Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang 407 hits  

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang

letih2 balik sampai dalam 10pm kat2 11pm gak la.. waktu indonesia... aku buka tv.. perhhh ngeri pesawat Mas hilang.. Harap Allah Permudahkan segala urusan mencari penumpang2 MH370

Teruskan Membaca..



mh 370 pergi tiada kembali hilang tak tinggal jejak

berita pesawat airasia dari surabaya ke singapura dilap..

berita spekulasi terkini mh 370

gempar pesawat mh 2 hampir di hijack dalam perjalanan k..

pesawat airasia hilang dari surabaya ke singapura

berita spekulasi terkini mh 370

misteri pesawat yang hilang 54 tahun lalu akhirnya dite..

jutawan blogspot part 2

khazanah agih rm16b fasa kedua pembiayaan mas

busha new item part 2

pesawat 54 tahun hilang berjaya ditemui

khazanah agih rm1 6b fasa kedua pembiayaan mas

mh 370 akibat dari pendedahan berani mati sharifah sofe..

gempar aksi artis indonesia syahrini kengkang di bilik ..

tip sempoi untuk bikers ke thousan corner hari kedua da..

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelum hilang

senarai tragedi pesawat yang dilapor hilang seluruh dun..

2 foto anak lelaki kedua tomok andrashah iman

2 foto anak lelaki kedua tomok andrashah iman




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 506
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,071

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,051
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • paha reput punggung pun reput
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • blog spammers sudah bijak
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bahaya ajinomoto
  • kisah nabi ismail a s
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • jika memang engkau jodohku
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)