Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 297 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



uda sasar ke bursa malaysia 3 tahun lagi

selangor umum bonus sebulan gaji putrajaya umum rm500 s..

nahas mh17 3 pegawai bukit aman iringi peguam negara ke..

cuti umum sempena nuzul quran bagi wilayah persekutuan ..

hotel jw marriott dipenuhi waris mh17

glam iftar 2014 jw marriott

agong berangkat ke majlis santapan pagi sempena aidilfi..

agong berangkat ke majlis santapan pagi sempena aidilfi..

kapcai pilihan orang muda pulang ke kampung sempena aid..

putrajaya apa cer selangor sudah umum bonus sebulan gaj..

khalwat 3 remaja ke pusat pemulihan

food review restaurant pak john steamboat bbq e curve m..

nahas mh17 3 pegawai bukit aman iringi peguam negara ke..

apa ke halnya sampai 3 hari kak mah tak bertegur dengan..

3 kereta musnah terbakar di plaza tol

pembentangan usul mengenai tragedi malang yang menimpa ..

kejam 3 beranak dibiarkan di tepi jalan oleh hospital s..

zalim hospital swasta tidak terima 3 beranak ni kerana ..

pol espargaro 99 persen tetap di tech 3

foto 3 kenderaan terbakar lori rempuh plaza tol usj

luahan hati rosmah mansor 3 hari tak bercakap dengan na..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 217
Widget Aktif : 3,819
Banner Aktif : 6,293

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,093
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • israel negara pengganas sebenar
  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nik aziz terus dimalukan
  • salam lebaran
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • raya pertama di sungai petani
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)