Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 411 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..



ucapan romantis lisa surihani sempena anniversary buat ..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

time dotcom taja ironman 70 3 putrajaya

demonstrasi keupayaan tentera darat sempena hari tenter..

video clips ulang tahun ke 3 kidzania kuala lumpur

makan di fatburger restaurant ioi city mall putrajaya

opr dijangka 3 25 peratus tahun ini

kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita disebar

3 maut tersepit bmw rempuh belakang lori

subhanallah pemandangan menakjubkan ketika solat jenaza..

3 years of survivor raisya si pramatang yang aktif

semakan penghantaran tempahan 3 3 2015

2015 trip to bangkok day 3 chatuchak market hard rock b..

cicakman 3 dinaungi 3 gabungan studio gergasi

kisah disebalik wanita miliki 3 payudara masih misteri

seni silat melayu pahang ulu cheka dalam majalah 3

kundasang semakin panas dulu siang hari pun pakai baju ..

3 review blog sis chubby hanna

jawatan kosong pihak berkuasa kemajuan pekebun kecil pe..

luahan kisah hidup atirah murid tahun 3 pintar jadi vir..

hanis zalikha kini bertudung 3 gambar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 365
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 7,119

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,921
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awas jangan lakukan ini dengan power bank a..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • gambar dsai di lokap tersebar
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • menarik foto lawak giler 600
  • alhamdulillah tahanan abu sayyaf konstabel ..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..
  • si fake akaun terima kasih yo
  • ahli sains telah menemui satu lagi planet s..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • never date a person who
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • ceritacintakudisini.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)