Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lagi Gambar Wawa Zainal Manis Bertudung 344 hits  

Lagi Gambar Wawa Zainal Manis Bertudung

Tang lesut pipit tu Wawa Zainal antara nama pelakon muda yang makin meningkat naik sekarang Seram Sejuk Takdir Qismah dan akan datang Aji Noh Motor antara lakonan Wawa Zainal yang meningkatkan popularitinya dalam industri hiburan Malaysia Lihat biodata Wa

Teruskan Membaca..



anak lupa wawa zainal sebagai ibunya 8 gambar

lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

hiburan tujuannya mengganggu keharmonian rumah tangga k..

aeril zafrel dan wawa zainal hilangkan diri selepas dis..

nikah tanpa kebenaran aeril zafrel didenda rm1 000 wawa..

wawa zainal dedahkan dokumen penting yang tertinggal da..

aeril zafrel wawa zainal didapati bersalah bernikah tan..

aeril zafrel wawa zainal di denda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

gambar hanis zalikha bertudung yang sememangnya cantik

david teo tenang minta wawa zainal dan suami berjumpa d..

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah tanpa izi..

tuduhan aeril zafrel wawa zainal mengarut david teo

david teo tuduhan aeril zafrel wawa zainal mengarut

alkisah fara fauzana mula bertudung bertambah manis dan..

tuduhan aeril zafrel dan wawa zainal mengarut david teo

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

saya doakan wawa zainal sedar dari khayalan david teo




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 440
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • di tubir bibir mataku
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tips nak jadi hotstufff
  • supermummy - miza harun
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)