Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bertahun sudah ku menunggu dirimu 219 hits  

Bertahun sudah ku menunggu dirimu

Assalamualaikum Pemirsa Sejauh manakah LINE TELEFON boleh menjejaskan hubungan Mudah It goes like this Akibat line telefon yang durjana Antara aku dan dia wujud curiga Ku sms ku call tiada jawabnya Buat hati gundah gulana Akibat line telefon yang canggih

Teruskan Membaca..



24 sudah usia ku

alamak kekasih ku psiko by rayyan chairulle

ku tak salah melepasmu piyu padi ft anji

fokus ku hanya pada satu

pandangan isma dangkal hanya mampu tuduh melulu terhada..

baby ku yang aktif dalam kandungan selamat dilahirkan

kehidupan mu bukan kehidupan ku

ku mohon kemaafan

puisi untuk ku

cerita bila seterika ku hangit

e novel ku pendam sebuah duka bab 40

tab ku berhantu ker

selamat hari raya utk semua pembaca setia ku hehe

ustaz hafiizh rapiee ramadan ku akan tiba bhg 11 11

selamat hari raya ku ucapkan

jaga dia untuk ku

suhaimi ku mahu hd

ketidaksempurnaan mu itu menyempurnakan ku via jerungpe..

andai ku tahu ini ramadhan terkahir

negara ku bawah usaha perdamaian harapan ke sabah dan s..

negara ku bawa usaha perdamaian harapan ke sabah dan sa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 522
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,790
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • media sosial yang sial
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)