Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PRK Balingian YB 4 YUSSIBNOSH BALO 193 hits  

PRK Balingian YB 4 YUSSIBNOSH BALO

Tatkala kita sibuk dengan PRK Kajang dan juga isu kehilangan pesawat MH 370 jangan kita lupa ada lagi PRK yang bakal kita hadapi iaitu di Sarawak di DUN N51 Balingian pada Sabtu 29 Mac ini. DUN yang selama ini diwakili dan akan terus oleh Parti Pesaka Bum

Teruskan Membaca..



inilah 4 jenis perempuan yang akan manjadi penghuni ner..

dikenduri 4 lelaki 3 hari berturut turut

dikenduri 4 lelaki 3 hari berturut turut

mengejutkan 4 gambar penumpang yang tak diundang dalam ..

4 gambar wanita dikurung 24 tahun diperlakukan seperti ..

tunku jalil dan kanser tahap 4 seperti yang di ceritaka..

4 gambar pak mie penjaga anjing kritikal diserang strok

4 gambar ahli gusti patah leher ketika beraksi

lana nordin selamba tayang aset ketika makan bersama te..

siarsiar bangkok thailand 7 3 10 3 bahagian 4 madame tu..

percantik foto hijabers di instagram dengan 4 aplikasi ..

4 manfaat rutin melakukan hubungan intim bagi pasangan

4 konstabel polis digantung tugas selepas dicekup di se..

dalam 3 hari berturut gadis 15 tahun diperkosa 4 lelaki

punca 4 pekerja maut di presint 15 putrajaya

malang nasib si gadis dirogol 4 lelaki dalam masa 3 har..

4 tips menjadi lelaki bijaksana

makjemah dirogol bergilir gilir 4 lelaki 3 hari berturu..

4 hari sebeleum nikah hanez jelas kenapa dirinya tanpa ..

rindu awak 200 bolot 4 anugerah dfkl 2015

4 bangunan unik di dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 706
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,136

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)