Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MINYAK BONGGOL UNTA 190 hits  

MINYAK BONGGOL UNTA

Minyak sanam unta diperolehi daripada lemak bonggol unta jantan yang hanya berumur 7 hingga 14 tahun sahaja dan unta tersebut mestilah unta yang liar yang belum dijinakkan lagi yang hanya memakan daunan dan tumbuhan sekitar tanah gurun ini bagi memastikan

Teruskan Membaca..



hati hati jangan isi minyak penuh tangki

ingin lebih sempurna wajah lelaki ini rosak selepas sun..

treenea manfaat minyak kelapa dara untuk kesihatan bada..

sindiket minyak masak terpakai jadi minyak masak baru

minyak gas bukan milik bumiputera semata mata ceo petro..

minyak kelapa dara oasis

video kitar semula minyak masak guna teknik bleaching e..

petronas milik melayu tapi minyak milik sabah sarawak

minyak bukan milik melayu perkasa desak pecat ceo petro..

misi mencari sepeket minyak masak

minyak dan gas bukan milik bumiputera semata mata kata ..

minyak kelapa dara perasa halia bioasli

kapsul minyak kelapa dara organik bioasli

treenea kepentingan minyak kelapa dara buat ibu hamil d..

makan nasi minyak lagi kat pandamaran klang

minyak wangi pemikat lelaki pheromiss

minyak kelapa dara madu bioasli

minyak kelapa dara pure bioasli

adakah agihan subsidi minyak di malaysia adil

minyak wangi pemikat lelaki pheromiss

minyak belacak asli




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,877
Banner Aktif : 6,235

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,327
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye
  • keputusan tenis terbuka washington

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku penganggur
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)