Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik 8886 hits  

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik

Assalamualaikum wbt USTAZ saya ni bukanlah mewakili mana mana parti politik dan saya ada soalan penting untuk ditanya kepada ustaz Saya harap sangatlah ustaz dapat menjelaskan persoalan saya ni berdasarkan hujah dan dalil naqli al Quran dan juga hadis soh

Teruskan Membaca..



i want to touch a dog dapat sambutan besar di kalangan ..

pentingnya umat islam menjaga aqidah

program saya nak sentuh anjing dapat sambutan di kalang..

wow umat islam sambut hangat program saya nak sentuh an..

penjajahan baru minda umat islam malaysia

10 sebab mengapa anda perlu memulakan perniagaan di int..

pesuruhjaya pas n sembilan seru umat islam bantu sekola..

pesuruhjaya pas n sembilan seru umat islam bantu sekola..

khutbah mengejutkan paderi besar katolik tentang umat i..

presiden pas menyatakan bukan islam boleh minum arak te..

anwar ajar umat islam buat dosa besar tak bayar hutang

anwar ajar umat islam buat dosa besar tak bayar hutang

daftar dosa ahok terhadap umat islam

penganjur program i want to touch a dog sengaja sentuh ..

saya ingin menyentuh anjing dapat sambutan besar di kal..

alasan mengapa umat islam menyembah dan sujud kepada ka..

acara orang islam pegang anjing perlu ke acara seperti ..

mufti selangor nafi mais luluskan program umat islam se..

jawatan kosong universiti islam antarabangsa malaysia u..

bank rakyat anjur persidangan kewangan islam antarabang..

jawatan kosong muzium kesenian islam malaysia 24 oktobe..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 671
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,558

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,055
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • 25 gambar punca sebenar kemalangan di lebuh..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kahwin muda girls only
  • hati itu umpama gelas
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)