Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BUFFET RAMADHAN 2013 440 hits  

BUFFET RAMADHAN 2013

Salam Ramadhan kepada semua pengunjung Terima kasih kerana masih lagi terusmengunjungi blog aku ini Lagi lagi bulan Ramadhan harap harap blog aku ini berguna untuk menjadi rujukan mencari lokasi Buffet Ramadhan Entri kali ini aku nak kongsi beberapa lokas

Teruskan Membaca..



statistik perbezaan harga setangki penuh minyak kereta ..

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

family trip 2013 2014

trip ke krabi 12 15 may 2013 4h 3m

update zodiak terbaru hari ini 8 9 10 11 12 13 14 mei 2..

olimpiad kat 1 2013

jalan jalan ke medan 2013

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

gambar sweet ustaz don dan isteri 2013

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

100 universiti terbaik asia 2013

tonton maharaja lawak mega 2013

kelantan mendominasi anugerah bola sepak kebangsaan 201..

amalan 10 hari terakhir ramadhan

mh370 penumpang akan dibebaskan sebelum ramadhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 638
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 6,944

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,849
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • gadis bertudung tetapi memakai bikini
  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • jadi terkenal ninih si penjual getuk luncur..
  • 5 sebab kenapa blogger ini benci fynn jamal
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..
  • pemandu pengsan gadis maut dirempuh bas
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • ciri ciri wanita solehah
  • monolog rasa
  • supermummy - miza harun
  • cerita semalam hot spring kah
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)