Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 295 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



ibu bapa disaran utamakan pendidikan anak anak dari sek..

ibu bapa disaran utamakan pendidikan anak anak dari sek..

polimik isu ibu bapa rotan anak

makjemah ramai ibu bapa bantah larangan rotan anak makj..

ibu bapa hantar anak anak ke gigi neraka smartphone ibu..

awas bahasa ringkas anak anak yang ibu bapa perlu ambil..

bila ibu bapa hilang hak didik anak ikut acuan sendiri

28 internet akronim yang ibu bapa patut tahu

ibu bapa disaran utamakan pendidikan anak anak dari sek..

pengalaman menjadi ibu dan bapa

antara 28 akronim internet yang ibu bapa perlu ambil pe..

taiwan mahu denda ibu bapa biar anak main tablet lebih ..

ibu bapa bakal didenda jika biarkan anak guna gajet ter..

remaja kahwin bapa sendiri dan rancang jemput ibu

kalau selepas ini ramai anak kurang ajar pijak kepala i..

siapa kita tampa ibu dan bapa renungkan

reaksi media sosial terhadap cadangan hukuman kepada ib..

hukum ibu bapa rotan anak wanita umno desak kerajaan ka..

pindaan akta kanak kanak 2001 jangan tergesa gesa jenay..

law baru ibu bapa rotan anak akan dipenjara 10 tahun

gambar mangsa simbah asid oleh bapa dapat kembali wajah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 429
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,986

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,738
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • cikgu kantoi apabila gambar panasnya terseb..
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • monolog rasa
  • cinta vs materialistik
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)