Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik 8523 hits  

Mengapa Umat Islam Perlu Berpolitik

Assalamualaikum wbt USTAZ saya ni bukanlah mewakili mana mana parti politik dan saya ada soalan penting untuk ditanya kepada ustaz Saya harap sangatlah ustaz dapat menjelaskan persoalan saya ni berdasarkan hujah dan dalil naqli al Quran dan juga hadis soh

Teruskan Membaca..



umat islam pattani turut doakan mangsa mh17

ancaman terbesar umat islam

bila guan eng kata di bawah pentadbirannya peruntukan u..

mesir halang bantuan memasuki gaza sedangkan gaza umat ..

umat islam pattani turut doakan mangsa mh17

umat islam ditindas

mengapa perlu berdoa dan istighfar di bulan ramadhan

mengapa syurga di bawah telapak kaki ibu

china larang umat islam di xinjiang berpuasa mengapa

hari yang sunat makruh haram bagi umat islam berpuasa

umat islam mangsa nahas dapat syahid akhirat mufti keda..

tengku abdullah gesa umat islam perkukuh perpaduan elak..

perempuan bangsat ini pakai kain baju tulisan quran hin..

nyonya pakai baju tertera ayat al quran menghina sensit..

umat islam di norway berpuasa selama 21 jam sehari

makcik tua berpakaian ayat suci menimbul kemarahan umat..

umat islam mangsa nahas mh17 dapat syahid akhirat

umat islam di norway berpuasa selama 21 jam sehari di b..

bejuanglah semua umat islam

tragedi mh17 umat islam mangsa nahas dapat syahid akhir..

mengapa perlu membenci sedangkan kasih sayang lebih ind..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,191

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,438
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • malaysia ranking on day 2
  • move on
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..
  • berhati hati di jalan raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • aku penganggur
  • kisah nabi ismail a s

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)