Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 183 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 363
Widget Aktif : 3,907
Banner Aktif : 6,843

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 957,709
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan gadis 18 tahun dipakai bapa sendi..
  • 5 wajah seiras selebriti malaysia
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • gambar isteri tinggalkan suami dan kekasih ..
  • kek harijadi yang secara terang terangan me..
  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • kejam gadis di bunuh dan kulit muka disiat
  • vitamin c
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • giveaway hello from canada
  • 7 berita hoax di facebook yang gemparkan du..
  • reka bentuk kreatif tempat tidur yang mence..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tupperware puasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • super duper cute
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)