Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 340 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



dinner di sagano restaurant renaissance hotel sempena m..

kedah menang 3 1 ke atas pahang

ulangtahun kelahiran mu yang ke 3 tahun sayang

psg menang selesa 3 1 ke atas chelsea

kedah menang 3 1 ke atas pahang

glam iftar 2014 jw marriott

kedah menang 3 1 ke atas pahang

16 days photo challenge day 3 breakfast

3 gambar cantiknya dania danielle bertudung

gambar sekitar kejadian kemalangan 3 buah superbike di ..

3 pola penting dalam perawatan cendet trotol

toxic mini album vol 3 time

wajah shizuka dari kartun doraemon dalam dunia sebenar ..

bayi dihempap mayat bapa selama 3 hari

malaysia benam pakistan 3 1 raih tempat kelima

siapa selebriti tayang dada dan pusat 3 gambar

malaysia benam pakistan 3 1 raih tempat kelima

16 days photo challenge day 3 breakfast

5 gambar 2 maut 3 parah nahas di kuala lipis

video cita citata sakitnya tuh disini tembus 3 juta vie..

serius ahli arkeologi jumpa kubur puntianak 3 gambar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 599
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,611

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,685
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • bila lego dibangunkan
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • vitamin c chewable 100mg vs sustained relea..
  • promosi team fotografi popular
  • brendan not for sale
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • adakah anda ada masalah dengan hutang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • bahaya ajinomoto
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)