Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syiling Yasin Boleh Tarik Duit Jumpa Bidadari Betulkah 232 hits  

Syiling Yasin Boleh Tarik Duit Jumpa Bidadari Betulkah

Itulah tajuk dalam Akhbar Kosmo bertarikh 03 Februari 2012 nanti aku sambung tulis

Teruskan Membaca..



ambik gambar kat fbp2015 pun boleh dapat duit ke biar b..

duit tak boleh

dah salahguna duit dan beli tanpa izin tanah 1 mdb kini..

najib dah rancang rembat duit penyimpan tabung haji unt..

wanita makan duit pencen ibu bapa yang sudah 50 tahun m..

panduan buat duit dgn jahit baju kurung

nak cari duit raya dengan chocolate fountain tkcf

cari duit raya dengan chocolate fountain buffet

jom keluarkan duit dari tabung haji jangan biarkan duit..

2 teknik buat duit menerusi asb

beli tanah tidak guna duit pendeposit tabung haji

lidah keling pengerusi tabung haji yang di lantik atas ..

pengerusi tabung haji menjawab tuduhan duit pendeposit ..

kecoh buat duit 4 angka dengan instagram

tabung duit tabung haji masih ingat

pakej lengkap cara buat duit dengan kincin pelangi

perghh habis duit tabung haji depa beli tanah hampa suk..

buat duit menggunakan android whaff trick

bank negara perkenalkan duit dakwat

magnet duit atau hamba duit

klip video ringgit monoloque bawa mesej agar tidak jadi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati hati laman web hina islam
  • kau setan aku malaikat
  • kisah nabi ismail a s
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • jangan ditangisi haid itu
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • tanda orang sayang dekat kita
  • bahaya ajinomoto
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)