Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1705 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



cara senang mengenal hati manusia

cara mendidik anak yang baik pintar

10 cara mendidik anak yang baik pintar ada bukti sainti..

8 cara mengatasi anak mengamuk

6 cara mengatasi penyakit demam kuning yang selalu dihi..

harapan peminat pasangan bahagia yusri dan lisa surihan..

mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tapak tang..

sophea isabella 30hari mengenal dunia

mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tapak tang..

mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tapak tang..

mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tapak tang..

mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tapak tang..

cinta tidak mengenal rupa

cinta tak mengenal rupa apabila pasangan terlebih elok ..

mengenal isi kandungan vimax

mengenal apa itu kolagen

mengenal candlestick

mengenal pendidikan politik untuk rakyat indonesia

mengenal karakter manusia

teknik mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tap..

mengenal perosak jantung dan pembuluh darah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 598
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 6,458

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 816,903
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • jambatan gantung menakutkan di dunia
  • hukum suami
  • lelaki paling murah di tempat kerja
  • kisah penuh lelaki digoda bakal adik ipar t..
  • atm digodam amaran di whatsapp adalah palsu
  • gambar kereta baru ammar anak rozita che wa..
  • selebriti wanita popular jalin hubungan den..
  • sekali lagi menteri ini mengeluarkan kenyat..
  • katalog october 2014
  • selamat hari lahir ke 28tahun suamiku

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • hati hati laman web hina islam
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)