Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

FILEM NOAH DIHARAMKAN 484 hits  

FILEM NOAH DIHARAMKAN

BABAK babak dalam filem Noah.Kaherah Universiti Al Azhar mengeluarkan fatwa mengharamkan tayangan filem epik Hollywood yang mengisahkan kehidupan Nabi Nuh AS dengan alasan ia bercanggah dengan ajaran Islam. Islam melarang segala bentuk penggambaran fizika

Teruskan Membaca..



studio ghibli umum henti terbitkan filem animasi

studio ghibli umum henti terbitkan filem animasi

pelakon filem p rnografi paling tua di dunia

poster filem indera bangsawan 1961

filem mamak cupcake

proses rakaman filem dewasa di eropah 8 gambar

9 pelakon malaysia yang pernah menayang tubuh dalam fil..

afdlin shauki bakal bekerja dengan bintang hollywood hu..

9 pelakon malaysia pernah menayangkan tubuh bogel dalam..

terbaikkk siapa pengganas yang sebenarnya sedutan dari ..

jawatan kosong perbadanan kemajuan filem nasional malay..

gempak video trailer filem abang long fadil tampil berb..

maksud tersirat filem bujang lapok

love like allie and noah

filem lucah untuk ulama pas pro umno

yasmin hani buka akaun bank noah untuk simpan duit raya

aku dan bintang noah

bebas noah

himpunan filem menarik di astro maya hd pada raya ke 3

perjawatan kosong di perbadanan kemajuan filem nasional..

video anak kambing bermata satu mirip filem kartun mons..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • blogger porno larikan diri
  • gleneagles penang
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)