Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 466 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

cara nak gunakan google fonts dalam blogspot

cara mudah nak buat kacang cornflakes pedas

wak doyok pun nak tayang body

saya nak poligami

extreme game yang aku nak try

koi nak rembat bola ni yeop

nak tidur la tu

zam gila zam kata zam cafe sudah meroyan nak cari glame..

saya nak menang tudung instant inner neck naazneen faiq..

merenungi wajah sendiri saat nak mati

saya nak menang tudung instant inner neck naazneen faiq..

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

kenapalah nak khianat

tabung haji nak jual balik tanah yang dibeli dari 1mdb ..

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

mahfuz bean mai nak buat jawatankuasa pulak

nak cari duit raya dengan chocolate fountain tkcf

kejam tara hotak punya worang tak de manatang lain ke n..

kenapa husam panas bila th nak jual tanah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 315
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • printing t shirt in kuala lumpur

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tanda tanda kanser payudara
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • hati hati laman web hina islam
  • cerita semalam hot spring kah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • aku penganggur
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • never date a person who

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)