Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Doa Untuk Ibu Bapa 153 hits  

Doa Untuk Ibu Bapa

Assalamualaikum Harini nak share bacaan doa untuk ibu bapa Kita tau ramai orang yang tau tapi maybe ada orang tak tau kan Korang boleh hafal sebab senang dan ringkas saja doa nya lepas solat boleh baca dan boleh tambah dengan bacaan doa dalam bahasa Malay

Teruskan Membaca..



anak kapal mh17 sempat whatsapp kepada ibu bapa

bongkar bekas pekerja ibu bapa dedah sikap sebenar task..

kes baling kasut ibu bapa murid saman guru

jika anda menerima gaji atau bayaran perkhidmatan janga..

kes baling kasut ibu bapa murid saman guru

cara didikan anak cara rasulullah saw yang tidak lagi d..

ibu bapa mangsa belum tahu insiden mh17

perbezaan ibu bapa dahulu dan sekarang

bekas pekerja ibu bapa dedah sikap sebenar taska

dadah ibu bapa dipenjara anak hilang tempat bergantung

mh17 anak kapal mh17 sempat whatsapp kepada ibu bapa

pengasuh vs nurseri dilema ibu bapa berkerjaya

anak kapal pesawat mh17 sempat whatsapp ibu bapa sebelu..

awal ashaari dan scha al yahya kerana baru sahaja berge..

pahala mentaati ibu bapa melebihi jihad fisabilillah

tidak ada pemberian ibu bapa yang paling berharga kepad..

petua untuk ibu bapa berhari raya

gambar zizan bersama abang dan ibu kandung tersebar

video ustaz arah ibu mengandung selak kain untuk di uru..

pendedahan mengejut ibu bayi dianiaya taska temanku men..

gambar zizan bersama abang dan ibu kandung tersebar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 213
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,121

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,613
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video sniper al qassam tembak mati tentera ..
  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • cip pengesan ditemui dalam kulit tentera is..
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • handmade soap ameryllis door gift
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • tempat yang sama
  • resepi biskut arab susu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)