Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Zharif Hakim Buka Akaun Twitter Baru Dengan Nama Bob Saza 320 hits  

Zharif Hakim Buka Akaun Twitter Baru Dengan Nama Bob Saza

Zharif Hakim Buka Akaun Twitter Baru Dengan Nama Bob Saza? Setelah kisah seorang budak lelaki bernama Zharif Hakim kecoh di Twitter gara gara statusnya yang menghina Maira Elizabeth dan juga pesawat MH370 yang terhempas itu dia telah memadam akaun Twitter

Teruskan Membaca..



kemelut baru satu nama atau banyak nama updated

sampai masa buka buku baru

perang twitter nama azwan ali besar apa perlu layan art..

izzue islam kecewa akaun twitter palsunya digunakan unt..

20 kuota untuk dapatkan ebook buka akaun google adsense..

hina sultan di akaun twitter

akaun twitter jabatan pertahanan awam malaysia jpam dig..

twitter inc umum buka pejabat di jakarta

twitter umum buka pejabat di jakarta

twitter inc umum buka pejabat di jakarta

akaun twitter jabatan pertahanan awam malaysia digodam

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

jin mempunyai akaun twitter

selesai buka akaun dan daftar ptptn

kpn anjing bn khalid arah pemilik akaun twitter disiasa..

kpn anjing bn khalid arah pemilik akaun twitter disiasa..

mencari keahlian baru warga perak

6 000 kakitangan mas dihentikan di bawah pelan penstruk..

selamat tahun baru 2o11 azam baru

nintendo 3ds dan 3ds xl baru diperkenalkan

tips untuk graduan baru




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • 3 gambar sungguh memalukan gadis bangga bua..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)