Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Barcelona vs Malaysia 10th August 2013 234 hits  

Barcelona vs Malaysia 10th August 2013

Macam menarik tapi Barcelona akan menentang Team Malaysia pada 10 August 2013 dan ia jatuh pada hari raya ke 3 Barcelona adalah team favourite aku bagi liga Sepanyol Memandangkan perlawanannya pada awal Syawal Kali ni memang aku angkat tangan tak dapat na

Teruskan Membaca..



siaran langsung malaysia b22 vs pakistan b23 26 feb 201..

ekonomi matrade akan ketengah produk makanan dan minuma..

am malaysia bekerjasama dengan pbb rangka model penguru..

bayaran kesihatan di malaysia termurah di dunia

am bayaran kesihatan di malaysia termurah di dunia

macam macam ada di malaysia nih kelab jantan kaya pun a..

general medical health charges in malaysia cheapest in ..

tan sri robert kuok kekal individu terkaya di malaysia

makjemah 5 perkara istimewa ini cuma ada di malaysia ma..

rayuan seks militan is cuba memperdaya remaja perempuan..

musim panas ekstrem landa malaysia boleh bawa maut

business matrade to highlight malaysia s f b products a..

malaysia best blog 2015

shell malaysia ltd

bayaran kesihatan di malaysia termurah di dunia pm

shell malaysia ltd education scholarships 2015

malaysia marine and heavy engineering sdn bhd

gas generators malaysia gastec

flashmob dance competition sempena thriller live in mal..

thriller live in malaysia 2015 celebrating the undisput..

malaysia marine and heavy engineering sdn bhd




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,699
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • elizabeth tan duta baru magic red by zarra ..
  • jom lihat gambar yang di ambi tepat pada wa..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • puisi terakhir imam syafie
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • jangan ditangisi haid itu
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)