Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 342 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



dinner di sagano restaurant renaissance hotel sempena m..

dinner konvokesyen utp ke 14 first and last

3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

piala malaysia felda menang tipis atasi jdt 4 3

hamil 3 bulan angkara abang

blog review 3 blog pelita siang

liga perdana inggeris chelsea belasah burnley 3 1

3 doa nabi ibrahim ketika membina rumah atau kaabah

3 waktu dilarang mandi

jawatan kosong uitm negeri sembilan 3 november 2014

ulangtahun kelahiran mu yang ke 3 tahun sayang

liga juara juara eropah united 1 3 bayern munich

keputusan penuh felda unted 4 3 johor dt

piala malaysia felda menang tipis atasi jdt 4 3

piala malaysia kedah atasi pahang 3 1

piala malaysia felda atasi jdt 4 3 di selayang

piala malaysia felda atasi jdt 4 3 di selayang

piala malaysia felda menang tipis atasi jdt 4 3

3 gambar panas erin malek di rootz club

terkini masa kedua felda unted 3 2 johor dt

hanya 3 minit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 646
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,627

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,844
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • padah mencuri di surau
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • new shoes for the balqis
  • bloglist 2014
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah nabi ismail a s
  • jika memang engkau jodohku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)