Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 403 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



makjemah 3 gambar kepala treler langgar billboard di pu..

ramai menghabiskan duit untuk 3 benda ni hebat sangat k..

isteri obama terima 100 helai kain sari sempena lawatan..

ayu damit dedah gambar anak ke 3 syed aqif najmi

3 gambar billboard hempap kepala treler di putrajaya re..

craig alexander dilantik duta ironman 70 3 putrajaya

craig alexander dilantik duta ironman 70 3 putrajaya

3 gambar paris hilton dalam pesawat teruja ke malaysia

makjemah isteri obama terima 100 helai kain sari sempen..

3 gambar kepala treler langgar billboard di putrajaya

lelaki cina ditahan lontar bom petrol ke surau 3 gambar

cpuv ke 3 4 5 dari nuffnang lactacyd malay millenium

model wanita bogel page 3 akhbar the sun dimansuhkan

bongkar 1 jenama sardin 3 logo halal

nickelodeon siar teenage mutant ninja turtles season 3

3 gambar tindakan wanita di sibu jadi polis trafik suka..

3 gambar isteri noh berpelukan dengan lelaki lain

3 gadis kpop patut berterima kasih pada rosmah

kucing selamatkan bayi berusia 3 bulan

padah kerana tindakan yang kurang bijak artis wanita mu..

kisah pisang ajaib fakta 3 pasti disukai oleh semua ora..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,959

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,722
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..
  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • paling mengejutkan wajah terkini nur syafiq..
  • akibat dedah bentuk tubuh selebriti ini dit..
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • bila mama terleka
  • subhanallah kisah banjir air jernih bertaku..
  • reaksi dan komen dari zizan razak tentang k..
  • akhir zaman makhluk perosak yang berkteramp..
  • jenis roti yang bahaya untuk kesihatan kena..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)