Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 165 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..



nenek tewas gantung diri

stres gara gara skripsi mahasiswa jurusan teknik kimia ..

polis mangsa tidak gantung diri

lelaki ajak penonton lihat dia gantung diri menerusi sk..

gantung dua tahun

kementerian pendidikan sangkal laporan berkaitan gantun..

tenis li na sedia gantung raket

pengarah fail permohonan gantung perintah bayar ganti r..

pengarah fail permohonan gantung perintah bayar ganti r..

proses hukuman gantung sampai mati

penduduk gantung sepanduk desak mb kelantan beri penjel..

dicabut nyawa sebelum ke tali gantung

selfie dengan mayat penggali kubur di gantung kerja

terima hukuman gantung

terima hukuman gantung

terima hukuman gantung

dicabut nyawa sebelum ke tali gantung

skypark skybridge jambatan gantung terpanjang sekali di..

selfie dengan mayat penggali kubur di gantung kerja

upsr bocor bila terkena batang hidung baru terhegeh heg..

gara gara cantik dibuli rakan sekolah lalu gantung diri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 575
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,646

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,236
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • buat kerja apa yang kita suka buat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 26 fascinating films about food
  • skandal pejabat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)