Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 182 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



jihad muliakan ibu bapa lebih utama

status di facebook anak yang mengejutkan ibu bapa

doa ibu bapa untuk anak menghadapi peperiksaan upsr pt3..

umma lacto tambah susu badan para ibu sejati

gambar viral upsr tunjukan kekecewaan murid guru dan ib..

ibu bapa james dakwa as tutup mulut

respon tentang upsr 2014 bocor ini mendapat 4203 share ..

ibu bapa terkejut anak perempuan 16 tahun lahirkan anak..

doa untuk anak menghadapi peperiksaan

ibu bapa hantar anak anak ke gigi neraka smartphone ibu..

analogi ibu bapa sultan

upsr rosak mood murid ibu bapa

gambar viral upsr tunjukan kekecewaan murid guru dan ib..

perluas definisi kertas peperiksaan bocor kata persatua..

9 gambar hiburan untuk ibu bapa yang mengantar anak ke ..

ibu yakin anak serius ikhlas dalam perjuangan

luahan hati ibu anak hampir diculik lelaki van putih

adakah kedudukan ibu mertua setaraf dengan ibu sendiri

ibu lima anak ditangkap khalwat

adakah kedudukan ibu mertua setaraf dengan ibu sendiri

ibu tarik balik laporan anak hilang bongkar rahsia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,440

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,211
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • 9 gambat kereta bersepai di timpa papan tan..
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..
  • beg cari makan
  • masih sempat korban
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)