Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pelan internet Celcom untuk Handphone dan Tablet 376 hits  

Pelan internet Celcom untuk Handphone dan Tablet

PlanVolume QuotaHargaMobile Internet Pay Per UseTanpa HadRM0 10 per 10kb Max RM250 sebulan Mobile Internet Daily500MBRM5 sehariMobile Internet Weekly1GBRM18 semingguMobile Internet BulananMobile Internet mLite300MBRM28 sebulanMobile Internet mBasic1GBRM38

Teruskan Membaca..



hotlink untuk tablet pelan internet khusus untuk tablet

hotlink untuk tablet pelan internet khusus untuk tablet

hotlink untuk tablet pelan internet khusus untuk tablet

pelajar curi handphone cikgu dan sebar gambar peribadin..

info 11 tips menjaga bateri handphone

3 gambar seksi guru tersebar handphone dicuri

casing handphone saiz besar lebih murah

lelaki cina malu besar kantoi curi handphone pelajar vi..

video trend zaman sekaranggaduh sambil pegang handphone

cerita sebenar di sebalik gambar whatsapp kanak2 mati t..

anda perlu tahu apa itu handphone ori set ap set underw..

komisen ke 13 buat duit dari handphone

3 gambar seksi guru tersebar handphone dicuri

jimatkan bateri handphone korang dari cepat habis

wajarkah pelajar bawa handphone ke sekolah

2 sebab kenapa caj bateri handphone lambat penuh

sony memperkenalkan tablet dengan resolusi 2k xperia z4..

sony memperkenalkan tablet dengan resolusi 2k xperia z4..

sony memperkenalkan tablet dengan resolusi 2k xperia z4..

bila handphone tinggal kat rumah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,095

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • punca gadis dipukul dan dib gelkan kemudian..
  • gadis melayu dan keluarga ditetak 5 lelaki ..
  • foto hangat tiz zaqyah bersinglet nipis
  • benjy ditahan kali ke tiga disyaki miliki d..
  • gundik kit siang memalukan dapigs
  • adoi gadis bertudung lakukan aksi pelik dia..
  • video yang mengerikan ibu awekan mayat anak..
  • skandal bekas suami kenapa nurul izzah diam..
  • ada apa dengan blogger dan dslr
  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • gempar kisah sebenar ibu muda mati bersama ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • spisis kawan yang femes
  • cerita semalam hot spring kah
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • monolog rasa
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bahaya ajinomoto
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)