Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mas MH370 Isteri Juruterbang Dakwa Suami Beliau Sepatutnya Yang Memandu Pesawat Yang Hilang 967 hits  

Mas MH370 Isteri Juruterbang Dakwa Suami Beliau Sepatutnya Yang Memandu Pesawat Yang Hilang

Betul atau tidak DAKWAAN Isteri kepada Juruterbang tersebut tidak dapat DIPASTIKAN kalau mengikut kepada apa yang dikatakan oleh Pihak Malaysia Airlines MAS sudah tentu dia orang akan MENAFIKAN beb kerana dalam keadaan sekarang habiskan kata kata Pembantu

Teruskan Membaca..



amalan kerap 0nani menyebabkan hilang kenikmatan hubung..

amalan kerap 0nani menyebabkan hilang kenikmatan hubung..

terkini mh370 syarikat penerokaan dakwa jumpa pesawat

terkini juruterbang mh370 sengaja matikan bekalan oksig..

melampau suami ancam muat naik gambar b ogel isteri di ..

suami isteri disaran gaduh seminggu sekali

doa pengikat kasih sayang antara suami isteri

khasiat air mani suami untuk isteri yang kita jarang ta..

suami ancam muat naik gambar bogel isteri di facebook d..

10 silap besar yang dilakukan oleh isteri terhadap suam..

7 c sebab suami benci isteri

peranan encik suami ketika isteri mengandung

6 gambar bekas isteri ac mizal shafnie zainuddin yang s..

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

10 kesalahan isteri terhadap suami

isteri buat laporan polis zakar suami terlalu besar unt..

petua suami isteri klimaks di ranjang

suami curang kembali kepada isteri selepas

isteri lapor polis kemaluan suami terlalu besar

8 sifat isteri yang disukai suami

seronokkan amik kesempatan pesawat mh370 kalaulah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 685
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,539

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)