Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Roti Roll 575 hits  

Resepi Roti Roll

Malam tadi baru buat roti roll betul la kut namanya Resepinya kawan aku yang beritahu Bahan bahan Kulit PopiaRoti buku roti gardenia tu la HotdogTelur garam Cara caranya 1 Goreng telur sampai hancur2 Hotdog direbus atau digoreng3 Gelek roti buku kasi lepe

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 166
Widget Aktif : 3,857
Banner Aktif : 6,893

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,795
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • menyempurnakan cinta
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • cinta dihambat dengan penyapu
  • kejam kes menyayat hati berlaku pada kanak ..
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • terpaksa berteduh dalam kandang kambing sel..
  • 25 gorgeous dresses under 1000

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • spisis kawan yang femes
  • 27 kesan perbuatan zina
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 7 things you need to know about depression
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)