Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1684 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



inilah cara cepat kurus yang lebih paten dari herbalife

belajar menjahit baju kurung cara mudah cepat dan prakt..

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

cara si ibu mengajar anaknya

cara mudah latih anak menutup aurat sejak kecil

harapan peminat pasangan bahagia yusri dan lisa surihan..

hidup mengajar kita supaya jangan cepat mengalah via ha..

cara kurus kan badan paling berkesan selamat cepat dan ..

cara menurunkan berat badan dengan cepat dan sihat

gambar anak nora danish erra fazira dikecam

9 cara atasi anak cemburu dengan kehadiran adik baru

tips cara mengesan sifat sabar anak anak

kata kata tidak mengenal waktu kamu harus mengucapkanny..

mengenal cara kerja teknologi canggih pesawat siluman

mengenal manfaat labu kuning bagi kesehatan

mengenal pemimpin munafiq ustaz azhar ceramah terkini

orang cerdik yang mengenal dunia terungkap baginya musu..

kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang..

kisah mualaf mengenal islam melalui lensa fotografi

sesiapa yang tidak pernah merasai kepahitan tidak akan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,348

Domain Dibenarkan: 10,312
Jumlah Artikel : 792,018
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • apa yang awek polis ni buat dalam lubang in..
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..
  • gambar awal ashaari ni mesti buat anda tak ..
  • malaysia berdepan situasi sukar jika perbua..
  • qarin pendamping setiap manusia
  • abg kalau susah nak masuk sapulah air liur ..
  • ketahuilah wanita lelaki teransang 30 kali ..
  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • supermummy - miza harun
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2793)   wanita (1817)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)