Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 323 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



hanis zalikha bertudung kerana ibu bapa

pedoman untuk ibu bapa cerita yang menakutkan

hanis zalikha akui bertudung kerana ibu bapa

hanis zalikha akui bertudung kerana ibu bapa

hanis zalikha berubah demi ibu bapa

5 peranan ibu bapa mendidik anak cemerlang

am ibu bapa penjaga cuai jaga anak boleh dikenakan tind..

bertudung sebelum kahwin hanis zalikha gembirakan ibu b..

saya bertudung kerana mahu gembirakan ibu bapa saya han..

hanis zalikha akui bertudung demi ibu bapa

hanis zalikha akui bertudung kerana ibu bapa

hanis zalikha bertudung kerana ibu bapa

6 tips ajar anak susah minta maaf ibu bapa cuba amalkan

4 petua didik anak pintar ibu bapa mesti baca

comment on kami tidak setuju dengan ini ibu bapa juga p..

jemputan istimewa pengantin perempuan kepada ibu bapa s..

punca ibu bapa ini letak tatu demi anak

ibu bapa ini cacah tatu demi anak mereka

hanis zalikha bertudung untuk gembirakan ibu bapa

7 tanda anak berbakat dan berkebolehan luar biasa yang ..

isu semasa ibu bapa rotan anak satu kesalahan jenayah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 4,027
Banner Aktif : 7,070

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,635
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • skandal puteri istana buckingham video
  • kelebihan simpanan emas
  • ada apa atas heli pad tu
  • mengenal deabetes cinta
  • punca sebenar tasha shilla dan hans putus c..
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bahaya ajinomoto
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • never date a person who
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)