Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya 347 hits  

Dinner Sempena Anniversary Ke 3 di Zest Restaurant JW Marriott Putrajaya

Akhirnya entry yang aku hutang untuk diri sendiri selama hampir 6 bulan dah terpublish akhirnya hari ni Yess p 29hb Januari malam selepas entry jiwang aku pada Dude kitorang pergi la dinner sempena Anniversary yang ke 3 di Zest Restaurant Hotel JW Marriot

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 542
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,651

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 874,312
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • anjur ceramah anwar fahmi bakal dibuang uni..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • jawatan kosong kwsp
  • man without legs climbed the most dangerous..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sketsa cinta awak dan saya
  • spisis kawan yang femes
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)