Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Pantas Naikkan Like FanPages 124 hits  

Cara Pantas Naikkan Like FanPages

Terabai pula blog kacak ku ini sejek dua tiga menjak ini Maaf ye blog nanti tuan mu ini belanja makan nasi ayam Ok kali ni Belalang nak kongsikan cara bagaimana untuk pemilik FanPages di Facebook nak naikkan like dengan cepat Ada banyak cara untuk tingkat

Teruskan Membaca..



maidana bout i feel like a winner says mayweather

up status di facebook pentingkah like dan komen diterim..

penunjuk perasaan bakar kedutaan israel di turki dan na..

wanita israel upload gambar gambar tanpa seurat benang ..

seabreacher y personal submarine looks like a killer wh..

it s like putting a gun to my head

letak like button facebook dalam blog

lee brice gets personal with new album spills on what i..

secrets for travelling much like the experts

kaedah murahan wanita israel upload 4 foto tanpa seurat..

gadis berbogel untuk naikkan moral tentera

petua naikkan seri wajah

naikkan pagerank dan ping ke 1000 website dengan mudah

yang naikkan nilai hartanah allah bukan manusia ustaz k..

kiasu singapura naikkan tol dap tak mahu protes dan mog..

isu khalid tiba tiba timbul bila ghairah sangat nak nai..

infografik seo 10 cara untuk naikkan ranking seo

wanita upload gambar untuk naikkan semangat tentera isr..

foto raya felixia yeap naikkan nafsu peminat lelaki

foto raya felixia yeap naikkan nafsu peminat lelaki

giveaway pasjel malaysia s like tag share giveaway




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 470
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,388

Domain Dibenarkan: 10,370
Jumlah Artikel : 805,484
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rm70 00 semalam promosi penginapan di d kek..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • amyra rosli lambat laun orang akan tahu
  • anda pasti terkejut melihat pakcik tua ini ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • airasia tawar tiket 51 sen sempena hari mal..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • polis malaysia indonesia ketahui misteri ke..
  • sungai sembilang seaside
  • santai foto edisi tengok bebetul bandar bar..
  • fiffy natasya nikah 14 hari lagi
  • pop culture characters unique art by ben ch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • usrah.my
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (99)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)