Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pantun Tandas 371 hits  

Pantun Tandas



Teruskan Membaca..



bayar lebih untuk guna tandas bersih

gadis zaman sekarang rakam aksi tak bermoral dalam tand..

foto pelakon wanita kantoi bersama lelaki di dalan tand..

lelaki terperangkap di dalam tandas kapal terbang dalam..

gempar pelakon wanita kantoi bersama lelaki di dalam ta..

sirim perkenal standard kebersihan tandas masjid surau

venezuela berdepan masalah kehabisan tisu tandas

bayi dibuang ke dalam lubang tandas kfc taiping

video aksi guru wanita dalam tandas

tandas paling menakutkan di dunia

kerajaan india bina tandas elak rakyatnya buang air sec..

pelakon wanita kantoi bersama lelaki dalam tandas 3 gam..

foto pelakon wanita kantoi bersama lelaki di dalan tand..

kisah benar jangan biarkan anak masuk tandas sendirian

kawasan tertutup tandas r r jadi kawasan larangan merok..

pelakon wanita kantoi bersama lelaki di dalan tandas

idea kreatif pelbagai bentuk tempat duduk tandas

pelakon wanita dicekup dalam tandas awam

kemaluan dipatuk ular dalam tandas

masyarakat india telah dianiayai oleh kerajaan umno bn ..

menyedihkan janin dibuang di tandas kfc taiping




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,886
Banner Aktif : 6,226

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,496
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • the plant pot that aims to keep you focused..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)