Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pantun Tandas 405 hits  

Pantun Tandas



Teruskan Membaca..



aneh mengapa tiada satu pun cermin dalam tandas di sebu..

selit tuala wanita celah pintu tandas

selit tuala wanita celah pintu tandas

selit tuala wanita celah pintu tandas

apa yang kita perlu tahu sebelum ajar anak ke tandas

gambar penuntut bengang kolej buat tandas telus

seorang wanita yang juga merupakan ibu dikurung dalam t..

bayi perempuan baharu lahir ditinggalkan dalam tandas

bayi perempuan dijumpai atas siling tandas

selit tuala wanita celah pintu tandas

mesti tengok 3 gambar aksi tak bermoral gadis melayu za..

ngeri dihiris mangkuk tandas pecah

saluran air dalam tangki tandas

gaji tukang cuci tandas di singapura lebih mewah daripa..

info bahaya tabiat duduk mencangkung atas mangkuk tanda..

drama terbaru dap bina tandas awam di kampung ulu tual ..

penuntut bengang kolej buat tandas telus

4 gambar inilah akibat mencangkung atas mangkuk tandas ..

selit tuala wanita celah pintu tandas

bayi ditinggal di siling tandas

kejam bayi baru lahir ditinggalkan di atas syiling tand..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 548
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 6,424

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 797,337
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis selfie berjaya rakam susuk hantu di s..
  • ibu dan anak melekat ketika bersetubuh sehi..
  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • penyebab sebenar resdung terbongkar
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • penyebab sebenar resdung terbongkar
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..
  • kamera tersembunyi di tandas uia pelaku ugu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)