Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 430 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



berpura tidak tahu cara buka pintu

pesidangan mahkamah tidak dijalankan sekiranya tidak bu..

cara nak bolehkan kedai online terima bayaran kad kredi..

petua dan cara nak sembuhkan sakit mata merah

pesidangan mahkamah tidak dijalankan sekiranya tidak bu..

taufik batisah akhirnya buka mulut tentang skandal

akhirnya razak baginda buka mulut kes altantuya

palestin buka kedutaan di sweden

banjir buka peluang pengusaha promosi produk

rosma dan khai af kini buka coffeerich cafe

jpj perlis buka tempahan plat rm 2 rm 9999

banjir buka peluang pengusaha promosi produk

nak buka akaun cds online

panas akhirnya taufik batisah buka mulut tentang status..

simple boutique by jomsinggahshoppe dah buka ye

ikon iklan diragut 3 kali wan maimunah suaminya akhirny..

kantoi lelaki buka pakaian teman wanita di tempat letak..

demi islam pakar daging ratu elizabeth ini buka restora..

makjemah demi islam pakar daging ratu elizabeth ini buk..

demi islam pakar daging ratu elizabeth ini buka restora..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 244
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,067

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • kereta arwah tuan guru nik aziz dijual
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • wanita seberat 800kg ini berjaya kurus hing..
  • zizan razak bukan teman istimewa saya maemb..
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • wanita berat badan 800kg kini kurus hanya 9..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • di tubir bibir mataku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)