Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Suatu Ketika Iklan Rokok 261 hits  

Suatu Ketika Iklan Rokok

Di Malaysia pada masa kini sudah tiada lagi sebarang bentuk pengiklanan yang berunsurkan Rokok Tujuannya adalah untuk membendung gejala merokok dikalangan rakyat jelata Adakah usaha itu berjaya Rasanya tidak juga Kerana manusia tetap manusia Terlalu mudah

Teruskan Membaca..



iklan shushi yang terlampau kreatif

singapura iklan anti judi menjadi kritikan

bulan ramadhan pun ada remaja iklan jual diri di facebo..

bulan ramadhan pun ada remaja iklan jual diri di facebo..

air asia ugut tarik iklan jika the star laporkan pender..

mesej iklan itu baik namun ianya mendapat kecaman yang ..

iklan kerja pembantu setiausaha pejabat gred n17

sudah 2 tahun iklan ini masih mampu mengalirkan air mat..

tutorial cara letak iklan says 8share di blogspot

5 cara buat pelanggan melekat dengan iklan facebook

iklan keren adidas sambut final piala dunia 2014

video iklan raya sedih yang anda tak pernah tengok

gempar pelakon iklan dakwa hamil anak artis terkenal

pelakon iklan dakwa hamil anak artis sinetron

artis terkenal hamilkan pelakon iklan

tips tetapkan harga banner iklan blog

pelakon iklan dakwa hamil anak artis sinetron

pelakon iklan dakwa hamil anak artis sinetron

guna iklan h12 atau nuffnang

iklan raya yang mampu mengalirkan air mata

video iklan apple sangat klasik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 666
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,116

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,284
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • peluklah si pengganas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara
  • blog spammers sudah bijak
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)