Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 173 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 452
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,627

Domain Dibenarkan: 10,629
Jumlah Artikel : 874,850
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • lagi 3 foto artis artis malaysia sambut par..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • pelajar diperkosa dan dipaksa telan air man..
  • 18 keputusan yang anda akan kesali di masa ..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • jawatan kosong kwsp

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • 26 fascinating films about food
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2849)   wanita (1860)   diari (1614)   produk (1329)   rojak (1233)   lelaki (1160)   berita (859)   ilmiah (812)   informasi (811)   bisnes (556)   santai (503)   agama (365)   pelik (346)   politik (320)   hiburan (301)   review (300)   original (288)   lawak (242)   kesihatan (236)   gosip (201)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (168)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (118)   jawatan (103)   indonesia (100)   gadget (99)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)