Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 291 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



apa ke halnya sampai 3 hari kak mah tak bertegur dengan..

best sangat ke set mighty 3 gems tu

majalah 3 rombongan usahawan memborong ke china part 1

pulang ke kampung halaman sempena hari raya aidilfitri

lawatan ke pasar awam bagan serai meninjau harga barang..

mh17 3 gambar spontan najib muhyiddin ke tempat duduk p..

cuti umum sempena nuzul quran bagi wilayah persekutuan ..

hotel jw marriott dipenuhi waris mh17

food review restaurant pak john steamboat bbq e curve m..

glam iftar 2014 jw marriott

putrajaya apa cer selangor sudah umum bonus sebulan gaj..

selangor umum bonus sebulan gaji putrajaya umum rm500 s..

edisi ngoder dinner at tajri restaurant taman nusantara

gambar dan harga honda jazz generasi ke 3 2014

minggu ke 29 catat kes denggi tertinggi dengan 3 142 ke..

2 gambar 3 remaja dibelasah ahli kongsi gelap gara gara..

airasia minta penumpang tiba 3 jam awal

dua gambar 3 remaja dibelasah teruk kerana tak berpuasa

mh17 najib kata dia tak tidur dah dua hari boleh percay..

lebih dari 3 pesawat pernah terhempas di lokasi nahas m..

seks keterlaluan dildo tersekat dalam usus besar 3 gamb..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 662
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,126

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • peluklah si pengganas
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • rupa pokok kacang soya
  • wanita terjun dari tingkat dua

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)