Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MH370 hilang mungkin konspirasi 372 hits  

MH370 hilang mungkin konspirasi

Perkembangan terkini !!!...kapal terbang itu mungkin telah kena rampasKemungkinan kapal terbang itu ada kat Russia sekarang ini...They hack the systems so plane vanish from radar just like thatRussia need china to support themAda 4 veteran chinese in plan

Teruskan Membaca..



wang milik 4 penumpang mh370 hilang

anwar mungkin hilang jawatan penasihat ekonomi selangor

mh370 sharifah sofia hilang selepas pendedahan mh370

duit penumpang mh370 berjumlah rm111000 hilang

duit penumpang mh370 berjumlah rm111000 hilang

duit penumpang mh370 berjumlah rm111000 hilang

puluhan ribu duit penumpang mh370 hilang dari akaun

mh370 hilang wang mangsa dalam akaun turut hilang

mh370 teori konspirasi pesawat disembunyikan jin ifrit

misteri duit mangsa mh370 hilang disedari staf hsbc

teori konspirasi di sebalik mh17

duit penumpang mh370 berjumlah rm111000 hilang

duit mangsa mh370 hilang dalam bank biar betul

lelaki pakistan ali farran diburu polis berhubung kes d..

lelaki pakistan ali farran diburu polis berhubung kes d..

saari sungib mungkin langgar baiah

mengejutkan fesyen hijab yang mungkin akan menjadi popu..

anda mungkin tidak lagi paranoid dengan pemain dota sel..

istana mungkin lantik exco umno jika pas berundur

kibar jalur gemilang semegah mungkin

hadi mungkin punca pakatan dan pas berpecah kata edge r..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 199
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,279

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,728
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • 3 gambar ngeri mayat robin williams terseba..
  • menarik foto lawak giler vol 241
  • 18 only inilah artis korea lee hyori yang m..
  • 18 video aksi rakaman se ks dua artis terso..
  • malaysia sentiasa prihatin nasib rakyat gaz..
  • selepas 37 hari nahas mh17 jenazah dihantar..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)