Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bertahun sudah ku menunggu dirimu 269 hits  

Bertahun sudah ku menunggu dirimu

Assalamualaikum Pemirsa Sejauh manakah LINE TELEFON boleh menjejaskan hubungan Mudah It goes like this Akibat line telefon yang durjana Antara aku dan dia wujud curiga Ku sms ku call tiada jawabnya Buat hati gundah gulana Akibat line telefon yang canggih

Teruskan Membaca..



buat dirimu yang ku cintai

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

kenangan ku tok guru nik aziz

segmen bloglist sakura blog qaseh ku

anak ku satu tahun sudah umur nur alya

tok guru yang ku kenali

prk bn tunggu laporan pengerusi bn negeri ku nan

segmen bloglist sakura blog qaseh ku

e novel ku pendam sebuah duka bab 58

senarai peserta segmen bloglist sakura blog qaseh ku

yang rajin komen blog qaseh ku januari 2015

gambar stage number ku 22

kenapa seluar ku pendek

setelah sedekad ku terasa aman damai

wordless wednesday bukan anak ku

perkahwinan yang ku damba menyempurnakan agamaku

sampai masa ku undur diri

ku yang dulu bukanlah yang sekarang lol

cerita rahsia disebalik 45 minit najib dan ku li

ya allah kepadamu ku bersujud saiful bukhari

segmen bloglist sakura blog qaseh ku




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 7,119

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,921
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awas jangan lakukan ini dengan power bank a..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • gambar dsai di lokap tersebar
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • menarik foto lawak giler 600
  • alhamdulillah tahanan abu sayyaf konstabel ..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..
  • si fake akaun terima kasih yo
  • ahli sains telah menemui satu lagi planet s..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • never date a person who
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • ceritacintakudisini.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)