Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Roti Roll 488 hits  

Resepi Roti Roll

Malam tadi baru buat roti roll betul la kut namanya Resepinya kawan aku yang beritahu Bahan bahan Kulit PopiaRoti buku roti gardenia tu la HotdogTelur garam Cara caranya 1 Goreng telur sampai hancur2 Hotdog direbus atau digoreng3 Gelek roti buku kasi lepe

Teruskan Membaca..



berita semasa premis pembuatan roti kotor dan menggelik..

kilang roti jijik hanya pentingkan keuntungan

7 gambar kilang roti menjijikkan di ipoh tersebar

8 gambar kilang roti sunshine di ipoh yang amat meloyak..

sijil halal roti ditarik balik

jijik lagi kilang roti bikin hal

peluang bisnes roti john

sijil halal roti ditarik balik

eksklusif 7 gambar jijik kilang buat roti di ipoh yang ..

terkini kilang roti jijik sijil halal roti ditarik bali..

kilang roti sunshine yang jijik dan kotor

kilang roti diarah tutup sijil halal ditarik balik

kotor tiada sijil halal kilang roti sunshine ipoh diara..

sijil halal roti ditarik balik

kilang roti kotor di ipoh dah sebulan di tutup

bongkar susulan kilang roti jijik di ipoh

sabotaj roti gardenia untuk menjatuhkan perniagaan bumi..

kilang roti sunshine yang jijik dan kotor

berita terkini kilang roti sunshine di ipoh jijik dan k..

gambar kilang roti jijik kotor di ipoh tersebar

gambar kilang roti sunshine yang jijik di ipoh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 359
Widget Aktif : 3,840
Banner Aktif : 6,272

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,817
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • israel negara pengganas sebenar
  • gafim dipinggirkan
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)