Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1787 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



cara meningkatkan kesuburan lelaki untuk cepat dapat an..

cara senang cepat baiki besi bra yang terkeluar

jangan buat 12 cara ni jika nak cepat kaya dalam bernia..

bagaimana program anak cepat membaca boleh tercipta

7 rahsia rahsia mengenal wanita daripada cara berjalan

mesti tahu cara kira waktu subur agar cepat hamil yang ..

anak cepat membaca seawal usia dengan teknik i sina

cara faizal tahir layan anak

tips cara cepat belajar bahasa inggris tanpa guru

cara cepat agar blog terindeks di mesin telusur full si..

azanis scar serum berkesan cara cepat hilangkan parut

inilah cara mudah cepat untuk buat kuih tart

presiden china beri hadiah kepada anak najib

kejutan presiden china kepada anak najib razak

anak kucing hampir mati dicat warna kuning

anak che ta kini artis termuda lol entertainment

presiden china beri hadiah kepada anak najib nooryana n..

fuhh 9 foto terkini lisa surihani selepas disahkan hami..

duka anak hidap sindrom asperger

pengakuan pondan bahagia hidup bersama suami dan anak a..

gadis cantik cabar lelaki bikin anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 590
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 7,186

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,140
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 106 jawapan gst termasuk soalan bodoh ahli ..
  • pelajar wanita kongsi gambar melancap dalam..
  • shooping di hari pertama gst hasilnya sungg..
  • bukti cinta tidak mengenal usia dan paras r..
  • gst pasaraya mydin tipu kenyataan 2 hari le..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • video ngeri jenazah jatuh dari keranda menj..
  • mustafa ali halang pemuda pas serah memo
  • pelakon lelaki alim kaki langgan pelacur
  • rakaman terakhir penumpang germanwings yang..
  • pelajar wanita kongsi gambar mela di twitte..
  • semua rakyat malaysia kini kena membayar cu..

  • wajib baca :

  • tips nak jadi hotstufff
  • sketsa cinta awak dan saya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • diari sedih seekor kucing
  • puisi terakhir imam syafie
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur
  • kangkung dan risikonya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)