Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 415 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



lazada kini 3 tahun menangi voucher rm100 sempena hari ..

lazada kini 3 tahun menangi voucher rm100 sempena hari ..

izin suami kahwin lain sempena anniversary biar betul

makan di fatburger restaurant ioi city mall putrajaya

lazada kini 3 tahun menangi voucher rm100 sempena hari ..

tahniah yb khairi jamaludin dapat anak ke 3

zarema zainal hadiahkan aidil zafuan vespa sempena 1st ..

michel platini kekal terajui uefa untuk penggal ke 3

susah ke jaga anak kembar 3

khairy jamaluddin timang anak ke 3

kj sambut anak ke 3 namakan puteranya raif leo averroes

izin suami kahwin lain sempena anniversary biar betul

ajak shiro timang anak ke 3 istimewa anak ini adalah ga..

berat susu tepung formula dutch lady 1 kg ke 900 gram d..

kj timang cahayamata ke 3

pre anniversary dinner happy 2 years sayang

ucapan romantis lisa surihani sempena anniversary buat ..

pentaksiran tingkatan 3 tergesa gesa bebankan guru

gadis 15 tahun di rogol bergilir 3 lelalki selama 3 har..

airasia tawar 3 juta tempat duduk percuma

gempar lelaki jatuh dari tingkat 3 aeon bukit tinggi kl..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 205
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 7,170

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,156
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video pasangan selamba lakukan seks atas mo..
  • wow putera charles hadiahkan sultan johor s..
  • punca sebenar gadis muda 18 tahun kahwini g..
  • keajaiban allah pada jantung manusia yang a..
  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • dubai tempat orang kaya lari hutang
  • lana nodin bakal bernikah dengan david mcki..
  • ini ke contoh terbaik untuk pramugari
  • hilang akal punca sebenar pasangan ini dita..
  • guru dibelasah depan murid kerana hubungan ..
  • pandangan tentang isis oleh orang yang meng..
  • parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • kahwin muda girls only
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • 27 kesan perbuatan zina
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)