Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 330 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



dinner di sagano restaurant renaissance hotel sempena m..

ddec anjur design competition sempena design summit 3 0

ddec anjur design competition sempena design summit 3 0

tawaran istimewa mas sempena ulang tahun ke 42

happy 10 anniversary

ekonomi malaysia airlines tawar tawaran istimewa sempen..

wajah baru blog sempena anniversary

alhamdulillah ulangtahun ke 3 pernikahan

glam iftar 2014 jw marriott

selangor kwong siew association 79th anniversary new pa..

cuti kali ke 3 ke cameron highlands

sukan asia harap tuah bumi korea kali ke 3 buat skuad h..

sukan asia harap tuah bumi korea kali ke 3 buat skuad h..

gambar sekitar floria 2014 putrajaya

dinner with family at redwok restaurant

bas terbabas 3 parah 9 cedera pelajar usim

izham rehat 3 minggu

ketahui 3 tanda apabila kucing datang kepada kita

kebenaran 3 malaysia negara kroni

3 gambar diragut dipotong tangan kerana gelang emas

video 3 terbunuh dilanggar trak bertayar gergasi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 489
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,462

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 811,776
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kejam video kisah 3 lelaki beruniform r0gol..
  • gempar pasangan artis veteran kantoi melemp..
  • 2 gambar neelofa bertudung hanya pakai legg..
  • perkara halal paling di benci allah s w t
  • 7 punca utama mengapa ambulan selalu lewat
  • idaera cupcakes di pasar tani stadium melaw..
  • hadi dimalukan depan pejabat pas oleh ngo p..
  • padan muka blog penipu sudah ku sekat
  • kisah teksi di klia2
  • asal usul bekas tapak kaki maqam nabi ibrah..
  • kisah balu anak 4 abiskan rm3 juta duit pam..
  • cpuv nuffnang senheng online store one

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah nabi ismail a s
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)