Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang 300 hits  

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang

letih2 balik sampai dalam 10pm kat2 11pm gak la.. waktu indonesia... aku buka tv.. perhhh ngeri pesawat Mas hilang.. Harap Allah Permudahkan segala urusan mencari penumpang2 MH370

Teruskan Membaca..



lagi berita gempar pesawat terhempas 47 orang terkorban..

berita pesawat air algerie hilang hubungan

aduhai mas mh 17 lagi mangsa selepas mh 370

lagi berita gempar pesawat terhempas 47 orang terkorban..

lagi pesawat hilang dari radar hari ni

anwar ibrahim kecam spekulasi pilot kapten zaharie sabo..

terkini pesawat dengan 116 penumpang kru hilang dari ra..

mh 370 dan mh 17 suratan atau kebetulan

pesawat air algerie ah5017 hilang dari radar

pesawat air algerie hilang dari radar

pesawat air algerie pula yang hilang dari radar

penduduk pulau terpencil maladewa melihat pesawat mirip..

pesawat air algerie hilang dari radar

beautiful adhan by safwan part 2 dubai peace convention

video pesawat milik algeria hilang dikhuatiri ditembak

lagi pesawat komersial hilang

pesawat air algerie hilang dari radar

pesawat ah5017 milik algeria hilang

my story part 2

raya ni mesti kahwin part 2




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 742
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,124

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,013
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • yuna tidak menutup aurat dengan betul
  • ini dia wajah ahli parlimen britain yang be..
  • lapangan terbang ben gurion israel seakan a..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • perdana menteri ukraine umum letak jawatan
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • the 10 best root apps for android

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • jika memang engkau jodohku
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • melayu boleh
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)