Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MH370 hilang mungkin konspirasi 385 hits  

MH370 hilang mungkin konspirasi

Perkembangan terkini !!!...kapal terbang itu mungkin telah kena rampasKemungkinan kapal terbang itu ada kat Russia sekarang ini...They hack the systems so plane vanish from radar just like thatRussia need china to support themAda 4 veteran chinese in plan

Teruskan Membaca..



derita mh370 konspirasi terhebat dalam sejarah negara

mh370 mungkin lebih awal ke selatan

mh370 bukti baru yang lewat panggilan telefon mungkin u..

mh370 spekulasi dan konspirasi

lelaki pakistan ali farran diburu polis berhubung kes d..

terkini mh370 mungkin berpatah ke selatan lebih awal au..

duit mangsa mh370 hilang suspek telah dikenalpasti

australia mh370 mungkin berpatah ke selatan lebih awal

terkini mh370 mungkin berpatah ke selatan lebih awal au..

terkini mh370 mungkin berpatah ke selatan lebih awal au..

teori konspirasi di sebalik mh17

mh370 teori konspirasi pesawat disembunyikan jin ifrit

terkini mh370 mungkin berpatah ke selatan lebih awal au..

mh370 sharifah sofia hilang selepas pendedahan mh370

lelaki pakistan ali farran diburu polis berhubung kes d..

mh17 selepas ini kita mungkin tidak bertemu allahyarham..

perjanjian air s gor mungkin sudah muktamad

game hj hadi memang menjadi pas mungkin meletak calon s..

umno dan pas mungkin tidak sama sekali bekerjasama di s..

mh17 selepas ini kita mungkin tidak bertemu allahyarham..

lihat 6 fungsi ini pada facebook yang mungkin anda tida..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 214
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,350

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)