Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Hari Kiamat 261 hits  

Gambaran Hari Kiamat

Cerita Karut Orang Putih 2012 Sendirian Berhad telah membuat satu cerite tentang gambaran hari kiamat 2012 Betul ke Atau memang orang putih saje je nak buat cerita ala faham2 je orang outih nie dah terlampau kaji sangat sampai boleh buat cerita macam nie

Teruskan Membaca..



dunia nak kiamat kot

selamat hari raya

selamat hari raya 2014

terkini gaza perang hari ke 22

selamat hari raya aidilfitri zam lebih kepada photograp..

selamat hari raya

selamat hari raya idulfitri 1435h

selamat hari raya maaf zahir batin daripada mujadafewa ..

hari raya idul fitri di planet mars

selamat hari raya aidilfitri dari engineer malaya reven..

pertabi mengucapkan selamat hari raya

keputusan atlet malaysia pada sukan komanwel ke 20 hari..

selamat hari raya kepada seluruh umat islam

panduan pemakanan secara sihat pada hari raya

subhanallah tanda tanda kiamat kecil telah lengkap

subhanallah tanda tanda kiamat kecil telah lengkap

artis adam corrie mimpi syurga diana amir mimpi kiamat

kerana satu klik malapetaka berterusan diterima hingga ..

kerana satu klik malapetaka berterusan diterima hingga ..

sebak kad ucapan hari raya dijumpai di lokasi nahas mh1..

1 hari di pagi raya selamat hari raya aidil fitri maaf ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,918
Banner Aktif : 6,194

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,892
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • the greatest man in history
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • pas jadi bodoh pas akan kalah kata tony pua..
  • greatest responses to an ex text

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah nabi ismail a s
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)