Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 185 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



tip untuk memudahkan ibu bapa uruskan waktu tidur anak

ibu bapa mahu pelajar dikecuali dari duduki semula upsr

boleh jadi salah ibu bapa juga buat anak hilang yakin d..

upsr pujian untuk guru ibu bapa dalam mempersedia murid

1 fakta mengejutkan tentang kes r0g0l yang pasti membuk..

pujian harus diberi kepada guru ibu bapa

ayat nasihat ini paling tepat untuk anak muda di univer..

ibu bapa mahu pelajar dikecuali dari duduki semula upsr

punca utama anak gadis melakukan benda terkutuk ini rup..

ibu bapa kecewa larangan guna keputusan ramalan spm

doa untuk anak menghadapi peperiksaan

anak yang menghambakan ibu bapa

pujian untuk guru dan ibu bapa untuk persediaan ulangan..

contoh karangan spm peranan ibu bapa dalam mengurangkan..

berbakti kepada ibu bapa

1 fakta mengejutkan tentang kes r0g0l yang pasti membuk..

skil vs kebijaksanaan ibu bapa tangani anak yang degil

10 prinsip menjadi ibu bapa yang baik

bapa dedah shamsul yusof kini sudah tidak merajuk

ibu penuntut uitm maut dilanggar kereta pensyarah masih..

bapa bertukar jadi biawak gigit pipi anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,495
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..
  • cara membuat subscribe form
  • resepi laksa utara yang sedap
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)