Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 246 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 293
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,839

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,961
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • heboh gambar lelaki buat projek dengan ikan..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..
  • fesyen gaun paras peha maya karin
  • gaya pelik gadis melayu cantik ini bersenam
  • bercinta 21 tahun elton john kahwini teman ..
  • makjemah video lelaki ini selamat walaupun ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • skandal pejabat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • puisi terakhir imam syafie
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)