Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Tarikh Gaji Kakitangan Awam 2013 279 hits  

Jadual Tarikh Gaji Kakitangan Awam 2013

Jadual gaji 2013 dengan kakitangan kerajaan tidak boleh dipisahkan Maklumlah nanti ia sebenarnya banyak membantu kalangan kakitangan awam merancang pengurusan kewangan masng masing perbelanjaan untuk sepanjang tahun 2013 kelak Lebih lebih lagi dengan pelb

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 426
Widget Aktif : 3,863
Banner Aktif : 6,887

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,235
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • menarik foto lawak giler 716
  • first giveaway by kamamimi
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • islam itu indah
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kangkung dan risikonya
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)