Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TRAGEDI MH370 TERMAKTUB DALAM SURAH YASSIN 358 hits  

TRAGEDI MH370 TERMAKTUB DALAM SURAH YASSIN

TRAGEDI MH370 TERMAKTUB DALAM SURAH YASSIN

Teruskan Membaca..



surah yassin dan rahsianya

mh370 diisytihar kemalangan 239 orang dalam pesawat dia..

mh370 terus jadi misteri terbesar dalam sejarah penerba..

china teruskan kerjasama rapat dengan malaysia australi..

china teruskan kerjasama rapat dengan malaysia australi..

mh370 terus jadi misteri terbesar dalam sejarah penerba..

mh370 terus jadi misteri terbesar dalam sejarah penerba..

sikap peserta pertandingan menjadikan tragedi mh370 bah..

mh370 dalam kenangan

mh370 dalam kenangan

mh370 dalam kenangan

perkataan bahasa tamil yang sering digunakan oleh kita ..

antara hotel mewah terbaik di dunia terdapat dalam penj..

rahsia perkataan a113 dalam filem

seorang lagi dihukum berkaitan isu dakwat kekal dalam p..

seorang doktor terkejut jumpa spongebob dalam perut bud..

10 perkara yang tidak diajar dalam bilik darjah

identiti seorang lagi individu berpengaruh dalam bestin..

kucing balik ke rumah selepas lima hari dalam kubur

fitnah penulis blogger wartawan harus lebih berhati hat..

spongebob dalam perut kanak kanak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 327
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,104
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)