Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aku Isterinya episod 3 383 hits  

Aku Isterinya episod 3

Sikap Mikail sungguh berbeza sekali dengan kehadiran Datin Adiba di mana wajahnya yang selama ini sentiasa serius sudah menjadi ringan mulut untuk bergurau membuatkan Mya Arlissa menjadi serba salah. Gambar Aku IsterinyaPelakon Aku Isterinya Mikail Izzue

Teruskan Membaca..



3 foto paling romantik elfira loy dan baim wong kini sa..

kisah 3 sahabat yang merungut kerana bawa bekal yang sa..

piala malaysia felda atasi jdt 4 3 di selayang

piala malaysia felda atasi jdt 4 3 di selayang

piala malaysia kedah atasi pahang 3 1

uo gf 3

uo ge 3

3 sekawan dan 3 bekal

michael kors 3 in 1 rm85

3 sekawan dan 3 bekal

3 foto paling romantik elfira loy dan baim wong kini sa..

kedah menang 3 1 ke atas pahang

piala malaysia felda menang tipis atasi jdt 4 3

piala malaysia felda menang tipis atasi jdt 4 3

rindu awak 200 episod akhir

episod akhir rindu awak 200

episod 1 dah nak bersalin

episod 1 maaf jika aku tak sempurna

selamat pengantin madu episod 1

rindu awak 200 episod akhir 28

bermula episod baru di um




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 269
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,561

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,493
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri ..
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • super duper cute
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • jika memang engkau jodohku
  • rahsia label pada buah buahan
  • supermummy - miza harun
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ringantangan.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)