Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambaran Hari Kiamat 301 hits  

Gambaran Hari Kiamat

Cerita Karut Orang Putih 2012 Sendirian Berhad telah membuat satu cerite tentang gambaran hari kiamat 2012 Betul ke Atau memang orang putih saje je nak buat cerita ala faham2 je orang outih nie dah terlampau kaji sangat sampai boleh buat cerita macam nie

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,887
Banner Aktif : 6,873

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 968,449
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • omg aksi gadis yang memang tidak sepatutnya..
  • kisah sebenar insiden anak bermain bom mort..
  • 7 gambar sekitar pertunangan dr fatin liyan..
  • menyayat hati detik cemas mangsa banjir yg ..
  • rakan mandi di kolam sama terkejut fahmi sa..
  • awek idaman para jejaka malaya
  • banjir jambatan sultan ismail petra kota bh..
  • gambar fathia latiff yang hanya mengenakan ..
  • 22 gambar sekitar banjir kilat di kuala lum..
  • 5 gambar hangat gadis melayu main banjir
  • video rentap kain rentang krismas kdn perlu..
  • gempar gambar kelibat sekumpulan wanita ber..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)