Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KUIH FROZEN 480 hits  

KUIH FROZEN

Menyediakan perkhidmatan membekalan kuih sejuk beku kepada pelanggan pengedar pengusaha kantin Kuih kuih yang kami keluarkan adalah Karipap ayam daging sardin kentang Samosa ayam daging kentang Donat Kuih Bijan Kuih Kasturi Cucur Badak Kuih Koci Pulut Hit

Teruskan Membaca..



kuih muih frozen pun ada tau

ustazah abby meroyan peniaga jual kuih bentuk anu

makjemah wanita ini bermula hanya dari penjualan kuih d..

kuih koci cubaan pertamaku sedap dan lembutnya

kuih talam beras resipi chef thyaga b rajan

resepi kuih seri muka puteri salad

masjid berbentuk kuih tart menakjubkan

kuih lapis

resepi kuih ketayap mudah dan ringkas

frozen kembali lagi jom tengok trailer frozen fever

sembilan orang maut tercekik sejenis kuih tradisional

marathon kuih bakar kemboja kek gula hangus

saya jual produkfrozen a k a kuih segera digoreng

kuih cara manis

frozen kembali lagi jom tengok trailer frozen fever

kuih tepung pelita pilihan hatiku

kuih talam labu resipi sifuku

kuih lompang warna warni

resepi kuih keladi o kuey

kuih belimbing terengganu

kuih badak yang asyik berendam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 519
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,069

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,567
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • orang ketiga pegawai kanan astro buka mulut..
  • kisah sebenar punca pinangan lelaki ini di ..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • video detik cemas penerjun payung terjun te..
  • caliph buskers dihina kerana minta batalkan..
  • geoducks kerang laut gergasi
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..
  • caution cause of death girl 21
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • jangan ditangisi haid itu
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tupperware puasa
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)