Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker 705 hits  

Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker

Tip Bergambarassalam sebenarnya aku ni bukanlah rajin sangat untuk buat tutor ni Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker tapi atas permintaan seorang rakan facebook aku meluangkan masa untuk membuat tutor ni demi kemudahan kawan ka

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 542
Widget Aktif : 3,869
Banner Aktif : 6,881

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,290
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • menarik foto lawak giler 716
  • first giveaway by kamamimi

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 7 things you need to know about depression
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • monolog rasa
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)