Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mas MH370 Isteri Juruterbang Dakwa Suami Beliau Sepatutnya Yang Memandu Pesawat Yang Hilang 951 hits  

Mas MH370 Isteri Juruterbang Dakwa Suami Beliau Sepatutnya Yang Memandu Pesawat Yang Hilang

Betul atau tidak DAKWAAN Isteri kepada Juruterbang tersebut tidak dapat DIPASTIKAN kalau mengikut kepada apa yang dikatakan oleh Pihak Malaysia Airlines MAS sudah tentu dia orang akan MENAFIKAN beb kerana dalam keadaan sekarang habiskan kata kata Pembantu

Teruskan Membaca..



pesawat mas mh17 terhempas di ukraine dipercayai ditemb..

sedih di sebalik tragedi mh370 mh17 ada suami isteri ar..

suami resah isteri yang dikahwini selama 40 tahun hilan..

suami resah isteri yang dikahwini selama 40 tahun hilan..

video amatur pesawat singapore airlines hilang kawalan

lelaki pakistan ali farran diburu polis berhubung kes d..

suami barua paksa isteri sarat mengandung berz1na denga..

lelaki pakistan ali farran diburu polis berhubung kes d..

punca pesawat singapore airlines hilang kawalan

pesawat tanzania yang hilang dijumpai terhempas

video punca sebenar pesawat singapore airlines hilang k..

11 penumpang cedera pesawat singapore airlines hilang k..

video pesawat singapore airlines hilang kawalan

pesawat singapore airlines hilang kawalan

suami paksa isteri lakukan seks dengan bangla

mh370 sharifah sofia hilang selepas pendedahan mh370

pesawat singapore airline hilang kawalan

suami paksa isteri bersetubuh dengan pekerja bangladesh

suami paksa isteri hamil bersetubuh dengan bangla di ke..

pasangan suami isteri disemadi di kuil kek lok si air i..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 527
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,352

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,478
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)