Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aksi Gila Gantung Diri 139 hits  

Aksi Gila Gantung Diri

Post ini agak mengerikan Saya sarankan jika anda tak suka tengok gambar gambar yang mengerikan jangan teruskan bacaan anda untuk post saya ini Ini adalah lagak ngeri oleh seorang mat saleh Gambar di bawah ni agak mengerikan Saya sendiri tak tau nak kata a

Teruskan Membaca..



realiti rakam detik wanita lahir dalam hutan yang gila

sukan komanwel mo farah tarik diri daripada aksi glasgo..

ahli keluarga wanita dihukum gantung belasah jurugambar..

edah dadah tukang jahit wanita dihukum gantung sampai m..

tukang jahit dihukum gantung sampai mati

ribuan pelajar hilang dara dan teruna gantung kasut pad..

lelaki sembelih rakan dihukum gantung

dap kecam dewan rakyat gantung surendran

ahli keluarga wanita dihukum gantung belasah jurugambar..

tukang jahit dihukum gantung sampai mati

kisah benar saat terakhir saddam hussein di tali gantun..

lagi rogol secara gangbang mangsa di gantung mati

masih tersenyum dihukum gantung sampai mati

kisah benar saat terakhir saddam hussein di tali gantun..

tukang jahit dihukum gantung sampai mati

doktor warga emas bunuh isteri dijatuhi hukuman gantung..

tukang jahit wanita dihukum gantung sampai mati kerana

ahli keluarga wanita dihukum gantung belasah jurugambar

pkr patut gantung pemimpin bukan cabang

video gempar gadis cantik ini gantung diri di tempat te..

fifa mungkin gantung luis the gigit suarez




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 217
Widget Aktif : 3,882
Banner Aktif : 6,230

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,757
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • 15 rakyat palestin terkorban di gaza waris ..
  • display custom post type items in recent po..
  • parmesan nuggets
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • wordless 14 bila tunjuk kepada seseorang se..
  • lemang valley jadi tumpuan
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • bahaya ajinomoto
  • puisi terakhir imam syafie
  • tanda orang sayang dekat kita

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)