Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Chalkzone Yang Menarik 14 Gambar 434 hits  

Chalkzone Yang Menarik 14 Gambar

Teringat Admin zaman nakal nakal memang suka conteng papan tulis lukis orang lidi je pandai Bersempena 16 May Admin nak mengucapkan selamat hari guru kepada chekgu seluruh Malaysia Oke apa kata anda layan beberapa keping foto yang menarik hasil kreativiti

Teruskan Membaca..



14 gambar terkini anak aeril zafrel dan wawa zainal yan..

ambik gambar kat fbp2015 pun boleh dapat duit ke biar b..

tomok akui tertekan gambar anak jadi bahan lu c h

gambar kucing comel muka sedih jadi sensasi internet

lima bangunan di malaysia yang menakutkan 5 gambar eksk..

video gambar berita terkini gegaran gempa bumi di ranau..

panas gambar busana ketat melekat eina azman yang terla..

siapa sangka pengacara tv3 ini adalah anak kak ton 3 ga..

cikgu berlinang air mata terima hadiah dari anak murid ..

kecoh gambar tun m di bangunan pwtc ghaib seketika

wordless wednesday 14




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 196
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • spisis kawan yang femes
  • ciri ciri wanita solehah
  • puisi terakhir imam syafie
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)