Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jerebu Oh Jerebu 327 hits  

Jerebu Oh Jerebu

JEREBU Maksud Jerebu ialah keadaan kehadiran partikel terampai di atmosfera seperti gas gas debu habuk dan zarah di dalam keadaan udara kering Pada amnya fenomena jerebu juga berpunca daripada pencemaran udara Punca punca berlakunya jerebu Di Malaysia tah

Teruskan Membaca..



peka pada pencemaran udara dan jerebu

oh do we agree with the death penalty now

momo breast firming new stock arrived fast grab while s..

masa berlalu pantas oh anak

oh ini rupanya rahsia sebenar poket kecil pada seluar j..

oh hospital kluang

br1m oh patutlah ada yang sudah masuk ada yang belum in..

oh my juzzthin daiyan trisha official muzik video

amaran oh wanita bahaya sembur air paip ke kemaluan

oh ibu peluklah aku semahumu

oh chentaku hari demi hari chord

video zamani bukan polis tapi pihak ketiga sebar bangau..

zomba oh zomba

shaklee aku oh manisnya

banjir oh banjir

oh yeah lukisan yang bakal jadi kontroversi the brutall..

oh yeah koleksi foto vintage yang aneh 11 gambar

oh yeah apa yang mamat ni buat bila mcdonalds takde ora..

customer service yang oh lengkapkan lah sendiri

lirik oh my daiyan trisha ft juzzthin

oh wanita tahukah gambar anda diguna untuk imiginasi on..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 298
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 7,126

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,939
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • blog terbaik wanita wordpress 2015
  • disiplin tinggi punca kejayaan
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • supermummy - miza harun
  • monolog rasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)