Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melampau Pelajar Diratah Guru Sendiri Di Sabak Bernam 308 hits  

Melampau Pelajar Diratah Guru Sendiri Di Sabak Bernam

SABAK BERNAM Demi nafsu buasnya seorang guru yang diberi tanggungjawab mendidik bertindak di luar batasan apabila sanggup merogol pelajarnya sendiri selepas memaksa mangsa menonton video lucah di sebuah bilik rumahnya di Sungai Besar di sini Khamis lalu K

Teruskan Membaca..



pelajar bangang hantar gambar bogel kepada guru

makjemah pelajar hantar gambar selfie b0gel kepada guru..

melampau pelajar muslim menangis diarah berseluar ketat..

isu artis seksi melampau zed zaidi nasihatkan jangan pe..

aksi cemas guru dan pelajar di dalam bilik pengetua

video pelajar perempuan bagi kekasihnya isap dan rakam ..

pelajar rakam dan sebar aksi guru mandi di sekolah

guru didakwa cuba islamkan pelajar iban

dahsyat kerja sekolah tidak siap pelajar dibelasah guru..

video pelajar perempuan bagi kekasihnya isap dan rakam ..

kantoi video pelajar rakam celah kangkang guru perempua..

gambar2 para guru menjadi jkr membaiki jalan raya sendi..

ikan lumba lumba muncul di perairan sabak bernam satu f..

pantai di sabak bernam

perjawatan kosong di majlis daerah sabak bernam mdsb 16..

melampau pelajar buat perkara tak senonoh ketika cikgu ..

jawatan kosong majlis daerah sabak bernam 16 februari 2..

sebak membaca coretan pendek guru tentang muridnya

coretan pendek guru tentang muridnya buat ramai bergena..

10 gambar guru sekolah dan jururawat dibuang kerja kera..

coretan pendek guru tentang muridnya buat ramai bergena..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 372
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 7,154

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)