Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MH370 hilang mungkin konspirasi 433 hits  

MH370 hilang mungkin konspirasi

Perkembangan terkini !!!...kapal terbang itu mungkin telah kena rampasKemungkinan kapal terbang itu ada kat Russia sekarang ini...They hack the systems so plane vanish from radar just like thatRussia need china to support themAda 4 veteran chinese in plan

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 163
Widget Aktif : 3,853
Banner Aktif : 6,897

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,815
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • menyempurnakan cinta
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • cinta dihambat dengan penyapu
  • wanita malaysia mudah di peluk oleh lelaki ..
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • kenapa baiki komputer atau lap top lama leb..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)