Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BIAR BETUL MH370 Disembunyikan Di Pengkalan AS Di Diego Garcia 404 hits  

BIAR BETUL MH370 Disembunyikan Di Pengkalan AS Di Diego Garcia

TAOTAUAJER Pesawat Malaysia Airlines MAS MH370 yang hilang masuk hari kesembilan hari ini dipercayai telah disembunyikan di Diego Garcia pangkalan tentera Amerika Syarikat AS di Lautan Hindi.Menurut portal Cabal Times sekiranya spekulasi pesawat itu terba

Teruskan Membaca..



biar betul kekasih baru zalif sidek tunangan orang

biar betul apa yang istemewanya secawan kopi bernilai r..

biar betul razif memulakan langkah

pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je biar betul

biar betul kenyataan mengejutkan hello kitty bukanlah k..

biar betul akhirnya bang non mengaku salah

biar betul derhaka sultan bukan satu jenayah

duit mangsa mh370 hilang dalam bank biar betul

teori konspirasi diego garcia semakin dapat kepercayaan

caj handphone guna air sungai biar betul

pecah muka petugas media ditumbuk keluarga mangsa mh17 ..

biar betul pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je

aittt air asia tawar tiket serendah 51 sen ke destinasi..

biar gambar berbicara betul ke kongres keadilan 2014 ti..

kasih sayang yang tidak betul mampu merosakan anak

biar betul gadis 20 tahun memasak tanpa pakaian di hong..

calon umno bn pengkalan kubor dituduh berskandal seks p..

analisis bn kian agresif pas mula menjentik di pengkala..

analisis bn kian agresif pas mula menjentik di pengkala..

prk pengkalan kubor polis terima 12 laporan berunsur fi..

prk pengkalan kubor polis terima 12 laporan berunsur fi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 578
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,430

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,705
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • 18sx harga tubuh blogger kontroversi vivian..
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • doa buat kekasih

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)