Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KATA KATA HIKMAH MUTIARA KATA MOTIVASI ESOK HARI YANG MENDATANG 802 hits  

KATA KATA HIKMAH MUTIARA KATA MOTIVASI ESOK HARI YANG MENDATANG

Assalamualaikum w b t Salam Sejahtera Setiap hari saya akan kongsikan Kata Kata Hikmah Motivasi Mutiara Kata untuk diri sendiri dan semua Semoga ianya bermanfaat Hari ini bila ia datang jangan biarkan ia berlalu pergi Esok kalau ia masih bertandang jangan

Teruskan Membaca..



kata kata johan raja lawak sempena hari lahir zizan raz..

mutiara kata bintang dan mutiara

betul betul punya lidah bercabang selepas berjanji tapi..

kumpulan kata puisi dan gambar dp bbm bergerak selamat ..

kata kata hikmah penenang jiwa

kata hikmah untuk semua

kata hikmah pagi ini

dituduh menunjuk nunjuk baik dengan anak tiri hanez sur..

beri peluang kepada najib kata muhyiddin

beri peluang kepada najib kata muhyiddin

dituduh menunjuk nunjuk baik dengan anak tiri hanez sur..

gaduh dalam kelambu umno sokong pm sokonglah hutang 1md..

najib mungkir janji kata tun mahathir

anak menteri lain pun tak buat perangai macam ni kata i..

najib mungkir janji kata tun mahathir

asas ekonomi malaysia kekal kukuh kata najib

jawab dakwaan mahathir kata kj sekali lagi

rabu tanpa kata 10

masalah melayu adalah masalah seluruh rakyat malaysia k..

pemberian br1m umpama rasuah kata mahathir

bini johan ozlyn kata cium mulut itu rutin keluarga kam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 562
Widget Aktif : 4,021
Banner Aktif : 7,242

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,137,751
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pasti ramai yag tertipu dengan apa yang and..
  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • video warga india menjadi wira selamatkan n..
  • video wanita tanggalkan baju selepas ditudu..
  • tanggal baju lepas makan nasi ayam
  • biodata dan 13 gambar cun mia ahmad heroin ..
  • 8 filem yang diharamkan di malaysia tengok ..
  • gambar remaja cun selfie berani mati mula m..
  • ngeri kelihatan hantu wanita bergaun ungu p..
  • padah inilah akibat kalau pakai terlalu ket..
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • jenis jenis jerawat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku penganggur
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • monolog rasa
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah nabi ismail a s
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)