Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lagi Gambar Wawa Zainal Manis Bertudung 374 hits  

Lagi Gambar Wawa Zainal Manis Bertudung

Tang lesut pipit tu Wawa Zainal antara nama pelakon muda yang makin meningkat naik sekarang Seram Sejuk Takdir Qismah dan akan datang Aji Noh Motor antara lakonan Wawa Zainal yang meningkatkan popularitinya dalam industri hiburan Malaysia Lihat biodata Wa

Teruskan Membaca..



wawa zainal berhenti berlakon

wawa zainal bakal berundur dari bidang seni

aktiviti seni bukan lagi keutamaan wawa zainal

wawa zainal berhenti berlakon

wawa zainal berhenti berlakon

wawa zainal betulkan laporan nafi henti berlakon

wawa zainal bakal berundur dari dunia hiburan

wawa zainal mahu tinggalkan dunia lakonan

wawa zainal bakal tinggalkan dunia lakonan

wawa zainal saya tak layak bagi ceramah agama

wawa zainal akui masih mentah untuk berkongsi ilmu agam..

wawa zainal akui masih mentah untuk berkongsi ilmu agam..

aktiviti seni bukan lagi keutamaan wawa zainal

wawa zainal bakal berundur dari bidang seni

wawa zainal mahu tinggalkan dunia lakonan

wawa zainal tidak lagi beri tumpuan kepada lakonan

bukan stop berlakon cuma kurangkan aktiviti wawa zainal

pembetulan wawa zainal tidak berhenti tetapi kurangkan ..

24 gambar norman hakim beri kejutan manis ulangtahun ke..

6 fesyen menarik dari perniagaan wawa zainal dan aeril ..

suami awak gatal apa komen wawa zainal




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,152

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,437
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)