Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BIAR BETUL MH370 Disembunyikan Di Pengkalan AS Di Diego Garcia 460 hits  

BIAR BETUL MH370 Disembunyikan Di Pengkalan AS Di Diego Garcia

TAOTAUAJER Pesawat Malaysia Airlines MAS MH370 yang hilang masuk hari kesembilan hari ini dipercayai telah disembunyikan di Diego Garcia pangkalan tentera Amerika Syarikat AS di Lautan Hindi.Menurut portal Cabal Times sekiranya spekulasi pesawat itu terba

Teruskan Membaca..



biar betul pasir di pantai ini berwarna hijau

mh370 telah ditembak jatuh oleh tentera as dakwa bekas ..

biar betul jam tangan dibeli rm16 dijual semula dengan ..

biar betul kfc cipta cawan yang boleh dimakan

jawatan kosong majlis daerah pengkalan hulu 15 januari ..

rumah anak yatim kediaman abu nur pengkalan hulu perak

pengkalan balak at dusk

mat yaacob dah konar mcm bandar baru pengkalan kubor

artie homestay pengkalan chepa kota bharu kelantan

perjawatan kosong di majlis daerah pengkalan hulu mdph ..

as kuasai laut cina selatan pesawat poseidon as pantau ..

dejan lovren misses crucial penalty as liverpool bow ou..

kipi is cosplaying as original character valentine

pot lovers light up as washington legalizes marijuana

ringgit susut berbanding dolar as

jawatan kosong majlis daerah pengkalan hulu 15 januari ..

pesawat poseidon as pantau laut china selatan

penaiktarafan pengkalan tldm kk dibincang sebelum jun

kapal perang us tiba di pengkalan sepanggar kota kinaba..

mh370 rm16 8 juta tuntutan insurans hayat dibayar kepad..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 7,085

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,982
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • jemaah bunuh diri
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • kegagalan genius malaysia
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • explain your product or services with an ex..
  • korn ex drummer sues band

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • jika memang engkau jodohku
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita semalam hot spring kah
  • aku penganggur
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)