Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kisah Budak Saintis Permulaan Sebuah Kehidupan di Bumi Matrikulasi 222 hits  

Kisah Budak Saintis Permulaan Sebuah Kehidupan di Bumi Matrikulasi

Foto 2010 Rakan rakan praktikum F3P5 di MatrikulasiAdakah perkara itu akan berulang kembali Saat itu tiada ungkapan yang dapat diterjemahkan melainkan air mata deras jatuh ke bumi kesyukuran kepada Allah Saat yang tidak akan saya lupakan Jejak kaki saya k

Teruskan Membaca..



kisah benar mayat tak diterima bumi di gombak

bermulanya sebuah revolusi kehidupan

kisah benar mayat tak diterima bumi di gombak

mesti baca kisah sedih seorang budak penjual kuih

kisah seram misteri sebuah rumah sewa rm50 di seksyen 2..

budak tadika pun lagi bijak dari si mat syabun

besok sebuah asteroid akan melintas sangat dekat dengan..

kisah seram sebuah rumah sewa rm50 di seksyen 2 shah al..

kisah sebenar mengenai tangan budak hancur kerana mercu..

kisah benar mayat tak diterima bumi di gombak

kisah benar mayat tidak diterima bumi

kisah benar mayat tidak diterima bumi

kerajaan tanggung 3 bulan kehidupan rakyat malaysia kat..

kehidupan orang asli rusia

kerajaan bn tanggung 3 bulan kehidupan rakyat malaysia ..

misteri kehidupan di dasar sungai congo

video bahagian organ babi dalam kehidupan anda

gambar kehidupan kaum asli karnivor di pedalaman russia

kerajaan tanggung 3 bulan kehidupan rakyat malaysia

kerajaan tanggung 3 bulan kehidupan rakyat malaysia tim..

kehidupan orang asli di pedalaman russia yang belum per..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 756
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 6,453

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 816,246
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adegan panas neelofa duduk atas peha awie
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • jambatan gantung menakutkan di dunia
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • rekabentuk unik bilik si manja
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • lelaki paling murah di tempat kerja
  • lunchdateub2
  • sungguh memalukan model indon kantoi bulu t..
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • memalukan ragam manusia cctv rakam aksi pas..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)