Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2 Gambar Bakal Suami Lena AF9 490 hits  

2 Gambar Bakal Suami Lena AF9

Lena AF9 penyayi lagu Sisa Cinta kita dikatakan akan menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi namun tidak dapat dipastikansiapakah gerangan pasangannya nanti Adakah jejaka dalam dua gambar ini atau orang lain Untuk update terus ke akaun anda sila pilih

Teruskan Membaca..



tradisi kahwin 2 suami 1 isteri di perkampungan terpenc..

chahida chekkafi pengadil bola sepak fifa yang bertudun..

kenapa pulak anyhony loke nak marah bila hadi awang kat..

rancangan running man versi malaysia terbitan tv9 bakal..

adakah najib razak bakal menjadi mangsa dr mahathir

menakjubkan asteroid 2004 bl86 bersaiz 500 meter bakal ..

periuk nasi zizan bakal lebur

edry bakal hantar surat peguam kepada aweera

video seks daim zainuddin bakal disebar

edry kru bakal hantar surat peguam kepada aweera

presiden pas pilihanraya pbt bakal cetuskan 13 mei

zizan kecewa dengan bekas pengurus bakal buat rayuan

zizan kecewa dengan bekas pengurus bakal buat rayuan

polis wanita indonesia bakal dibenar pakai jilbab

kisah gadis cuba mengoda bakal abg ipar dengan aksi gha..

oh yeah lukisan yang bakal jadi kontroversi the brutall..

running man versi malaysia bakal disiarkan oleh tv9

edry kru bakal hantar surat peguam kepada aweera

zizan kecewa dengan bekas pengurus bakal buat rayuan

microsoft bakal memasarkan office 2016 pada pertengahan..

edry kru bakal hantar surat peguam kepada aweera




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 167
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,050
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • malaysia isytihar mh370 satu kemalangan
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • sayu 239 penumpang dan anak kapal mh370 di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cinta terlarang
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • di tubir bibir mataku
  • emak abah opah dan atuk
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)