Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MH370 hilang mungkin konspirasi 404 hits  

MH370 hilang mungkin konspirasi

Perkembangan terkini !!!...kapal terbang itu mungkin telah kena rampasKemungkinan kapal terbang itu ada kat Russia sekarang ini...They hack the systems so plane vanish from radar just like thatRussia need china to support themAda 4 veteran chinese in plan

Teruskan Membaca..



kampung tok jembal mungkin hilang akibat hakisan pantai

kampung tok jembal mungkin hilang akibat hakisan pantai..

kampung tok jembal mungkin hilang akibat hakisan pantai

titik pejal dijumpai dalam pencarian mh370 mungkin baha..

misteri cia dan teori konspirasi kehilangan mh370

mh370 konspirasi atau tragedi

kampung tok jembal mungkin hilang akibat hakisan pantai

ceo emirates airline mh370 mungkin tidak berada di laut..

dua maut kemalangan di karak ini mungkin sebabnya

gambar mesra zairil mungkin ambil tindakan undang undan..

penyebaran gambar intim zairil mungkin ambil tindakan u..

punca ziana zain tidak mungkin berlakon lagi

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by wan z..

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by denai..

dap mungkin saman blog pertama siar gambar dyana berciu..

awas anda mungkin disihir pasangan anda hati hati

kesan sampingan kanta lekap yang mungkin tidak di ketah..

dap mungkin saman blog pertama siar gambar dyana berciu..

gambar mesra zairil mungkin ambil tindakan undang undan..

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by mohdr..

comment on promosikan blog anda sebaik mungkin by akubi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 808
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,545

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,465
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • islam itu indah
  • di tubir bibir mataku
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)