Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Chalkzone Yang Menarik 14 Gambar 258 hits  

Chalkzone Yang Menarik 14 Gambar

Teringat Admin zaman nakal nakal memang suka conteng papan tulis lukis orang lidi je pandai Bersempena 16 May Admin nak mengucapkan selamat hari guru kepada chekgu seluruh Malaysia Oke apa kata anda layan beberapa keping foto yang menarik hasil kreativiti

Teruskan Membaca..



koleksi gambar yang menarik dan pastinya akan menipu ma..

koleksi gambar yang menarik dan pastinya akan menipu ma..

gambar pelik dan menarik dari google street view

menarik 6 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal is..

update 14 injured in explosion at jalan bukit bintang

cukuplah 14 tahun

seorang parah 14 cedera letupan di bukit bintang

14 cedera dalam letupan di jalan bukit bintang

seorang parah 14 cedera letupan di bukit bintang

gambar parah gadis bertudung lepak with cinta hati

gambar awek cantik ni promote barang ke promote aset

13 foto gambar kekasih baru jep sepahtu nazeera sardi

gambar macam ni pon nak upload ke

ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya yang kini ter..

gambar anak krisdayanti yang cun melecun

gambar penduduk kampung terkejut temui 18 coii bersaiz ..

seorang parah 14 cedera letupan di bukit bintang

letupan dibukit bintang seorang parah 14 cedera

am gangguan bekalan yang dijadual pada 14 15 okt ditund..

pekerja joki antara 14 cedera dalam letupan di bukit bi..

gempar 14 cedera bom meletup di bukit bintang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,571

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,071
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • buat pertama kalinya imej firaun tutankhamu..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelah..
  • koleksi gambar yang menarik dan pastinya ak..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tupperware puasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)