Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MINYAK BONGGOL UNTA 202 hits  

MINYAK BONGGOL UNTA

Minyak sanam unta diperolehi daripada lemak bonggol unta jantan yang hanya berumur 7 hingga 14 tahun sahaja dan unta tersebut mestilah unta yang liar yang belum dijinakkan lagi yang hanya memakan daunan dan tumbuhan sekitar tanah gurun ini bagi memastikan

Teruskan Membaca..



fesyen kejadah apakah ini bertudung tapi sanggul lebih ..

stesen minyak menipu dengan mengubahsuai pam pengagih m..

cantik dengan asid lemak omega 6 vitamin e dan minyak b..

bergambar orang minyak kaki intai ditangkap di dataran ..

video orang minyak di dataran pahlawan melaka tersebar

lembu turun lori naik minyak

tahukah anda jangka hayat minyak wangi

fobia tayar kereta pecah tangki minyak hitam bocor

kantoi orang minyak kena tangkap kat melaka

peranti minyak petrol juzuk alquran

jangan nak menyiram minyak ke dalam api km akan selesai..

orang minyak pada hari raya

kejam wanita dirogol ditinggalkan di stesen minyak

kejam wanita dirogol ditinggalkan di stesen minyak

orang minyak buat gempar ditangkap pagi hari raya

gambar bapa michael jackson jual minyak wangi murah

orang minyak buat gempar ditangkap pada pagi raya di me..

minyak wangi dan personaliti

orang minyak naik minyak kantoi diberkas di melaka

apakah minyak zaitun itu

mesin perangkap minyak tiruan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 283
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,335

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,135
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • jamal abdillah masih berbisa
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • supermummy - miza harun
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)