Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 195 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



ibu bapa pembakar semangat

ibu bapa syaitan mana yang tinggalkan anak berusia seta..

hancur hati ibu bapa anak remaja dapat hadiah telefon p..

kami tidak setuju dengan ini ibu bapa juga pasti memban..

nenek sakit kencing manis jaga lima cucu ditinggalkan i..

doa selamat dan sambutan hari jadi bapa ke 56 tahun

bayi dihempap mayat bapa selama 3 hari

eksklusif 10 tabiat buruk ibu bapa yang patut dihentika..

doa hubungan dengan ibu lebih erat

doa hubungan dengan ibu lebih erat

perkosa ibu saudara sendiri

anak buang ibu sendiri kerana di anggap hodoh

angkara hutang penyewa ibu tunggal diancam along

ibu dengan anak kandungnya paling ramai di dunia

tun abdul taib bapa berwawasan sarawak moden

5 tahun rogol ibu kandung

gadis melayu selfie dengan mayat bapa dikecam

video wanita berzina dihukum rejam hingga mati oleh bap..

gambar gadis cun selfie di sebelah jenazah bapa di keca..

teologi tuhan bapa dalam kristian

kerana miskin dan kasih anak bawa ibu berjalan guna ker..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 284
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,620

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,576
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • katil bergoyang
  • video panas ustaz azhar idrus pula jadi tum..
  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • perhh ikan keli albino gergasi seberat lebi..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • selamat menyambut tahun baru 1436 hijrah

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • apa petanda jika mimpi ular
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • skandal pejabat
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tupperware puasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)