Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 301 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



cara untuk memakai hijab segi empat simple kreasi hijab..

tip cara nak nasihati kawan baik by rayyan chairulle

cara mudah nak baca blog yang berserabut dengan iklan d..

seram fesyen hijab paling seram dan bahaya di dunia

elakkan buka puasa dengan air sejuk

harvey norman buka cawangan baharu

bangga buka puasa dengan tiger

bangga buka puasa dengan tiger

orang islam masih buka puasa di restoran jual arak kata..

elakkan buka puasa dengan air sejuk

buka puasa bersama volkswagen malaysia

buka puasa dengan rokok

buka puasa dengan rokok

radioshack rancang buka empat cawangan baru

anak malaysia bakal buka restoran berhampiran pejabat t..

berdosa buka puasa di kedai jual arak kata mufti perak

remaja islam buka puasa dengan tiger tersebar d faceboo..

dunia filem buka pintu hati diana amir berhijab

buka kerjaya pemandu bas kepada warga asing

pesan habibie untuk prabowo saat buka bersama baik baik..

status fb remaja islam buka puasa dengan tiger tersebar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 602
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,100

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,985
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar sudah tiga hari rosmah tak bercakap ..
  • marshanda buka tudung selepas bercerai
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • peluklah si pengganas
  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • budak 5 tahun maut ibu leka membeli belah d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • hati itu umpama gelas
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)