Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik 9679 hits  

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik

Assalamualaikum wbt USTAZ saya ni bukanlah mewakili mana mana parti politik dan saya ada soalan penting untuk ditanya kepada ustaz Saya harap sangatlah ustaz dapat menjelaskan persoalan saya ni berdasarkan hujah dan dalil naqli al Quran dan juga hadis soh

Teruskan Membaca..



umat islam perlu sedar kafir harbi dap mca sedang seran..

umat islam perlu transformasi ilmu

10 fitrah sunnah nabi muhammad saw yang perlu di amalka..

mengapa umat islam jadi sasaran pemusnahan di akhir zam..

dua individu dipercayai cuba menyebarkan agama mereka k..

apa yang anda perlu tahu tentang musical thriller live ..

dua individu dipercayai cuba menyebarkan agama mereka k..

dua individu dipercayai cuba menyebarkan agama mereka k..

umat islam wajib pilih pemimpin ikut kata ulama nik abd..

umat islam dikelirukan oleh musuh

mengapa kita perlu selalu baca dan mendengar al quran

jom kenali politik sabah mengapa umno perlu ada di saba..

makjemah mengapa kita perlu selalu baca dan mendengar a..

umat islam wajib boikot barangan adidas lihat video buk..

umat islam diminta jayakan agenda perpaduan

mendiang karpal singh membongkarkan rahsia saiful bukha..

mengapa umat islam jadi sasaran pemusnahan di akhir zam..

makjemah dua individu dipercayai cuba memurtadkan umat ..

tengku adnan islam tak galak umat melakukan kezaliman

video viral mainkan agama cetus kemarahan umat islam

10 sebab ringkas mengapa islam haramkan sek melalui dub..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 379
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,096

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,037
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • hati hati laman web hina islam
  • tupperware puasa
  • cinta terlarang
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • ciri ciri wanita solehah
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)