Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 192 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



doa selamat dan sambutan hari jadi bapa ke 56 tahun

ibu bapa syaitan mana yang tinggalkan anak berusia seta..

eksklusif 10 tabiat buruk ibu bapa yang patut dihentika..

bayi dihempap mayat bapa selama 3 hari

ibu bapa pembakar semangat

hancur hati ibu bapa anak remaja dapat hadiah telefon p..

kami tidak setuju dengan ini ibu bapa juga pasti memban..

balasan ganjaran berbakti kepada ibu bapa

kesan esp kepada ibu hamil

anak buang ibu sendiri kerana di anggap hodoh

ibu muda sanggup rantaikan anak elak lari dari rumah

ibu merantai anak agar tidak lari lagi

ibu jalin hubungan sulit dengan lelaki warga nepal

mak saya minta maaf kata allahyarham hazalli cerita bap..

set kurus untuk ibu menyusu shaklee

ibu jalin hubungan sulit dengan lelaki warga nepal

anak bunuh skandal ibu

ibu jalin hubungan sulit dengan lelaki warga nepal

bunuh kekasih ibu

ibu bersama kekasih dituduh bunuh anak

anak tikam skandal ibu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 668
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,546

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,257
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)