Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Suatu Ketika Iklan Rokok 324 hits  

Suatu Ketika Iklan Rokok

Di Malaysia pada masa kini sudah tiada lagi sebarang bentuk pengiklanan yang berunsurkan Rokok Tujuannya adalah untuk membendung gejala merokok dikalangan rakyat jelata Adakah usaha itu berjaya Rasanya tidak juga Kerana manusia tetap manusia Terlalu mudah

Teruskan Membaca..



lelaki pemalas ini beli rokok gunakan drone

puntung rokok mesra alam akan tumbuh pokok apabila ia d..

negara rugi rm1 9 bilion setahun akibat rokok seludup

kraftangan dari kotak rokok terbuang

lelaki pemalas ini beli rokok gunakan drone

bahana miliki rokok seludup dua lelaki mengaku bersalah..

kaunter dilarang pamer rokok

singapura akan haram pameran rokok dekat kaunter juruwa..

singapura akan haram pameran rokok dekat kaunter juruwa..

apmm labuan banteras aktiviti seludup rokok arak

shahrukh khan cuba berhenti hisap rokok 100 batang seha..

kanak kanak 8 tahun hisap rokok timbulkan kekecohan

kaki rokok jangan sentap tengok video ni

perbelanjaan untuk alkohol rokok di thailand meningkat

satu feri diselubungi asap cetus suasana cemas angkara ..

400 penumpang feri panik akibat puntung rokok

jajan rokok digemari sejak dulu lagi

shahrukh khan cuba berhenti hisap rokok 100 batang seha..

kesalahan menghisap rokok semasa memandu

shah rukh khan hisap 100 batang rokok sehari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,136

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,887
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)