Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MINYAK BONGGOL UNTA 266 hits  

MINYAK BONGGOL UNTA

Minyak sanam unta diperolehi daripada lemak bonggol unta jantan yang hanya berumur 7 hingga 14 tahun sahaja dan unta tersebut mestilah unta yang liar yang belum dijinakkan lagi yang hanya memakan daunan dan tumbuhan sekitar tanah gurun ini bagi memastikan

Teruskan Membaca..



senarai harga minyak terkini 1 mac 2015

harga minyak naik pam minyak tak kecoh

isi harga minyak kerajaan umno bn tipu rakyat

turun naik harga minyak malaysia

harga minyak dah naik kempen turun harga bagaimana pula

bayar lebih harga minyak esok salahkan 1mdb rafizi

walau minyak naik kempen turun harga barang tetap on

harga minyak terkini 1 mac 2015

kenaikan harga minyak tidak jejas harga barang pasar ta..

harga minyak baru bermula mac 2015

terkini harga minyak naik 25 sen bermula 1 mac 2015

harga minyak terkini 2015

makjemah bayar lebih harga minyak esok salahkan 1mdb ra..

harga minyak naik tengah malam ini

bayar lebih harga minyak esok salahkan 1mdb rafizi

laporan kenaikan harga terkini minyak mengikut pasaran ..

harga minyak naik 25 sen

minyak naik lagi tengah malam ni

minyak naik 1 mac 2015

bayar lebih harga minyak esok salahkan 1mdb rafizi

walau minyak naik kempen turun harga barang diteruskan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,231
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video pasangan selamba lakukan seks atas mo..
  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • lana nodin bakal bernikah dengan david mcki..
  • ini ke contoh terbaik untuk pramugari
  • parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat ..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • terserempak aksi projek suami dengan wanita..
  • 5 gambar achey bocey terlibat kemalangan ya..
  • mak aiii besarnya cik adik oii 10 foto
  • 15 fakta tentang david mckienzie bakal suam..
  • nota terakhir suami buat isteri tersayang s..
  • harga petrol ron95 ron97 diesel bulan april..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)