Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta vs Materialistik 8926 hits  

Cinta vs Materialistik

assalammualikum wbt Wujudkah wanita yang memilih harta berbanding cinta atau dalam bahasa mudahnya perempuan materialistik dari pemerhatian dan pengalaman aku wanita metarialistik memang ada dan bersepah tujuan metarialistik ofcoz nak kemewahan tapi kalau

Teruskan Membaca..



dendam vs cinta

live streaming felda united vs jdt 20 oktober 2014 pial..

jadual siaran langsung real madrid vs barcelona el clas..

keputusan felda united vs jdt semi piala malaysia 20 ok..

keputusan rasmi kedah vs pahang 19 oktober 2014

keputusan perlawanan separuh akhir pertama piala malays..

video gol kedah vs pahang separuh akhir piala malaysia ..

untung vs rugi isi petrol dengan kaedah liter

rich vs poor

felda united vs jdt piala malaysia 2014 separuh akhir p..

the sultan of johor cup 2014 final india vs great brita..

video gol felda united vs jdt 20 oktober 2014 piala mal..

goals felda united vs jdt malaysia cup 20 october 2014

syaitan vs wali allah

jom tengok bola jdt vs felda

felda united vs jdt piala malaysia 2014 separuh akhir p..

live 20 10 14 ceramah perdana islam vs yahudi ustaz aun..

keputusan separuh akhir pertama piala malaysia felda un..

keputusan perlawanan felda united vs jdt 20 oktober 201..

siaran langsung felda united vs jdt separuh akhir perta..

forex dollar drifts up vs yen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 353
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,661

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,338
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • romantik itu sunnah nabi
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • di tubir bibir mataku
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)