Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH FROZEN 430 hits  

KUIH FROZEN

Menyediakan perkhidmatan membekalan kuih sejuk beku kepada pelanggan pengedar pengusaha kantin Kuih kuih yang kami keluarkan adalah Karipap ayam daging sardin kentang Samosa ayam daging kentang Donat Kuih Bijan Kuih Kasturi Cucur Badak Kuih Koci Pulut Hit

Teruskan Membaca..



biodata wany ibrahim gadis cun suara merdu buat kuih ra..

kisah budak si penjual kuih

biodata wany ibrahim gadis suara merdu buat kuih raya

biodata wany ibrahim gadis cun suara merdu buat kuih ra..

300 produk dan bahan buat kuih guna logo halal palsu

kisah budak si penjual kuih

penyanyi kuih raya menyanyikan lagu terlalu istimewa ad..

sempoi biodata wany ibrahim gadis comel suara merdu bua..

berwaspada apabila beli bahan buat kuih raya

resepi biskut kuih raya popia pedas

resepi biskut kuih raya kacang berempah

kuih kuih resepi tart blueberry 1 hari 1 resepi

boleh gelak sampai tertonggek kalau faham maksud nama k..

5 rahsia kuih raya saya tahap super duperr

korang dah buat kuih raya ke belum

resepi cara buat kuih cakoi

resepi biskut kuih raya coco crunch cookies

modal kecil bisnes kuih raya lebat

senarai kuih raya yang tinggi kandungan kalori

bahan kuih guna logo halal palsu di rampas

jom hantar kuih raya ke projek beramal bersama planta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 207
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 6,348

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,189
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)