Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Roti Roll 509 hits  

Resepi Roti Roll

Malam tadi baru buat roti roll betul la kut namanya Resepinya kawan aku yang beritahu Bahan bahan Kulit PopiaRoti buku roti gardenia tu la HotdogTelur garam Cara caranya 1 Goreng telur sampai hancur2 Hotdog direbus atau digoreng3 Gelek roti buku kasi lepe

Teruskan Membaca..



comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

resepi agar agar roti

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

resepi roti lapis daging cheese

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

comment on roti sosej gulung resepi terjaga azan subuh ..

bayi 18 bulan maut jika makan roti

boikot roti gardenia naik harga lagi 10 sen mulai 18 og..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 209
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,393

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)