Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syiling Yasin Boleh Tarik Duit Jumpa Bidadari Betulkah 208 hits  

Syiling Yasin Boleh Tarik Duit Jumpa Bidadari Betulkah

Itulah tajuk dalam Akhbar Kosmo bertarikh 03 Februari 2012 nanti aku sambung tulis

Teruskan Membaca..



duit syiling 50sen termahal di malaysia

duit syiling 50sen termahal di malaysia

duit syiling 50sen termahal di malaysia

duit syiling termahal di malaysia

tamar cocoa minum pun boleh dapat duit

perghhh guna lidah je pon boleh dapat duit ribu ribu

tamar cocoa guna sendiri pun boleh buat duit

rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar balik pm aus..

duit syiling yang terbesar dan terberat sekali di dunia

makjemah beribu duit syiling tertanam di badan pokok in..

lelaki bawa 300 kilogram duit syiling beli kereta

duit syiling sebagai tanda sindiran kepada kerajaan aus..

rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar balik pm aus..

makjemah rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar bal..

rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar balik pm aus..

duit syiling sebagai tanda sindiran kepada kerajaan aus..

comment on gaya spiderman buat duit by onlajer

pendedahan beego tnb tipu duit rakyat

comment on manisnya duit komisen komisen ketujuh putu b..

comment on gaya spiderman buat duit by mak jemah jual v..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 176
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,069

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,756
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • guru wanita memuat naik status hina kaum ad..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • super duper cute
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)