Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Hari Kiamat 320 hits  

Gambaran Hari Kiamat

Cerita Karut Orang Putih 2012 Sendirian Berhad telah membuat satu cerite tentang gambaran hari kiamat 2012 Betul ke Atau memang orang putih saje je nak buat cerita ala faham2 je orang outih nie dah terlampau kaji sangat sampai boleh buat cerita macam nie

Teruskan Membaca..



7 golongan yang dinaungi oleh allah s w t di hari kiama..

misteri penemuan trompet hari kiamat

13 tanda kiamat yang sudah berlaku hari ini

13 tanda kiamat yang sudah berlaku hari ini

mengapa tarikh dan hari pada kalendar 2014 dan 1997 ada..

segmen ucapan hari lahir buat si lala pada 13 mei

segmen ucapan hari lahir buat si lala pada 13 mei

kucing hebat hari ini dabuk

photography perbarisan hari mesra jpa 2014

pengalaman memanah dan berkuda di hari keluarga naila l..

kempen sarapan hari hari horlicks

hari minggu

menyambut hari jadi di negeri di bawah bayu

harga turun harga rokok dunhill benson pall mall kent p..

samsung galaxy s6 dan galaxy s6 edge mula dijual di mal..

samsung galaxy s6 dan galaxy s6 edge mula dijual di mal..

lirik lagu satu hari di rembau waris feat karmal juzzth..

mandi hari jumaat

hari pertama di marina cove resort teluk batik

ribuan berbogel sertai hari berbasikal sedunia gambar

derma darah sempena peringatan hari polis ke 208




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 544
Widget Aktif : 4,039
Banner Aktif : 7,222

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,140,089
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • model cute majalah p layboy ini punyai mina..
  • wajah jelas model dari sabah dedah dada di ..
  • abang selimut cuba selamat gadis
  • perubahan honda dalam 65 tahun
  • iklan galaxy s6 penuh aksi macam tengah ten..
  • foto hangat artis indon cita citata terseba..
  • besar bangat dik ooi
  • sayu cikgu putus hujung jari 3 gambar
  • percubaan ke 17 membuahkan hasil
  • video pakcik tua di tendang dengan kejam
  • memasak pun ada adab tau

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kembali menjadi burung pipit
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)