Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Misteri Punca Kapal Terbang Malaysia Airlines MAS MH370 Hilang Terhempas Pakar Penerbangan Dedah Analisa Pendapat 1471 hits  

Misteri Punca Kapal Terbang Malaysia Airlines MAS MH370 Hilang Terhempas Pakar Penerbangan Dedah Analisa Pendapat

Misteri Punca Kapal Terbang MAS Malaysia Airlines MH370 Hilang Terhempas Sehingga setakat saat ini selepas tentera Vietnam mengesahkan yang mereka telah menemui tompakan minyak di perairan Laut China Selatan malam tadi. Hari ini pemangku Menteri pengangku

Teruskan Membaca..



anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

pesawat mas mh17 terhempas di ukraine dipercayai ditemb..

gambar gambar pramugari yang tak senonoh dalam kapal te..

malaysia airlines mas buang 6 000 pekerja 30 selepas ru..

kemaskini info penerbangan dan penumpang nahas kapal te..

lagi kapal terbang terhempas

nahas kapal terbang penumpang iran terhempas

kapal terbang mas dari klia ke tokyo berpatah balik sel..

gempar di iran kapal terbang penumpang terhempas tehran..

kemaskini punca kapal terbang penumpang terhempas di la..

impak mh370 murid gelar najib bapa kapal terbang najibr..

5 gambar kapal terbang pelatih jatuh terhempas

kapal terbang terhempas di tehran iran

kemaskini berita kapal terbang kargo ukraine terhempas ..

plan khazanah labur rm6 bilion untuk selamatkan mas han..

video punca sebenar pesawat singapore airlines hilang k..

punca sebenar pesawat singapore airlines hilang kawalan

najib bapa kapal terbang mas

impak mh370 murid gelar najib bapa kapal terbang

najib bapa kapal terbang mas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,369

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)