Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1717 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



waktu subur wanita 4 cara untuk hamil cepat dan berkesa..

cara membesarkan payudara dengan cepat dan selamat

cara mengenali skim cepat kaya

cara kurus dengan cepat set kurus shaklee berkesan

tips mudah hamil 6 cara cepat hamil dan tingkatkan kesu..

cara kurus dengan cepat dan berkesan

rahsia mengenal wanita dari cara berjalan

tips mengajar anak seawal bayi cara mengajar anak memba..

ingin cepat hamil semak 6 cara cepat hamil sekarang

ketahui 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dal..

cara kuruskan badan 5 tips kurus cepat terbukti berkesa..

rahsia mengenal wanita dari cara berjalan

anak muda kelantan akan boikot petronas

hiburan 5 gambar diyanah kekasih ammar effendy anak roz..

nama anak fasha sandha ke 2 adalah 4 gambar hamil

anak muda kelantan akan boikot petronas

dari buat program sentuh anjing lebih baik buat kempen ..

foto gambar kekasih anak che ta wow

saintis temui labah labah sebesar anak anjing

daripada sentuh anjing baik belai anak yatim pemuda pas

saintis terjumpa labah labah sebesar anak anjing




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 694
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,569

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,237
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • adakah ini gambar rozita che wan
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • julia perez cetus kontroversi lagi buat tat..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • 16 days photo challenge day 7 lunch

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)