Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Hari Kiamat 267 hits  

Gambaran Hari Kiamat

Cerita Karut Orang Putih 2012 Sendirian Berhad telah membuat satu cerite tentang gambaran hari kiamat 2012 Betul ke Atau memang orang putih saje je nak buat cerita ala faham2 je orang outih nie dah terlampau kaji sangat sampai boleh buat cerita macam nie

Teruskan Membaca..



22 tanda hari kiamat semakin hampir rugi tak tahu 22 ta..

suatu hari di restoran makanan segera

astro mohon maaf beri 3 hari siaran percuma

perodua axia kini terima 6 000 tempahan dalam 10 hari

astro mohon maaf beri 3 hari siaran percuma

5 foto adik rakam kesengsaraan pada hari hari akhir kem..

selamat hari lahir budak bulat

astro mohon maaf beri 3 hari siaran percuma

axia terima 6 000 tempahan dalam 10 hari

astro mohon maaf beri 3 hari siaran percuma

kursus 4 hari

adik rakam kesengsaraan pada hari hari akhir kematian a..

suprise hari lahir

hari menunggang ostrich

selamat hari lahir imamku

lebaran 2014 raya hari kedua

lebaran 2014 raya hari pertama

teknik 7s hasilkan karangan hari sukan

rama rama masuk telinga lelaki ini selama 3 hari

hari raya mujadafewa cukup indah tahun 2014 ini chewah

selamat hari wanita




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,409

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,976
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari
  • supplement elak sembelit semasa berpantang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kurang ajaran tak sesat
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)