Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bolehkah buat solat hajat berjamaah 438 hits  

Bolehkah buat solat hajat berjamaah

Bolehkah buat solat hajat berjamaah apakah hukumnya Hukum mengadakan majlis atau upacara solat sunat hajat berjemaah dengan niat solat sunat Hajat secara khusus adalah khilaf al Sunnah menyalahi sunnah kerana tidak dijumpai dalil khusus yang menunjukkan a

Teruskan Membaca..



nak majlis solat hajat sederhana jer tapi dihadiri lebi..

bomba adakan tahlil dan solat hajat serentak untuk mang..

majlis solat hajat sederhana tapi dihadiri lebih 5 000 ..

majlis solat hajat sederhana tapi dihadiri lebih 5 000 ..

rahsia buat anak anda solat tanpa perlu disuruh mesti b..

4 000 hadiri solat hajat

solat hajat di selangor tiba tiba dibanjiri ribuan manu..

mangsa pencolekan tidak sempat menunaikan hajat di hari..

dun batu caves anjur solat hajat perdana jamuan silatur..

mh17 anak lelaki ahmad hakimi sertai solat jenazah bapa..

mh17 sayunya lihat wajah anak allahyarham ahmad hakimi ..

sayu anak lelaki ahmad hakimi sertai solat jenazah bapa..

mh17 sayu 2 gambar anak lelaki co pilot sertai solat je..

anak lelaki ahmad hakimi sertai solat jenazah bapanya

solat jenazah ghaib penghormatan kepada jenazah mh17

waktu solat malaysia 22 08 2014

terkini masjid diseluruh negara diseru adakan solat jen..

mh17 anak lelaki co pilot sertai solat jenazah bapanya

sayu 2 gambar anak lelaki co pilot mh17 sertai solat je..

penyamun minta mangsa jangan tipu mana letak barang kem..

ustazah habsah senin solat tasbih




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,373

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,130
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ketua polis negara sahut cabaran guan eng a..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • my air asia free seats
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • kenduri kahwin sana dan sini

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)