Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang 354 hits  

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang

letih2 balik sampai dalam 10pm kat2 11pm gak la.. waktu indonesia... aku buka tv.. perhhh ngeri pesawat Mas hilang.. Harap Allah Permudahkan segala urusan mencari penumpang2 MH370

Teruskan Membaca..



apa yang diumumkan apple hari ini os x yosemite ipad ai..

pesawat mh17 milik mas terhempas di ukraine

kehebatan pesawat tempur dan kapal selam buatan indones..

edisi 20 sen putrajaya enggan dedahkan kos pesawat rosm..

apa yang diumumkan apple hari ini os x yosemite ipad ai..

pesawat risikan amerika terbang sejak 2 tahun telah men..

foto sayu keluarga mangsa nahas pesawat mas mh17

dinamika demokrasi indonesia part ii

dinamika demokrasi di indonesia part i

2 pesawat mas berlanggar di klia

sampel hilang version 2

mh 370 hilang selepas balik dari vietnam

2 gambar pesawat mas berlanggar di landasan

hebatnya pesawat made in indonesia mampu lacak keberada..

gempar berita memeranjatkan rosmah mansor

pesawat rahsia terbang selama 2 tahun mendarat

putrajaya enggan dedahkan kos pesawat rosmah ke indones..

terkini kesemua penumpang dan anak anak kapal mh 370 di..

pesawat rahsia amerika syarikat terbang selama 2 tahun ..

mh 370 maira mimpi ayah pulang dalam keadaan kurus keri..

pesawat rahsia terbang selama 2 tahun mendarat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 679
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,559

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,055
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • 25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuh..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • blog spammers sudah bijak
  • kahwin muda girls only
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • tupperware puasa
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)