Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kuala Lipis 107 hits  

Kuala Lipis

Kuala Lipis merupakan ibu negeri Pahang yang pertama Ia juga boleh dikatakan menjadi penempatan terawal di Pahang Kedudukannya juga amat strategik iaitu di pertemuan tiga sungai iaitu Sungai Pahang Sungai Jelai dan Sungai Lipis Kuala Lipis dahulunya pusat

Teruskan Membaca..



kisah seram jalan bukit tinggi bukit 7 gua musang kuala..

reunion mrsm kuala lipis pmrmrsmkl2014

bas terbakar di kuala lipis semua 42 penumpang selamat

kisah seram jalan bukit tinggi bukit 7 gua musang kuala..

kemalangan jalan raya di km 10 jalan gua musang kuala k..

raya 2014 songket weaving pavilion kuala lumpur

beberapa digantung keahlian ahli parlimen kuala langat ..

berbuka puasa di royale bintang kuala lumpur

mh370 australian air crash investigators shows the boei..

jawatan kosong majlis daerah kuala selangor

pm tinjau nasib orang gelandangan di kuala lumpur

jawatan kosong di majlis daerah kuala selangor 14 aug 2..

kisah benar gelandangan di kuala lumpur kl punca geland..

mendapan tanah di persimpangan jalan hang tuah dan jala..

isil ugut letupkan bangunan di kuala lumpur

perjawatan kosong di majlis daerah kuala selangor mdks ..

pkr beri surat tunjuk sebab kepada ahli parlimen kuala ..

cuti umum nuzul quran bagi wilayah persekutuan kuala lu..

kuala lumpur antara bandar raya paling dikunjungi pelan..

fu rin japanese restaurant new menu holiday inn kuala l..

perak trip mariwasa kraftangan kuala kangsar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 403
Widget Aktif : 3,878
Banner Aktif : 6,234

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)