Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEJARAH DAN KONSEP AHLUS SUNNAH WAL JAMAAH BAB 2 282 hits  

SEJARAH DAN KONSEP AHLUS SUNNAH WAL JAMAAH BAB 2

BAB II Untuk meneliti beberapa tahap perkembangan sejarah Islam yg kemudiannya membawa kepada berbagai perselisihan dan khilaf itu munasabah kita mengingati kembali beberapa persoalan yg berhubungan dgn hal itu Antaranya ialah sebagaimana yg disebutkan ol

Teruskan Membaca..



sejarah pengetua pengetua smkj2 siri 2

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

download nota ringkas sejarah tingkatan 5 spm bab 1 kem..

nota ringkas sejarah tingkatan 5 spm bab 1 kemunculan d..

misteri budak 2 tahun seharian hilang dalam hutan berde..

keputusan masa pertama malaysia 1 2 vietnam

terkini masa kedua malaysia 1 2 vietnam

terkini masa kedua malaysia 1 2 vietnam

budak 2 tahun disembunyi selama 18 jam dalam hutan

xiaomi akan mula menawarkan redmi 2 dalam bentuk jualan..

xiaomi akan mula menawarkan redmi 2 dalam bentuk jualan..

f1 keputusan sesi ujian masa 2

f1 hamilton rakam masa terpantas sesi ujian masa 2

misteri budak 2 tahun seharian hilang dalam hutan berde..

5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermalam di dalam ..

lagi foto lokasi kanak kanak berusia 2 tahun yang hilan..

vacation 2 bukit gambang resort

ditahan selepas rafizi 2 lagi pemimpin pr ditahan

misteri budak 2 tahun di jumpai di hutan

budak 2 tahun yang hilang di temui dalam hutan di tenom

tips for chapter 5 applications of integration engineer..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)