Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 156 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



giliran bekas staf dan ibu bapa pula komen mengenai tas..

giliran bekas staf dan ibu bapa pula komen mengenai tas..

banyak ibu bapa tidak realistik dengan potensi anak

ibu bapa luah perasaan baby dianiaya di taska

inisiatif sarana ibu bapa mula berhasil

awal ashaari dan scha al yahya kerana baru sahaja berge..

tidak ada pemberian ibu bapa yang paling berharga kepad..

perbezaan ibu bapa dahulu dan sekarang

dadah ibu bapa dipenjara anak hilang tempat bergantung

bekas pekerja ibu bapa dedah sikap sebenar taska

bongkar bekas pekerja ibu bapa dedah sikap sebenar task..

jika anda menerima gaji atau bayaran perkhidmatan janga..

bayi yatim piatu selepas ibu bapa dan kakak maut nahas

giliran bekas staf dan ibu bapa pula komen mengenai tas..

tidak dapat menahan kesedihan ibu kepada paramugari mh1..

jom putih gebu dan berseri dengan ibu putih collagen dr..

setulus kasih ibu contest by dr shikin

ibu sering merayu supaya nur shazana berhenti jadi pram..

comment on fungsi set berpantang shaklee yang lengkap u..

ibu sering rayu nur shazana henti jadi pramugari

ibu jangan datang ibu terlalu hodoh ibu dikeji anak tun..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 228
Widget Aktif : 3,824
Banner Aktif : 6,288

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kosongkosong selamat hari raya aidilfitri m..
  • penggusti the undertaker peluk islam
  • hiring planning engineers epc company malay..
  • selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan..
  • dropbox penyedia penyimpanan data popular 1
  • pewaris nabi dan penjaga wahyu
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • selamat hari raya aidilfitri 1435h
  • ucapan selamat hari raya mengikut sunnah
  • ramadhan telah melabuhkan tirai
  • salam syawal
  • video cara menanggalkan bom periuk api deng..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • cinta vs materialistik
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • sedapmakan.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)