Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MH370 hilang mungkin konspirasi 460 hits  

MH370 hilang mungkin konspirasi

Perkembangan terkini !!!...kapal terbang itu mungkin telah kena rampasKemungkinan kapal terbang itu ada kat Russia sekarang ini...They hack the systems so plane vanish from radar just like thatRussia need china to support themAda 4 veteran chinese in plan

Teruskan Membaca..



kehilangan mh370 tahun pertama pahit yang terpaksa dite..

kehilangan mh370 dan teori konspirasi

makjemah misi cari mh370 mungkin diperluas lagi abbott ..

pemuda dipuji pulang semula dompet malah sanggup ganti ..

misi cari mh370 mungkin diperluas lagi abbott

kehilangan mh370 dan teori konspirasi

paket tuala berlogo mas mungkin petunjuk mh370

misi cari mh370 mungkin diperluas lagi

kehilangan mh370 dan teori konspirasi

mesej kecemasan mh370 hilang diaktifkan jam 5 30 pagi

kehilangan mh370 dibayangi teori konspirasi

misi cari mh370 mungkin diperluas lagi

misi cari mh370 mungkin diperluas lagi abbott

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

makjemah melaka mungkin ikut jejak kelantan laksana hud..

melaka mungkin ikut jejak kelantan laksana hudud

mungkin faizalfredley com bukan lagi blog travel

pakatan baharu mungkin dibentuk

dap sarawak mungkin keluar pakatan rakyat

melaka mungkin ikut jejak kelantan

pas akan bentang secepat mungkin ruu berkaitan hudud




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 7,156

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)