Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker 557 hits  

Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker

Tip Bergambarassalam sebenarnya aku ni bukanlah rajin sangat untuk buat tutor ni Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker tapi atas permintaan seorang rakan facebook aku meluangkan masa untuk membuat tutor ni demi kemudahan kawan ka

Teruskan Membaca..



cara mudah buat promosi bisnes tone excel

cara mudah buat kuih cara manis

cara buat lemang panduan video

kelas windows movie maker

cara mudah buat kuih cara manis

cara mudah buat kuih cara manis

cara mudah buat coklat

aduh sedih betul tengok video clip ni sanggup diorang b..

website tengok movie online tv series download subtitle..

aduh sedih betul tengok video clip ni sanggup diorang b..

review movie maleficient in bahasa melayu

aduh sedih betul tengok video clip ni sanggup diorang b..

hindi movie humshakals 2014 hindi flim review

dead rising to become straight to crackle movie

hindi movie fugly 2014 hindi flim review

hindi movie chal bhaag 2014 hindi flim review

red warrior the movie bakal di tayang peghujung tahun i..

cara mudah pakai tudung bawal gaya mawar isteri fizo om..

movie review code blue

hindi movie machhli jal ki rani hai 2014 hindi flim rev..

movie how to train your dragon 2




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 314
Widget Aktif : 3,890
Banner Aktif : 6,222

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,694
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • penduduk menderita angkara komunis
  • kosongkosongokey
  • parmesan nuggets
  • keputusan tenis terbuka washington
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • display custom post type items in recent po..
  • 15 rakyat palestin terkorban di gaza waris ..
  • wordless 14 bila tunjuk kepada seseorang se..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • spisis kawan yang femes
  • supermummy - miza harun
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)