Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Zharif Hakim Buka Akaun Twitter Baru Dengan Nama Bob Saza 331 hits  

Zharif Hakim Buka Akaun Twitter Baru Dengan Nama Bob Saza

Zharif Hakim Buka Akaun Twitter Baru Dengan Nama Bob Saza? Setelah kisah seorang budak lelaki bernama Zharif Hakim kecoh di Twitter gara gara statusnya yang menghina Maira Elizabeth dan juga pesawat MH370 yang terhempas itu dia telah memadam akaun Twitter

Teruskan Membaca..



identiti selebriti baru berhijrah buka tudung ketika ke..

selebriti baru berhijrah dikecam kantoi buka tudung ket..

selebriti baru berhijrah dikecam peminat kerana buka tu..

akaun twitter siswa bertudung penuh gambar selfie aksi ..

mahathir tegur kerajaan naik harga petrol melalui twitt..

gempar makhluk jin ada akaun twitter

akaun twitter mempermainkan kes tikam pemandu bas

pegawai dedah tun mahathir tiada sebarang akaun twitter

pegawai dedah tun mahathir tiada sebarang akaun twitter

selebriti baru berhijrah dikecam buka tudung ketika kel..

cara mudah buka akaun pelaburan saham

setelah puas menghamun ketua polis negara viktor wong m..

bob lokman buka warung mini 4 gambar

far east lancar album baru aku zikirkan nama mu

identiti selebriti baru berhijrah buka tudung ketika ke..

selebriti baru berhijrah dikecam kantoi buka tudung ket..

gempar makhluk jin ada akaun twitter

akaun twitter mempermainkan kes tikam pemandu bas

aksi lucah wanita bertudung di twitter

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 320
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,601

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,404
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • bikini boomz
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • makanan popular thailand
  • jawatan kosong kkm
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • sketsa cinta awak dan saya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)