Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1801 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



tips didik anak cara jepun

4 gambar ag hot fm timang anak keempat

rekod ceria popstar didominasi oleh anak sabah

menyusu anak pramatang memang mencabar apa yg perlu bua..

39 idea ini anda boleh gunakan untuk membina permainan ..

osman ali tiada niat galakkan gejala anak luar nikah

osman ali tiada niat galakkan gejala anak luar nikah

bapa rogol anak ketika ibu keluar

kisah anak nakal yang disumpah ibunya

gaduh suami isteri punca si ibu lepas geram pada anak

gaduh suami isteri punca si ibu lepas geram pada anak

warga kedah diperbodoh oleh anak mantan pm

inilah anak musang yang sangat comel

pemotong rumput rogol anak sendiri

marahkan suami punca ibu berusia 17 tahun pukul anak be..

bapa rogol anak ketika ibu keluar

5 artis anak ikan vvip

dua tahun anak jadi mangsa rogol bapa

idea bekal anak ke sekolah

bapa rogol anak ketika ibu keluar

gambar inilah wajah lelaki yang gelar anak black beruk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 323
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,260

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,449
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video lihat perempuan diperk0sa orang orang..
  • kata kata emma maembong kepada zizan razak ..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • cari lubang lepas gian
  • one dead two injured in collision
  • geng 5 sekawan mereka dapat projek rm77 jut..
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • awesome food penang pisang cheese
  • orang yang hampir dengan kematian
  • bapa zizan razak sahkan anaknya mahu merisi..
  • tengok video ni dan nilai sendiri tentang h..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • blog spammers sudah bijak
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)