Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat 1688 hits  

Cara Mengajar Anak Mengenal Huruf Dengan Cepat

Assalamualaikum dan salam sejahteraKadang kala kita sebagai ibu bapa ataupun guru tadika mungkin mengalami kesukaran untuk mengajar anak anak kecil mengenali huruf Paling kuat pun diorang akan kenal ABC je Lepas C dah tak ingat So untuk korang arini aku n

Teruskan Membaca..



cara mudah mengajar anak dengan media pembelajaran

isteri johan bengang cara anak bersolat ditegur

belajar menjahit baju kurung cara mudah cepat dan prakt..

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

tips cara mengasah daya ingat anak prasekolah

cara belasah anak dengan betul

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

inilah cara cepat kurus yang lebih paten dari herbalife

harapan peminat pasangan bahagia yusri dan lisa surihan..

cara belasah anak dengan betol perlu tahu

cara menurunkan berat badan dengan cepat dan sihat

cara mengajarkan anak menghafal al qur an sejak kecil l..

cara mengetahui perkembangan daya ingat pada usia anak

cara si ibu mengajar anaknya

hidup mengajar kita supaya jangan cepat mengalah via ha..

tips cara agar anak tidak gampang sakit

menghukum anak cara yang tidak dibenarkan dalam islam

cara kurus kan badan paling berkesan selamat cepat dan ..

cara mengajarkan anak menghafal al qur an sejak kecil l..

mari mengenal tubuh kesihatan kita

buta huruf atau memang kurang kesedaran sivik bang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 456
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,375

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,198
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengaruh media sosial di kalangan remaja ma..
  • gambar artis hina kalimah allah dengan dara..
  • 8 gambar anak gadis komposer fauzi marzuki ..
  • jom tengok tempat tidur pramugari dalam pes..
  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • aida hamil bade kian teruja
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • media sosial yang sial
  • radiance signature whitening glowing series..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • minggu terakhir ogos
  • cpuv campaign ke 112 dari nuffnang jacob s ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)