Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melampau Pelajar Diratah Guru Sendiri Di Sabak Bernam 221 hits  

Melampau Pelajar Diratah Guru Sendiri Di Sabak Bernam

SABAK BERNAM Demi nafsu buasnya seorang guru yang diberi tanggungjawab mendidik bertindak di luar batasan apabila sanggup merogol pelajarnya sendiri selepas memaksa mangsa menonton video lucah di sebuah bilik rumahnya di Sungai Besar di sini Khamis lalu K

Teruskan Membaca..



sukan mini 2014 sk parit baharu sabak bernam selangor

30 831 rumah di sabak bernam dan hulu selangor alami ga..

30 831 rumah di sabak bernam dan hulu selangor alami ga..

homestaymurah suria homestay sabak bernam

guru wanita ini didakwa lakukan hubungan terlarang deng..

guru wanita 3 kali buat seks dgn pelajar minta hukuman ..

guru pukul pelajar 7 tahun hingga retak kepala

budak berusia 12 tahun hamil dirogol di sabak bernam

bekam di sungai besar sabak bernam

pelajar uitm shah alam maut dilanggar pensyarah sendiri

wanita sabak bernam 14 tahun diseksa minum arak sebelum..

budak dirogol setiap bulan hamil anak bapa saudara di s..

budak berusia 12 tahun hamil dirogol di sabak bernam

4 guru ditahan

empat guru ditahan

upsr bocor dua guru dibebaskan dua lagi direman hari in..

upsr 4 guru sekolah ditahan

upsr bocor lagi empat guru ditahan di pulau pinang pera..

dua daripada empat guru dibebaskan

rakan fb ugut sebar gambar b0gel guru

upsr bocor empat guru ditahan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,446

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,689
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)