Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Roti Roll 483 hits  

Resepi Roti Roll

Malam tadi baru buat roti roll betul la kut namanya Resepinya kawan aku yang beritahu Bahan bahan Kulit PopiaRoti buku roti gardenia tu la HotdogTelur garam Cara caranya 1 Goreng telur sampai hancur2 Hotdog direbus atau digoreng3 Gelek roti buku kasi lepe

Teruskan Membaca..



peluang bisnes roti john

sijil halal roti ditarik balik

sijil halal roti ditarik balik

jijik lagi kilang roti bikin hal

berita terkini kilang roti sunshine di ipoh jijik dan k..

kilang roti sudah tidak beroperasi sijil halal ditarik ..

gambar keadaan kilang roti yang meloyakan di ipoh perak

gambar kilang roti jijik kotor di ipoh tersebar

8 gambar kilang roti sunshine di ipoh yang amat meloyak..

berita semasa premis pembuatan roti kotor dan menggelik..

sabotaj roti gardenia untuk menjatuhkan perniagaan bumi..

kilang roti sunshine yang jijik dan kotor

kilang roti kotor di ipoh dah sebulan di tutup

bongkar susulan kilang roti jijik di ipoh

terkini kilang roti jijik sijil halal roti ditarik bali..

kilang roti jijik hanya pentingkan keuntungan

7 gambar kilang roti menjijikkan di ipoh tersebar

eksklusif 7 gambar jijik kilang buat roti di ipoh yang ..

peluang bisnes roti john

kilang roti sunshine amat menjijikan di ipoh

bongkar lagi kilang roti menjijikkan di ipoh tersebar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 548
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,133

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,277
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • metallica ucap selamat hari raya
  • the 10 best root apps for android
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • the truth about frank lampard s curious car..
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)