Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 134 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..



kecewa brazil tewas remaja 15 tahun gantung diri

realiti rakam detik wanita lahir dalam hutan yang gila

gantung diri selepas brazil kalah piala dunia

david bentley gantung but pada usia 30 tahun

piala dunia pepe kena gantung tiga perlawanan

kejam lagi kes wanita diperkosa beramai ramai dan di ga..

kisah benar saat terakhir saddam hussein di tali gantun..

kejam lagi kes wanita diperkosa beramai ramai dan di ga..

pekerja ladang ternakan edar ganja dihukum gantung

tukang gantung bongkar detik akhir saddam hussein sebel..

kurung pesak gantung

tragis lelaki gantung diri kecewa di halang mertua jemp..

tragis video lelaki gantung diri kecewa di halang mertu..

edar dadah tiga rakan ke tali gantung

gambar kejam 529 rakyat mesir di hukum gantung sampai m..

suami tonton secara live isteri gantung diri

hot pemimpin dap yang di gantung jadi taukeh rumah urut

masih tersenyum dihukum gantung sampai mati

lagi rogol secara gangbang mangsa di gantung mati

dap kecam dewan rakyat gantung surendran

ribuan pelajar hilang dara dan teruna gantung kasut pad..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 524
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,151

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 760,966
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tragedi mh17 sikap berbaik sangka kerajaan ..
  • luahan hati aaleeyaantasha anak tiri rozana..
  • russia dakwa jet pejuang ukraine terbang be..
  • 7 sekeluarga nekad minum racun
  • seram pelajar sesat ketika merentas desa
  • apa kes wartawan malaysia di ukraine
  • pasaraya megamall pacific pinang gunakan si..
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • handmade soap ameryllis door gift
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • 1 kohesi mates saya ke sungai
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • puisi terakhir imam syafie
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mykhalish.net
  • thinkizz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)