Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 325 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



jom outing 3 di taman botani putrajaya

gambar sekitar floria 2014 putrajaya

wajah baru blog sempena anniversary

happy 10 anniversary

3 video yang buatkan anda rasa wajib pergi ke vienna ci..

selangor kwong siew association 79th anniversary new pa..

dinner with family at redwok restaurant

testimoni set kurus shaklee 70kg ke 64kg selepas pengam..

glam iftar 2014 jw marriott

3 calon mb selangor dipanggil temuduga istana selangor

budak 8 tahun ini jana 1 3 juta setahun

cabaran liebster award bahagian 3

tips kurus 3 jenis makanan yang mudah untukmembakar lem..

wanita punyai 3 payudara

3 gambar model mengubah dirinya jadi boneka seks

gadis tersepit jari pada mesin syiling selama 3 jam

bila tangan seorang wanita tersepit hampir 3 jam pada m..

lbs 3 kutip rm1 juta selepas lima hari ditayangkan

3 ways to improve vision naturally how to improve eye h..

3 senarai pemenang mini give away by aimie mokhtars

mengenangmh17 3 jenazah tiba di klia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 633
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 6,421

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 817,914
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video penerbangan jetblue 1416 bertukar kep..
  • kupu kupu mendarat atas muka pemain flut se..
  • aksi lelaki sama lelaki bercium di khalayak..
  • smack down photo isteri undertacker
  • rahsia rm10k sebulan dgn bisnes burger
  • polis mohon saksi tampil berhubung kes lang..
  • nasi tangas nasi kangkang menjijikkan
  • wordless attention seekers
  • taubat enggan jadi hamba duit
  • chinese drama young sherlock
  • giveaway 2014 mialiana com
  • subhanallah keseluruhan pasukan bola sepak ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)