Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Hari Kiamat 257 hits  

Gambaran Hari Kiamat

Cerita Karut Orang Putih 2012 Sendirian Berhad telah membuat satu cerite tentang gambaran hari kiamat 2012 Betul ke Atau memang orang putih saje je nak buat cerita ala faham2 je orang outih nie dah terlampau kaji sangat sampai boleh buat cerita macam nie

Teruskan Membaca..



dunia nak kiamat kot

kerana satu klik malapetaka berterusan diterima hingga ..

ya allah sungguh aku berlindung kepadamu dari kesempita..

kerana satu klik malapetaka berterusan diterima hingga ..

bacalah al qur an sesungguhnya al qur an itu akan datan..

kerana satu klik malapetaka berterusan diterima hingga ..

mh17 hasrat bertemu kakak untuk menyambut hari raya aid..

kehancuran israel tanda kiamat dunia

janda anak 3 dicekup berkhalwat siang hari dibulan rama..

hari sabtu bersama world at arms

perintah berkurung di sabah berkuat kuasa hari ini

teori mh17 pada hari yang sama tragedi menimpa

mh17 lagu hari jadi terakhir yang meruntun jiwa

tanyalah ustaz 2012 kiamat bhg 1

kuih kuih resepi tart blueberry 1 hari 1 resepi

hari pertama kelahiran umar

tanda tanda hari kiamat menurut islam

update mesti tengok video ini dikatakan insiden mh17 ya..

pageview di blog mencecah 11 ribu lebih dalam satu hari

isi pati amanat khas pm nahas mh17 hari bendera separuh..

agama memanfaat 10 hari terakhir ramadan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 760
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,112

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,064
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • peluklah si pengganas
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • resepi biskut arab susu
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sketsa cinta awak dan saya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)