Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 169 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



ibu buang anak kerana wajah mirip bapa

ibu buang anak kerana wajah mirip bapa

ibu buang anak kerana wajah mirip bapa

ibu buang anak kerana wajah mirip bapa

hiburan ibu bapa lapor polis cikgu lempang anak tak sia..

doa untuk ibu bapa

download checklist dan carta untuk bakal ibu dan bapa

ibu bapa kena terus terang dengan anak

contoh perbuatan negatif ibu bapa terhadap anak anak ya..

ibu bapa cuai hingga sebabkan kematian anak perlu didak..

contoh borang pengesahan pendapatan untuk ibu bapa yang..

ibu bapa cuai yang sebabkan kematian anak akan dipenjar..

jpnp jumpa ibu bapa pelajar kena buli

tips ibu bapa menjaga anak

jabatan pendidikan pahang jumpa ibu bapa pelajar kena b..

kecuaian ibu bapa yang mengakibatkan anak maut

doa ibu paling mustajab

kanak kanak mati dikurung ibu bapa dalam peti sejuk

doa untuk ayah dan ibu kita

aksi kurang ajar lucxxh remaja perempuan malukan ibu ba..

ibu hadiah penari bogel sempena hari jadi anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 392
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,349

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 793,057
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • ketua polis negara sahut cabaran guan eng a..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • my air asia free seats

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)