Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara nak buka hijab 442 hits  

Cara nak buka hijab

Benda ni khas kepada sesiapa yang berani SAHAJA kalau tak berani jangan cuba bahaya Hehe melawok je P

Teruskan Membaca..



cara mudah tak nak bagi pakaian terbakar semasa iron ba..

filem tak jadi pelakon buka hijab

pelakon buka hijab selepas filem gagal

14 cara nak tahu jantina anak lelaki atau perempuan seb..

wanita buka coli di petaling street positif dadah jenis..

prk permatang pauh polis buka tiga kertas siasatan

kisahnya di kfc ini buka mata rakyat malaysia

nina iskandar buka tudung tidak kisah diterima ke tidak

nama dan identiti model k ontroversi buka baju di dedah..

nina iskandar di kecam peminat gara gara buka tudung

perghh wanita buka coli dituduh tak bayar minuman macam..

video viral wanita buka baju gaduh di petaling street

mazlan aliman buka kemaluan di prkrompin

kisah sebenar wanita buka baju di petaling street

makjemah wanita buka baju di petaling street khayal sya..

peminat kecam nina iskandar buka tudung di instagram

wanita mengamuk buka coli rupanya orang tempatan

wanita buka baju dituduh tak bayar minuman betapa marua..

wanita buka coli tak mengaku salah

peminat kecam nina iskandar buka tudung

peminat kecam nina iskandar buka tudung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 435
Widget Aktif : 3,939
Banner Aktif : 7,322

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,146,719
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita sebenar oleh saksi terawal ceritakan..
  • cerita sebenar saksi saksi yang melihat myv..
  • pemandu myvi fmc buat laporan polis salahka..
  • calon pas prkrompin jangan cepat sangat jad..
  • 3 saksi tampil ceritakan kejadian sebenar r..
  • rakaman video kereta myvi berlumba di lebuh..
  • rakaman cctv myvi berlumba dimuatnaik
  • rakaman cctv myvi berlumba di duke highway ..
  • adik mangsa kemalangan duke mahu jumpa admi..
  • geng myvi berlumba punca tiga beranak terma..
  • video sayu tangisan menyayat hati salah seo..
  • jalan jalan cari mempelam harum manis

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tips nak jadi hotstufff
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)