Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 186 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..



update status di facebook sebelum gantung diri akibat k..

ibu gantung diri bersama dua anak

ibu gantung diri bersama dua anak

lelaki gantung diri akibat kecewa dengan teman wanita

lelaki duduk di atas papan tanda iklan undang cemas pen..

punca wanita 31 tahun bunuh diri kerana panggilan hangi..

bagaimana untuk membuatkan diri anda merasa gembira apa..

bagaimana untuk mengelak diri anda merasa bosan di peja..

angkara panggilan hangit dj seorang jururawat bunuh dir..

bagaimana hendak mengurangkan rasa malu dan lebih yakin..

nirmala bunuh 2 anak sebelum bunuh diri

bagaimana mengelakkan diri kita dari dibuli atau di sin..

jururawat bunuh diri sebab panggilan hangit

wanita 31 tahun bunuh diri kerana panggilan hangit oleh..

sebelum nak suruh orang bertaubat elok awie muhasabah d..

diet sebab kaki kadang tak mampu bawa diri jalan jauh

gadis tingkatan 2 gantung diri selepas putus cinta

gadis gantung diri cinta tidak kesampaian

akhirnya terjawab punca gadis gantung diri

remaja 14 tahun mati gantung diri sebab putus cinta

putus cinta pelajar tingkatan 2 gantung diri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 179
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,979

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,378
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • betulke anak perempuan lebih manja pada si ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • suesopian.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)