Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Misteri Punca Kapal Terbang Malaysia Airlines MAS MH370 Hilang Terhempas Pakar Penerbangan Dedah Analisa Pendapat 1408 hits  

Misteri Punca Kapal Terbang Malaysia Airlines MAS MH370 Hilang Terhempas Pakar Penerbangan Dedah Analisa Pendapat

Misteri Punca Kapal Terbang MAS Malaysia Airlines MH370 Hilang Terhempas Sehingga setakat saat ini selepas tentera Vietnam mengesahkan yang mereka telah menemui tompakan minyak di perairan Laut China Selatan malam tadi. Hari ini pemangku Menteri pengangku

Teruskan Membaca..



senarai penuh penumpang dan anak kapal malaysia airline..

video kapal terbang malaysia terhempas di ukrain rusia

kapal terbang mas terhempas di ukraine

punca malaysia airlines mas mh17 terbang di zon perang ..

kapal terbang mas mh 17 terhempas

kapal terbang mh17 terhempas dugaan buat kita selepas 4..

mh17 terkini kapal terbang malaysia disahkan ditembak o..

whatsapp terakhir pilot mas dan rakan dedah zon laranga..

mh17 laluan kapal terbang berubah setelah mh17 terhempa..

mas hilang penentang sajian arak dalam penerbangan deng..

hiburan whatsapp terakhir pilot mas dan rakan dedah zon..

ini puncanya penerbangan malaysia mas ditimpa musibah

kapal terbang mas ditembak dari amsterdam berserta foto

mh17 laluan kapal terbang berubah setelah mh17 terhempa..

video laporan al jazeera kapal terbang mas di tembak ja..

laluan kapal terbang berubah setelah mh17 terhempas dit..

lagi kes kapal hilang mh17 terhempas di ukraine

kapal terbang malaysia ditembak mh17

kapal terbang mas kena tembak ukraine

malaysia tekini kapal terbang boeing 777 terhempas di u..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 622
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,128

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,382
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • aging symptoms
  • kami seolah olah bertempur dengan hantu kat..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)