Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Tarikh Gaji Kakitangan Awam 2013 287 hits  

Jadual Tarikh Gaji Kakitangan Awam 2013

Jadual gaji 2013 dengan kakitangan kerajaan tidak boleh dipisahkan Maklumlah nanti ia sebenarnya banyak membantu kalangan kakitangan awam merancang pengurusan kewangan masng masing perbelanjaan untuk sepanjang tahun 2013 kelak Lebih lebih lagi dengan pelb

Teruskan Membaca..



jadual bayaran gaji kakitangan awam 2015

tarikh gaji kakitangan awam 2015

kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas

makjemah kadar gaji rendah punca kakitangan awam culas ..

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

jadual dan tarikh gaji guru tahun 2015

gaji rendah sukar dibuang punca kakitangan awam buat ke..

tarikh rasmi pembayaran bonus kakitangan awam 2015

cadangan potongan gaji kakitangan awam bantu mangsa ban..

bonus dan gaji kakitangan awam 15 januari 2015

tarikh terkini pembayaran bonus 2015 kakitangan awam pe..

jadual tarikh kursus perkahwinan jakim 2015

gaji rendah punca sebenar penjawat awam buat kerja samb..

gaji rendah dan sukar dibuang kerja punca utama penjawa..

tarikh pembayaran bonus kakitangan awam 2015 maklumat t..

tarikh bonus kakitangan awam bantuan khas pesara januar..

gaji dan bonus kakitangan awam dibayar 15 januari 2015

tarikh sebenar pemberian bonus dan gaji penjawat awam

jadual peperiksaan spm dan jadual peperiksaan stpm 2013

kakitangan awam kantoi jual ubat perangsang seks

sampai bila nak curi tulang wahai kakitangan awam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 812
Widget Aktif : 4,009
Banner Aktif : 7,020

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 26 fascinating films about food
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)