Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 436 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



berpura tidak tahu cara buka pintu

pesidangan mahkamah tidak dijalankan sekiranya tidak bu..

cara cara nak buat ujian saringan hiv untuk bakal penga..

nina iskandar komen dakwaan isu buka hijab

nak tahu cara tingkatkan jualan di facebook

jangan buat 12 cara ni jika nak cepat kaya dalam bernia..

pesidangan mahkamah tidak dijalankan sekiranya tidak bu..

buka peluang baru kepada warga emas

pengetahuan tentang islam buka hati lana terima lamaran..

komen nina atas isu buka tudung dan putus tunang

chef wan tangguh buka restoran elak kerugian

makjemah bimbang tanggung risiko chef wan tangguh buka ..

gara gara ekonomi kurang baik chef wan tangguh buka res..

nina iskandar putus tunang lalu buka tudung

nina iskandar komen putus tunang buka tudung

nina iskandar komen putus tunang buka tudung

komen nina atas isu buka tudung dan putus tunang

nina iskandar nafi buka tudung kerana putus tunang

punca sebenar nina iskandar buka tudung dan kembali ke ..

menakjubkan buka penutup botol guna sehelai kertas saha..

bimbang tanggung risiko chef wan tangguh buka restoran




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 7,157

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,825
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • sairah mati dibunuh polis
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • imej baru
  • dicekup dalam semak
  • gst krohhh gst pruhh
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • luahan hati scha alyahya selepas kemalangan..
  • punca gadis rugi rm210 ditipu peniaga onlin..
  • lukisan muncul hanya bila kena air

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • diari sedih seekor kucing
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)