Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1697 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

harapan peminat pasangan bahagia yusri dan lisa surihan..

cara merancang anak lelaki atau perempuan

mengenal brigade gurkha suku di nepal yang gemar berper..

mengenal apa itu kolagen

mengenal isi kandungan vimax

mengenal pendidikan politik untuk rakyat indonesia

mengenal candlestick

share info panduan mudah mengenal pasti cahaya2 di lang..

mengenal brigade gurkha suku di nepal yang gemar berper..

scam alert 5 tanda untuk mengenal pasti skim penipuan p..

memang sedih mh17 bila terpaksa mengenal pasti jenazah ..

hanya jauhari yang mengenal maknikam tun m tahu mana ka..

mengenal html

mengenal brigade gurkha suku di nepal yang gemar berper..

mengenal apa itu fahaman wahabi

mengenal karakter manusia

cinta tak mengenal rupa apabila pasangan terlebih elok ..

mengenal gadis masih dara atau tidak melalui tapak tang..

mengenal perosak jantung dan pembuluh darah

kesilapan ibubapa dalam mendidik anak anak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 409
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,438

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 796,814
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • awas akhirnya tewas dipukau untuk b gel dir..
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • bayi parah diserang biawak
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • nutrients super leaf moringa oleifera
  • azizulhasni mara ke separuh akhir pecut suk..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • blog spammers sudah bijak
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)