Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 449 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



ayda jebat bodek produser bukan cara saya

cara nak gunakan google fonts dalam blogspot

cara nak buat muffin vanilla kismis paling mudah

rakaman video pergaduhan antara penyokong pkr nak takbi..

filem tak jadi pelakon buka hijab

anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni

pelakon buka hijab selepas filem gagal

cara nak block game invitation facebook

ibubapa mesti baca pesanan makcik ini buka mata tabiat ..

mydin buka 1500 peluang pekerjaan kepada rakyat

peminat kecam nina iskandar buka tudung di instagram da..

ibubapa mesti baca pesanan makcik ini buka mata tabiat ..

tempahan aqiqah online di equrban buka sepanjang tahun

kejadian yang berlaku di kfc ini buka mata rakyat malay..

akhirnya pak lah buka mulut najib dan altantuya

peminat kecam nina iskandar buka tudung

fakta bahaya masuk kereta dan terus buka penghawa dingi..

kemalangan ngeri di taman hiburan sebaik sebuah permain..

militan is buka hotel mewah untuk pemimpin kanan

disuruh buka tudung

tim cook ceo apple buka akaun weibo




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 329
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • puisi terakhir imam syafie
  • jika memang engkau jodohku
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 things you need to know about depression
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • diari sedih seekor kucing
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)