Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik 8763 hits  

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik

Assalamualaikum wbt USTAZ saya ni bukanlah mewakili mana mana parti politik dan saya ada soalan penting untuk ditanya kepada ustaz Saya harap sangatlah ustaz dapat menjelaskan persoalan saya ni berdasarkan hujah dan dalil naqli al Quran dan juga hadis soh

Teruskan Membaca..



mesti baca shisha haram bagi umat islam

mengapa perlu remove iklan nuffnang pada blog

mengapa perlu remove iklan nuffnang pada blog

perjuangan parti islam negara lain perlu jadi iktibar

alasan mengapa umat islam menyembah dan sujud kepada ka..

mengapa umat islam dilarang makan babi khinzir

video kajian mengapa islam mengharamkan makan daging ba..

mengapa ricky nathaniel konco konconya perlu dibanteras

hina umat islam di facebook penyelia dihukum penjara se..

gambar bukti sejarah kekejaman barat ke atas umat islam

malaysia negara umat islam yang berdaulat

shisha haram bagi umat islam

khutbah terakhir rasulullah s a w pesan buat umat islam

mengapa perlu kolagen

wajib dengar masalah paling besar antara sebab umat isl..

6 gambar ratusan tentera amerika pembunuh umat islam di..

malaysia ada keupayaan beri latihan dalam perbankan isl..

menghukum anak cara yang tidak dibenarkan dalam islam

tindakan undang undang ke atas bank islam

menangis masuk penjara kerana hina islam

menangis masuk penjara kerana hina islam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 312
Widget Aktif : 3,949
Banner Aktif : 6,461

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,843
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • throwback biological clock is ticking
  • hobi yang paling gila
  • lihat anak gembira dengan norman abby abadi..
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • happy birthday to ameryllis nature skincare..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)