Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang 310 hits  

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang

letih2 balik sampai dalam 10pm kat2 11pm gak la.. waktu indonesia... aku buka tv.. perhhh ngeri pesawat Mas hilang.. Harap Allah Permudahkan segala urusan mencari penumpang2 MH370

Teruskan Membaca..



berita terkini pesawat air algeria ah5017 hilang dari r..

aduhai mas mh 17 lagi mangsa selepas mh 370

gempar pesawat air algerie hilang dari radar adakah ian..

selepas tragedi mh17 satu lagi berita gempar muncul dar..

berita terkini pesawat ah5017 air algerie bawa 110 penu..

pesawat air algerie yang hilang rupanya terhempas

my story part 2

berita gempar dari lokasi nahas mh17

raya ni mesti kahwin part 2

kad raya pertama part 2

inilah wajah wajah pejuang pemisah ukraine yang didakwa..

berita terkini pesawat mas terhempas lagi

lokasi bangkai pesawat air algerie dikenal pasti 2 gamb..

mh17 2 lagi pesawat bawa jenazah tiba di belanda

berita terkini pesawat transasia terhempas di taiwan ch..

berita terkini pesawat mas mh17 terhempas di ukraine

kad raya part 2

2 jet pejuang perancis cari pesawat air algerie

membimbangkan selangor catat 2 000 kemalangan dalam 5 h..

pesawat air algerie dilaporkan hilang

19 masih hilang bot bawa pati balik indonesia langgar k..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 3,859
Banner Aktif : 6,253

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,696
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • selamat hari raya
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • tanda tanda kanser payudara
  • tips balik kampung dengan selamat
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)