Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MINYAK BONGGOL UNTA 197 hits  

MINYAK BONGGOL UNTA

Minyak sanam unta diperolehi daripada lemak bonggol unta jantan yang hanya berumur 7 hingga 14 tahun sahaja dan unta tersebut mestilah unta yang liar yang belum dijinakkan lagi yang hanya memakan daunan dan tumbuhan sekitar tanah gurun ini bagi memastikan

Teruskan Membaca..



fesyen kejadah apakah ini bertudung tapi sanggul lebih ..

peranti minyak petrol juzuk alquran

jangan nak menyiram minyak ke dalam api km akan selesai..

minyak wangi dan personaliti

video orang minyak di dataran pahlawan melaka tersebar

bergambar orang minyak kaki intai ditangkap di dataran ..

stesen minyak menipu dengan mengubahsuai pam pengagih m..

cantik dengan asid lemak omega 6 vitamin e dan minyak b..

orang minyak naik minyak kantoi diberkas di melaka

lembu turun lori naik minyak

apakah minyak zaitun itu

orang minyak buat gempar ditangkap pagi hari raya

orang minyak buat gempar ditangkap pada pagi raya di me..

manfaat minyak zaitun bisa sembuhkan demam

orang minyak di tangkap di melaka

kejam wanita dirogol ditinggalkan di stesen minyak

kejam wanita dirogol ditinggalkan di stesen minyak

orang minyak buat gempar ditangkap pada pagi raya di me..

gambar bapa michael jackson jual minyak wangi murah

orang minyak pada hari raya

kantoi orang minyak kena tangkap kat melaka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 446
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,885
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • skandal pejabat
  • bahaya ajinomoto
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)