Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Chalkzone Yang Menarik 14 Gambar 288 hits  

Chalkzone Yang Menarik 14 Gambar

Teringat Admin zaman nakal nakal memang suka conteng papan tulis lukis orang lidi je pandai Bersempena 16 May Admin nak mengucapkan selamat hari guru kepada chekgu seluruh Malaysia Oke apa kata anda layan beberapa keping foto yang menarik hasil kreativiti

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 665
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,748

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 919,728
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 18sx pengakuan bangga gadis bertudung
  • suami jarang balik rumah isteri dihenjut ja..
  • penjelasan eina azman parking kereta di pet..
  • pengasuh kejam dari uganda
  • lelaki ini gali kubur untuk foto selfie den..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • amelina ratu dangdut kembali membuka auratn..
  • infant born with third eye in japan
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • jom lihat kehidupan mewah anak jutawan chin..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • hati itu umpama gelas
  • kisah nabi ismail a s
  • spisis kawan yang femes
  • emak abah opah dan atuk
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • jenis jenis jerawat
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)