Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker 727 hits  

Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker

Tip Bergambarassalam sebenarnya aku ni bukanlah rajin sangat untuk buat tutor ni Cara Mudah Buat Movie Video Bergambar Dengan Window Movie Maker tapi atas permintaan seorang rakan facebook aku meluangkan masa untuk membuat tutor ni demi kemudahan kawan ka

Teruskan Membaca..



advertorial my cara mudah untuk buat duit guna blog

cara mudah buat ais krim pasu yang lazat

puteri limau full movie

ultraman ginga s the movie showdown 10 ultra brothers t..

review movie blackhat

bagaimana nak tengok free movie dengan gadget anda

blog lebih dari 30 cara buat duit dengan blogging

seth rogen compares american sniper to fake nazi propag..

johnny depp blow reunion with coke dealer who inspired ..

super hero taisen gp new movie poster featuring kamen r..

baca sebelum menyesal 12 cara untuk buat suami terkulai..

cara mudah kurangkan tekanan darah tinggi

movie yang patut ditonton big eyes

tengok movie dimana saja dengan gadget anda aotg

jom tengok movie the hobbit the battle of five armies

8 tips cepat hamil tanpa produk ini cara mudah

cara mudah untuk reprint slip rebat rm200 00 telefon pi..

pengarah lego movie bina sendiri trofi oscar

free download nurse digital playground movie

nominations for the 20th annual critics choice movie aw..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 7,014

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,267
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • gadis bertudung tetapi memakai bikini
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • jadi terkenal ninih si penjual getuk luncur..
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • perjalanan untuk menjadi seorang pakar
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • islam itu indah
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 26 fascinating films about food
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)