Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kuala Lipis 123 hits  

Kuala Lipis

Kuala Lipis merupakan ibu negeri Pahang yang pertama Ia juga boleh dikatakan menjadi penempatan terawal di Pahang Kedudukannya juga amat strategik iaitu di pertemuan tiga sungai iaitu Sungai Pahang Sungai Jelai dan Sungai Lipis Kuala Lipis dahulunya pusat

Teruskan Membaca..



sesak 2 km lori terbabas di kuala lipis

lelaki dan anak saudara maut kemalangan di kuala lipis

sejarah dan latar belakang stesen keretapi kuala lipis ..

sesak 2 km lori terbabas di kuala lipis

5 gambar 2 maut 3 parah nahas di kuala lipis

sesak 2 km lori terbabas di kuala lipis

12 projek berskala besar di kuala lumpur masih terbengk..

menara kuala lumpur

bingit international bike fest 2014 kuala lumpur

menjejaki kuala kubu bharu melalui instant google stree..

setelah lebih sejam menunggu akhirnya spad beritahu ang..

kemalangan di kuala krai melibat kan 7 buah kenderaan 6..

tempat menarik di kuala terengganu

video kemalangan maut di kuala kangsar

mark wiens travel to kuala lumpur to finds food

video kemalangan di susur jalan terowong menora kuala k..

job vacancies politeknik metro kuala lumpur job online ..

kemalangan kuala kansar sempat minta maaf pada ibu

kemalangan di kuala krai melibat kan 7 buah kenderaan 6..

kuala lumpur international tattoo 2014 10 12 oktober 20..

penemuan mengejutkan 155 pelarian uighur di sebuah kono..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 367
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,661

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,311
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • 15 selfie paling berani
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • skandal pejabat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)