Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1774 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



cara lipat baju cepat ajar anak lipat kain dengan mudah

kisah benar guru terpaksa mengajar anak autisma

cara sembuhkan luka dengan cepat selepas pembedahan tan..

6 cara menghilangkan bekas jerawat dengan cepat dan mud..

homemade cara jahit bantal busuk anak edisi 2015

makjemah guru ini terpaksa mengajar seorang anak autism..

guru ini terpaksa mengajar seorang anak autisma apa yan..

cara mengecilkan punggung dengan cepat

ceramah kh zaenuddin mz cara mendidik anak yang baik

berpura tidak tahu cara buka pintu

cara elak anak maut dihempap televisyen dan perabot

cara elak anak maut dihempap televisyen dan perabot

video inilah cara terbaik mengajar budak nakal

kisah benar guru terpaksa mengajar anak autisma

cara berdepan dengan lelaki anak mak

cara berdepan dengan lelaki anak mak

nabil tak berniat permainkan huruf alif ba ta

foto terkini anak perempuan ustaz azhar idrus sangat me..

dua huruf

tomok selamat timang anak lelaki kedua

demi kasih sayang pada anak ibubapa sanggup buat tatu p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 246
Widget Aktif : 4,031
Banner Aktif : 7,066

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,249
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cikgu cantik ini upload status yang paling ..
  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru diraka..
  • gempar wanita tempatan buka pakaian lalu be..
  • 4 gambar kemalangan ngeri di kuchai lama me..
  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • 2 foto kereta mewah syamsul yusof
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • 2 gadis tudung buat status jumpa aiskrim ne..
  • isteri sibuk kerja suami henjut adik ipar u..
  • cerita sebenar ustaz bunuh murid dihukum ga..
  • gambar lelaki pakai uniform guard gantung d..
  • 2 gadis remaja temui aiskrim negro jadi vir..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • tanda tanda kanser payudara
  • wang bukanlah segalanya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)