Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BIAR BETUL MH370 Disembunyikan Di Pengkalan AS Di Diego Garcia 393 hits  

BIAR BETUL MH370 Disembunyikan Di Pengkalan AS Di Diego Garcia

TAOTAUAJER Pesawat Malaysia Airlines MAS MH370 yang hilang masuk hari kesembilan hari ini dipercayai telah disembunyikan di Diego Garcia pangkalan tentera Amerika Syarikat AS di Lautan Hindi.Menurut portal Cabal Times sekiranya spekulasi pesawat itu terba

Teruskan Membaca..



duit mangsa mh370 hilang dalam bank biar betul

biar betul kekasih baru zalif sidek tunangan orang

kasih sayang yang tidak betul mampu merosakan anak

biar gambar berbicara betul ke kongres keadilan 2014 ti..

biar betul budak penyokong zionis ni dari malaysia

mh370 teori konspirasi pesawat disembunyikan jin ifrit

apa cerita ni wei biar betul ni

biar betul budak ni penyokong zionis dari malaysia

teori konspirasi diego garcia semakin dapat kepercayaan

pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je biar betul

biar betul ada sabun mandi yang dihasilkan dari susu ib..

panas pengakuan kerajaan pas kena tanggung ahli parlime..

6 gambar biar betul penampilan fazura yang menonjol bua..

kopi merawat migrain biar betul

biar betul kenyataan mengejutkan hello kitty bukanlah k..

biar betul pendapatan ustaz zaharudin sebulan rm800 je

pakatan rakyat akan menang di prk pengkalan kubur jika

persiapan awal untuk prk pengkalan kubor telah dimulaka..

spr tentukan prk pengkalan kubor pada jumaat

pengkalan kubor pkr kelantan jumpa azmin di kl

spr terima pemakluman kekosongan kerusi dun pengkalan k..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,371

Domain Dibenarkan: 10,318
Jumlah Artikel : 790,128
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ketua polis negara sahut cabaran guan eng a..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • my air asia free seats
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • kenduri kahwin sana dan sini

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)