Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1761 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



cara mengenal kasut kulit babi

cara mudah cepat menyusun buku sekolah mengikut jadual

viral cara mengenal pasti wanita masih dara atau tidak

cikgu comel ini dapat surat cinta dari bapa anak muridn..

cikgu comel ini dapat surat cinta dari bapa anak muridn..

7 gambar raphael depp anak nurul wahab daripada camora ..

bunuh diri selepas lihat gambar bogel anak di majalah p..

6 gambar comel anak perempuan que haidar bersama linda ..

suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu tentang anak

raphael depp anak nurul wahab daripada camora arts

4 foto terkini lisa surihani selepas disahkan hamil ana..

sayang anak tangan tangankan dengan matematik math2ever

punca 4 foto terkini lisa surihani selepas disahkan ham..

punca lisa surihani sembunyi dia hamil anak pertama

gambar terkini lisa surihani dan yusry setelah disahkan..

6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang cantik manis

anak dara daddy demam

manjakan anak dengan gadget terkini

anak lebih berselera makan pada hari kejadian

ibu paksa anak gadis sumpah atas al quran untuk membukt..

ibu bapa disaran utamakan pendidikan anak anak dari sek..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,960

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,310
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • guru bertudung memaksa pelajar 16 tahun hub..
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • akhirnya terjawab punca sebenar hanez suray..
  • akibat berasmara dengan kambing lahirlah ma..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tanda tanda kanser payudara
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)