Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 357 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 421
Widget Aktif : 3,903
Banner Aktif : 6,758

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 915,055
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • video model bersiar tanpa seluar di kota ra..
  • amelina akui memang belum bertudung
  • berhati hati dengan wanita ini
  • 7 gambar cucu amy search yang comel keisha ..
  • keputusan malaysia vs myanmar
  • ngeri cacing pita bersarang dalam otak lela..
  • rugosa nikmat hapus punca faraj berbau
  • gempar ikan keli emas terperangkap dalam bu..
  • pengalaman ngeri membangun video time lapse..
  • mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancan..
  • goat milk soap ameryllis and acne cream set..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • untungnya insan bergelar wanita
  • never date a person who
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • monolog rasa
  • ciri ciri wanita solehah
  • kurang ajaran tak sesat
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)