Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Roti Roll 601 hits  

Resepi Roti Roll

Malam tadi baru buat roti roll betul la kut namanya Resepinya kawan aku yang beritahu Bahan bahan Kulit PopiaRoti buku roti gardenia tu la HotdogTelur garam Cara caranya 1 Goreng telur sampai hancur2 Hotdog direbus atau digoreng3 Gelek roti buku kasi lepe

Teruskan Membaca..



5 resepi mudah berasaskan roti untuk 1 tahun ke atas sa..

resepi roti jala dan kuah kari

resepi lasagna roti dan cara membuatnya

resepi diy roti burger hot dog

resepi roti sosej gulung

resepi puding roti bakar

resepi roti sarang lebah

resepi roti yang mudah dan sedap

resepi roti sarang lebah

resepi cara buat sup labu dengan roti bawang putih

resepi roti sarang lebah

resepi cara buat roll sosej dan sos unik

roti telur sedap

roti telur

wordless of wednesday 45 gerai roti canai razak

roti tisu dua

lagu roti jala konflik duke dan dr asri

ust kazim roti jala cicah kari salah faham juga bisa me..

kes pelajar libas pisau roti mak dia lagi pailang rupan..

roti sarang lebah

resipi pudding roti




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 350
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 7,180

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,203
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • 4 gambar awal ashaari terlibat dalam kemala..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)