Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MH370 hilang mungkin konspirasi 452 hits  

MH370 hilang mungkin konspirasi

Perkembangan terkini !!!...kapal terbang itu mungkin telah kena rampasKemungkinan kapal terbang itu ada kat Russia sekarang ini...They hack the systems so plane vanish from radar just like thatRussia need china to support themAda 4 veteran chinese in plan

Teruskan Membaca..



mh370 mungkin akan ditemui pada bulan mei nanti

nasib kapal terbang mh370 mungkin akan diketahui mei in..

mh370 mungkin akan ditemui pada bulan mei nanti

makjemah mh370 mungkin akan ditemui pada bulan mei nant..

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

membongkar pembohongan konspirasi mh370 oleh sharifah s..

pencarian pesawat mh370 mungkin dihentikan tidak lama l..

senarai tragedi pesawat yang dilapor hilang seluruh dun..

infografik pesawat yang dilapor hilang di seluruh dunia..

fadzil zahari mungkin dia tak boleh terima kalau saya p..

apple mungkin bakal menawarkan ios 9 dalam bentuk beta ..

apple mungkin bakal menawarkan ios 9 dalam bentuk beta ..

benarkah telinga suami kita ni pekak sebelah mungkin is..

anda mungkin terkejut takut untuk kurus lepas tengok tu..

anda mungkin terkejut takut untuk kurus lepas tengok tu..

nik abduh mungkin tandingi dun chempaka

makjemah nik abduh mungkin tandingi dun chempaka makjem..

video anda mungkin akan menduga ini adalah bunga

zaid tak mungkin hakim pembelot kenyataan berapi anwar ..

gambar serangga aneh yang mungkin anda belum pernah lli..

makjemah 5 jenis penumpang lrt yang mungkin anda pernah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 7,084

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar ombak besar membeku
  • 5 ciri wanita ketagihan seks
  • unik pengantin bersanding dalam bas rapid p..
  • gambar lana nordin mengenakan dress nipis l..
  • alor setar ustaz dihukum gantung sampai mat..
  • warden asrama belasah murid sampai mati dih..
  • video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelu..
  • kafe ini mempunyai pelayan wanita yang cant..
  • fuhh bunyi pelik dan aneh dalam bilik mandi
  • zte grand s3 dilancarkan hadir dengan sokon..
  • sekadar renungan
  • jom lihat kediaman mewah salah seorang pali..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • tanda tanda kanser payudara
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • cinta terlarang
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)