Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 419 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



tips cara cara nak menjadi orang yang bahagia

cara nak buat blog untuk jual online

cara pemakaian hijab yang betul

cara pembuatan putu mayam yang kita tak nak tahu

cara pemakaian hijab yang betul

cara nak buat blog untuk jual online

shah slam buka dedah perangai sebenar zamani slam

bank islam kini di buka di keningau sabah

amoory ingin buka mata citizen

akhirnya shah slam buka rahsia bongkar sikap zamani yan..

pendingin pesawat mati penumpang buka pintu kecemasan

sleeq buka mulut pasal orang rumah

ekonomi aec buka peluang langkaui asean

ayah dibom kerana asyik buka surat anak

seorang ayah dibom kerana asyik buka surat anak

jpuum buka lembaran baru

fazura meluat zizan akhirnya buka mulut balas kenyataan

toplist negeri manakah mencatat rekod tertinggi buka po..

akhirnya shah slam buka rahsia bongkar sikap zamani yan..

sleeq buka mulut pasal orang rumah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 304
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 7,005

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,684
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • terkini tembelang u s pecah tentang mh370
  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • gila bekas pelajar universiti r akam video ..
  • gempar rusia kemuka bukti tentang kejadian ..
  • anak sulung awie dedah penipuan terkini roz..
  • anak perempuan awie dedah sikap sebenar roz..
  • video raja arab saudi tinggalkan obama demi..
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • anak sulung awie dedah penipuan rozana misb..
  • siti nurhaliza terbaik bagimu chord
  • siaran langsung final piala asia 2015 austr..
  • comment on malaysia best blog 2015 by hero ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • taman di dalam shoping mall
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • cinta vs materialistik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)