Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Hari Kiamat 291 hits  

Gambaran Hari Kiamat

Cerita Karut Orang Putih 2012 Sendirian Berhad telah membuat satu cerite tentang gambaran hari kiamat 2012 Betul ke Atau memang orang putih saje je nak buat cerita ala faham2 je orang outih nie dah terlampau kaji sangat sampai boleh buat cerita macam nie

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 411
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,700

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 911,382
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 19 gambar isteri datuk terlajak laris nur s..
  • gambar syella kamarudin yang tidak pernah a..
  • salman khan habis jutaan ringgit
  • luahan sayu isteri ezad berkali kali ungkap..
  • telinga penuh dengan ulat sampah
  • azab dipadang mahsyar
  • jenis pengeluaran kwsp epf
  • filem seram villa nabila adaptasi kisah ben..
  • cara mengatasi crawl error page not found 4..
  • gadis kampung yang cantik dan rajin
  • terkini pemandu teksi didenda rm1 000 tampa..
  • jom lihat apa yang peliknya dengan wanita c..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • ciri ciri wanita solehah
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • autapunyacerita.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)