Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lata Hammer 295 hits  

Lata Hammer

Lata Hammer adalah kawasan air terjun yang terpencil terletak di Bentong berdekatan Bukit Tinggi Dari Kuala Lumpur melalui Tol Gombak Selangor ia mengambil masa lebih kurang 40 minit untuk sampai ke simpang laluan masuk Perting Valley Training Resort Bole

Teruskan Membaca..



makan sedap di pulau pinang hammer bay

armie hammer confronts reckless ferrari driver cops cal..

neymar scores as brazil turn on style to hammer france ..

jom mandi sungai di hutan lipur lata kekabu lenggong pe..

lata sempeneh batu kurau

lata mangeshkar sekuntum mawar merah

cerita lagenda air terjun lata kijang negeri sembilan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,157

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,041
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • 7 things you need to know about depression
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)