Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang 383 hits  

Hari Kedua Part 2 Berita Gempar Dari Indonesia MH 370 Pesawat Mas Hilang

letih2 balik sampai dalam 10pm kat2 11pm gak la.. waktu indonesia... aku buka tv.. perhhh ngeri pesawat Mas hilang.. Harap Allah Permudahkan segala urusan mencari penumpang2 MH370

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 200
Widget Aktif : 3,857
Banner Aktif : 6,893

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • menyempurnakan cinta
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • cinta dihambat dengan penyapu
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • terpaksa berteduh dalam kandang kambing sel..
  • 25 gorgeous dresses under 1000

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • emak abah opah dan atuk
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)