Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1655 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



inilah 10 tips cara agar cepat hamil yang ampuh

video kejam cara hasilkan anak ayam warna warni

cara cepat mencukur janggut tapi mengerikan

hidup mengajar kita supaya jangan cepat mengalah via ha..

cara alami membuat perut langsing dengan waktu yang cep..

buku panduan lengkap cara cepat hamil oleh dr rosdiana ..

cara seorang ayah menyikat rambut anak perempuannya dal..

22 cara menjaga anak dengan betul

kata kata tidak mengenal waktu kamu harus mengucapkanny..

sesiapa yang tidak pernah merasai kepahitan tidak akan ..

cara mengenal barangan bundle

mari mengenal tubuh kesihatan kita

orang cerdik yang mengenal dunia terungkap baginya musu..

tips cara mengenal pasti produk berkelulusan kkm

kewajipan mempelajari ilmu tauhid untuk mengenal allah ..

kisah mualaf mengenal islam melalui lensa fotografi

inilah yang dikatakan nafsu dan syaitan maksiat tidak m..

sesiapa yang tidak pernah merasai kepahitan tidak akan ..

kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang..

mengenal manfaat labu kuning bagi kesehatan

mengenal murad ali pria bertubuh rubah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 214
Widget Aktif : 3,882
Banner Aktif : 6,230

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,757
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • 15 rakyat palestin terkorban di gaza waris ..
  • display custom post type items in recent po..
  • parmesan nuggets
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • wordless 14 bila tunjuk kepada seseorang se..
  • lemang valley jadi tumpuan
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • bahaya ajinomoto
  • puisi terakhir imam syafie
  • tanda orang sayang dekat kita

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)