Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

I M SAFE STATUS TERAKHIR SEORANG REMAJA PENUMPANG MH370 841 hits  

I M SAFE STATUS TERAKHIR SEORANG REMAJA PENUMPANG MH370

Status dalam Facebook Nourmohammadi menunjuk kan yang dia betul betul bersemangat untuk pergi ke Jerman di mana ibunya berada dan memulakan kehidupan barunya di sana. Rupanya perjalanannya untuk ke Jerman tidak berjalan lancar apabila 8 mac lalu pesawat y

Teruskan Membaca..



gambar gambar selfie terakhir di landasan sebelum salah..

poker legend doyle brunson bruce jenner s no longer my ..

kendall jenner hey justin i m also friends with nypd co..

i m officially a mummy

justin bieber i m gonna get hannibal lectured at the ro..

shaq i m an snl legend my sketch is top 5

madonna isolated grammy vocals leak i m still the boss ..

hope solo yeah i m suspended but i m still ballin out

pamela anderson hey rick i m out files for divorce agai..

dwyane wade i m taking gabrielle to 50 shades i wanna l..

mama june i m just so fresh and clean in my new house

bill bradley if the knicks need someone i m available

tyga i m not banging kylie jenner

danica patrick i m not loose tmz tv

aziz ansari i m devastated over parks exec s death he w..

jack nicholson i ll sell you my lakers tix i m sorta ov..

michael phelps i m engaged to ex beauty queen

would you buy it or forget it i m always in dilemma

the miz when thespians attack i m a better actor than t..

bill bradley if the knicks need someone i m available

alex rodriguez i m sorry i cheated again




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 7,090

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,192
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • monolog rasa
  • tips balik kampung dengan selamat
  • taman di dalam shoping mall
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • tupperware puasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)