Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Terbaru Ritual Pencarian MH370 Raja Bomoh di Pulau Sembilan 406 hits  

Video Terbaru Ritual Pencarian MH370 Raja Bomoh di Pulau Sembilan

Tag Video Terbaru Ritual Pencarian MH370 Raja Bomoh di Pulau Sembilan Walaupun dikecam dan dihina oleh sebilangan besar masyarakat Raja Bomoh Sedunia Datuk Mahaguru Ibrahim Mat Zin tetap meneruskan ritual dengan caranya yang tersendiri bagi membantu usaha

Teruskan Membaca..



video ritual raja bomoh ibrahim mat zin halau hantu ray..

video raja bomoh 1malaysia dakwa hantu raya nak bunuh a..

mh370 benarkah pencarian akan dihentikan

pendakwah agama gesa tangkap raja bomoh

video raja bomoh malaysia cetus kontroversi lagi 2015

video ada pihak hantar hantu raya untuk bunuh anwar raj..

raja bomoh ibrahim mat zain buat hal lagi

bila la agaknya raja bomoh ni nak kena tindakan kebal

pencarian pesawat mh370 mungkin dihentikan tidak lama l..

letak raja bomoh sebilik dengan anwar

tangkap raja bomoh letak sebilik dengan anwar ibrahim

pencarian mh370 akan dihentikan

bukti terbaru feb 2015 mh370 dibawa ke antartika

tangkap raja bomoh letak sebilik dengan anwar ibrahim p..

makjemah video raja bomoh malaysia kembali kali ini hal..

video raja bomoh malaysia kembali kali ini halau hantu ..

video raja bomoh malaysia kembali kali ini halau hantu ..

ada pihak hantar hantu raya untuk bunuh anwar raja bomo..

daud che ngah gesa raja bomoh ditangkap

letak raja bomoh sebilik dengan anwar

tangkap raja bomoh letak sebilik dengan anwar ibrahim p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 463
Widget Aktif : 4,043
Banner Aktif : 7,054

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,513
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • pasang audio mp3 bacaan al quran di kubur k..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • cinta terlarang
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)