Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1809 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

cara yang best untuk mengajar orang yang meletak kereta..

cara atasi sembelit ketika berpantang dengan mudah dan ..

red slim cara cepat menurunkan berat badan

cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

bagaimana cara cepat membakar lemak hanya dalam 10 mini..

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

7 perbezaan ketara cara ibu ayah membesarkan anak

terkini perkembangan terbaharu 5 anak yatim ibu bapa ma..

kecik kecik dah mengandung anak luar nikah gambar

lensa niring ismailsabri60 menziarahi anak mangsa kemal..

si ayah umur 77 tahun masih bekerja anak anak pula sedi..

wujud conflict of interest pengurusan penasihat th juga..

majlis pertunangan anak saudara

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan gamba..

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

ustaz bunuh janda anak empat depan sekolah agama kerana..

pastikan anda tahu di mana anak anda berada

anak bekas ketua polis negara telah membunuh seorang le..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 353
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya
  • tanda tanda kanser payudara
  • macam macam wau ada
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)