Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1819 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



cara atasi sembelit ketika berpantang dengan mudah dan ..

cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

cara yang best untuk mengajar orang yang meletak kereta..

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

red slim cara cepat menurunkan berat badan

kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

7 perbezaan ketara cara ibu ayah membesarkan anak

ibu usia 101 tahun terus cekal jaga anak oku

isu isteri fahrin ahmad janda anak satu

lelaki mengaku bunuh anak isteri kakak

isteri saya elena hani bukan janda anak 1 fahrin ahmad

pelik ibu posting foto menyusu anak sambil buang air be..

isteri saya elena hani bukan janda anak 1 fahrin ahmad

pengakuan gadis 18 tahun dirogol bapa sendiri hingga ha..

pelik tapi benar ibu terkejut hamil anak kembar berlain..

kisah sebenar janda anak 4 dibunuh guru agama

14 gambar ibu sayu pangku mayat anak maut dirempuh hilu..

ibu terkejut anak kembar punya bapa berlainan

14 gambar ibu sayu pangku mayat anak maut dirempuh hilu..

makjemah luahan seorang anak yang pernah bosan tapi akh..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 147
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • hati itu umpama gelas
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • melayu boleh
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • 7 things you need to know about depression
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)