Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 315 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



glam iftar 2014 jw marriott

giveaway 3 1st anniversary yana dean

happy 10 anniversary

hotel jw marriott dipenuhi waris mh17

glam iftar 2014 jw marriott

gambar sekitar floria 2014 putrajaya

memori chow kit road sempena hari kemerdekaan ke 57

wajah baru blog sempena anniversary

selangor kwong siew association 79th anniversary new pa..

rafizi menggeletar dan pucat lesi ketika dipanggil ke i..

ultras malaya bakal keluarkan mafla edisi ke 3

dinner with family at redwok restaurant

sungguh ngeri video pembantu rumah gantung diri 3 gamba..

review wd my passport ultra 1tb portable external usb 3..

memalukan 3 gambar artis ini didukung tersembul dibawah..

this woman drinks 3 litres of water every day and the r..

epl dua gol jovetic bantu man city benam liverpool 3 1

lagi insiden kemalangan di tapak projek mrt 3 gambar

airasia tawar 3 juta tempat duduk percuma

pengadilan junta mesir menjatuhkan hukuman 3 tahun penj..

chok jatuh dari tingkat 3




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 283
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,313

Domain Dibenarkan: 10,297
Jumlah Artikel : 788,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ini dia perjanjian di antara hamas dan isra..
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • tips temuduga kerajaan
  • tempahan edit blog kak dahlia
  • anda pasti menyesal melihat gambar selfie g..
  • tulis 1 peribahasa yang sesuai dengan gamba..
  • nak review pressure cooker brand butterfly

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • emak abah opah dan atuk
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2789)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)