Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syiling Yasin Boleh Tarik Duit Jumpa Bidadari Betulkah 200 hits  

Syiling Yasin Boleh Tarik Duit Jumpa Bidadari Betulkah

Itulah tajuk dalam Akhbar Kosmo bertarikh 03 Februari 2012 nanti aku sambung tulis

Teruskan Membaca..



koleksi duit syiling lama antara hobi dan nilai berharg..

5 duit syiling paling mahal di malaysia

duit syiling 226 kg disimpan dalam bank

duit syiling lama malaysia sempena memperingati hari be..

rozana misbun dapat hak penjagaan sementara awie hanya ..

baju kurung pun boleh buat duit

rozana misbun dapat hak penjagaan sementara awie hanya ..

barang kemas bertukar duit syiling

resipi buat duit mudah yang anda boleh buat dari rumah

barang kemas bertukar duit syiling

makjemah bayar pendahuluan kereta 20 000 yuan guna duit..

guru al quran dipukau barang kemas ditukar kepada duit ..

bonus dan duit brim sudah dapat

makjemah padah maki ibu tidak bagi duit lelaki dipukul ..

cara aduan masalah duit br1m 2015 belum dapat lagi

comment on blogger buat duit online by suhiminain

lamanya simpan duit baru dapat beli laptop baru

duit rm1 untuk belanja sekolah

duit br1m 2015 dah masuk account

padah maki ibu tidak bagi duit lelaki dipukul adik send..

nak tahu cara dapatkan likes dan duit di pelbagai laman..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 245
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,992

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,842
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)