Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Salji di bumi mesir 2264 hits  

Salji di bumi mesir

Petanda akhir zaman Sesuatu yang aneh terjadi pada Rabu lalu 9 1 2013 di Arab Saudi Worldbulletin menyiarkan berita bahawa Tabuk salah satu lokasi perang yang terjadi pada zaman Rasulullah dilanda salji yang sangat lebat setelah beberapa jam lamanya dihan

Teruskan Membaca..



gambar dan video bumi mesir itu bermandi darah lagi leb..

puasa di bumi mesir

gambar suasana mesir yang dilanda salji buat kali perta..

pihak keamanan mesir gagalkan penyelundupan senjata

pengadilan junta mesir menjatuhkan hukuman 3 tahun penj..

mesir arab saudi dan emiriah terlibat dlm serangan ke g..

penyanyi baru jurusan kedoktoran mesir

penyanyi baru jurusan kedoktoran mesir

pengadilan junta mesir menjatuhkan hukuman 3 tahun penj..

dr m harap mesir buka laluan rafah

eee sakitnya hati aku sah mesir adalah syaitan bikinan ..

gaza al sisi zionist mesir

tempat pelancongan paling menyeramkan di mesir

video ini mendapat perhatian di mesir

kerry ke mesir runding gencatan senjata

mesir halang bantuan memasuki gaza sedangkan gaza umat ..

jom tengok penemuan kota purba bawah laut di mesir

penemuan kota purba bawah laut di mesir

foto mayam mahmoud rapper cantik asal mesir yang berhij..

jom kenal rappers bertudung dari mesir ni

6 artis wanita mesir paling cantik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 216
Widget Aktif : 3,825
Banner Aktif : 6,287

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,967
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • israel negara pengganas sebenar
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • nik aziz terus dimalukan
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • jenis jenis jerawat
  • kisah hidup ustaz azhar idrus sebelum menja..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)