Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1723 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



alyah tak tahan mahu ada anak cepat

rahsia mengenal wanita dari cara berjalan

cara mengenali skim cepat kaya

cara mendidik anak yang baik

alyah tak tahan mahu ada anak cepat

rahsia mengenal wanita dari cara berjalan

rahsia mengenal wanita dari cara berjalan

aktiviti anak cara buat senaman regangan dan shoot the ..

cara kurus dengan cepat set kurus shaklee berkesan

cara membesarkan payudara dengan cepat dan selamat

scha awal bagi amaran jangan ajar mereka cara besarkan ..

rahsia mengenal wanita dari cara berjalan

6 cara mudah membuat anak rasa disayangi

7 gambar wajah si kembar anak nurul syuhada nurul ain

anak noryn aziz 3 bulan 6 gambar

3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

alyah sedia timang anak

datang bila anak panggil

7 gambar wajah si kembar anak nurul syuhada nurul ain

alyah sedia timang anak

gambar anak krisdayanti yang cun melecun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 520
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • ban ipad seminggu
  • romantik itu sunnah nabi
  • ultron
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • tupperware puasa
  • super duper cute
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bahaya ajinomoto
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)