Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 154 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..



pelakon betul betul mati ketika babak gantung diri

aksi gila prajurit tni terkuat di indonesia

gambar pasangan remaja melayu gila selfie dengan aksi m..

pasangan remaja melayu gila selfie dengan aksi tak seno..

pasangan remaja melayu gila selfie dengan aksi bangang

gara gara cantik dibuli rakan sekolah lalu gantung diri

pembunuh pegawai ambank ketali gantung

pembunuh norazita dihukum gantung sampai mati

la ode dihukum gantung

pembunuh norazita dihukum gantung sampai mati

la ode dihukum gantung sampai mati

bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

kes bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

akhirnya la ode ke tali gantung

kes bunuh pegawai ambank la ode ke tali gantung

bunuh pegawai ambank warga indonesia dihukum gantung

la ode ke tali gantung

puas hati pembunuh isterinya ke tali gantung

pembunuh norazita dihukum gantung sampai mati

la ode ardi pembunuh pegawai ambank dihukum gantung

bunuh pegawai ambank warga indonesia dihukum gantung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 498
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 6,481

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,272
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • lihat anak gembira dengan norman abby abadi..
  • gadis dibelasah sampai mati dan dib0gelkan
  • foto intim sharnaaz ahmad peluk erat pingga..
  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • ajal rakam gambar penuntut wanita uitm dire..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • belajar cara membezakan daging babi dan dag..
  • happy birthday to ameryllis nature skincare..
  • resepi florentine cookies
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • usaha perangi denggi di shah alam

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • jika memang engkau jodohku
  • 26 fascinating films about food
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)