Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

I M SAFE STATUS TERAKHIR SEORANG REMAJA PENUMPANG MH370 801 hits  

I M SAFE STATUS TERAKHIR SEORANG REMAJA PENUMPANG MH370

Status dalam Facebook Nourmohammadi menunjuk kan yang dia betul betul bersemangat untuk pergi ke Jerman di mana ibunya berada dan memulakan kehidupan barunya di sana. Rupanya perjalanannya untuk ke Jerman tidak berjalan lancar apabila 8 mac lalu pesawat y

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 300
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,650

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,668
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • angelina jolie ajar anaknya agama islam
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • kilang proses ais kotor di pulau pinang
  • ready stock cfk h86085 2 tone lace maxi dre..
  • disingkir produksi hanez tutup mulut
  • berita panas pasal mz botox cream
  • apakah yang pelik pasal gadis vietnam ini
  • aquaria klcc princess tengok piranha makan
  • jenis jenis bahan sihir yang digunakan
  • penyokong pas jika anwar tidak disabit bers..
  • johan cemburu zizan menyertai virus maharaj..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kurang ajaran tak sesat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips nak jadi hotstufff
  • cerita semalam hot spring kah
  • cinta terlarang
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)