Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1648 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



mengajar bayi mengenal huruf

tips bagaimana cara mengatasi mimisan pada anak

hidup mengajar kita supaya jangan cepat mengalah via ha..

cara selesaikan hutang dengan cepat

tips serta cara terhebat melebatkan rambut anda dengan ..

cara mengatasi sariawan dengan cepat dan mudah

kewajipan mempelajari ilmu tauhid untuk mengenal allah ..

perjalanan mengenal diri pt 1

orang cerdik yang mengenal dunia terungkap baginya musu..

kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang..

sesiapa yang tidak pernah merasai kepahitan tidak akan ..

tips cara mengenal pasti produk berkelulusan kkm

kata kata tidak mengenal waktu kamu harus mengucapkanny..

kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang..

mari mengenal tubuh kesihatan kita

perjalanan mengenal diri pt 2

inilah yang dikatakan nafsu dan syaitan maksiat tidak m..

orang cerdik yang mengenal dunia terungkap baginya musu..

cara mengenal barangan bundle

mengenal musa bocah 5 tahun yang hafal quran 29 juz

kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 743
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 6,108

Domain Dibenarkan: 10,087
Jumlah Artikel : 761,024
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi spontan gadis kecil ini saat pertama k..
  • pemimpin abu sayyaf menahan konstabel zakia..
  • prank thailand yang melemahkan jantung
  • hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada..
  • pasti anda akan terkejut melihat kambing in..
  • cover lagu raya terbaik sepanjang zaman
  • bagaimana israel tembak kediaman gaza
  • ahmad dhani enggan potong kemaluan
  • xiaomi memperkenalkan mi4 telefon terpantas..
  • hiburan anak sayang awie tak suka rozana mi..
  • superwoman gelaran anak tunggal ketua pramu..
  • gambar sensasi awie dan erra fazira naik mo..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2738)   wanita (1786)   diari (1561)   produk (1315)   rojak (1190)   lelaki (1108)   informasi (788)   berita (783)   ilmiah (782)   bisnes (536)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (139)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (59)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   seram (3)   peraduan (2)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)