Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bertahun sudah ku menunggu dirimu 238 hits  

Bertahun sudah ku menunggu dirimu

Assalamualaikum Pemirsa Sejauh manakah LINE TELEFON boleh menjejaskan hubungan Mudah It goes like this Akibat line telefon yang durjana Antara aku dan dia wujud curiga Ku sms ku call tiada jawabnya Buat hati gundah gulana Akibat line telefon yang canggih

Teruskan Membaca..



pemansang muntang dikemujur enti kaul perintah enggau j..

pengat pisang buat teruna ku sayang

untuk apa ahli parlimen sabah sarawak jumpa ku li

jiran ku loud speaker

lirik lagu ku pinang kau dengan bismillah

ingatlah anak2 ku

segmen ben ashaari impian ku seorang blogger

ku sangka orang gila

bangsa melayu terlalu baik hati bangkit lah wahai bangs..

surat kepada ibunda ku tercinta

ku sangka awek rupanya pondan

e novel ku pendam sebuah duka bab 46

dia yang ku jadikan suami rinsya chasiani

padan muka blog penipu sudah ku sekat

ke mana kan ku bawa diri

madu ku

bangga air m di dada ku super duper haha

laki ku pancut luar macam mana

breakfast band ku mohon lirik

segmen ben ashaari impian ku seorang blogger

ahmad imran ku sayang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 901
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,570

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,369
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • julia perez cetus kontroversi lagi buat tat..
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • gambar yang didakwa penceramah tersohor ust..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • 16 days photo challenge day 7 lunch

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • islam itu indah
  • bahaya ajinomoto
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • hati itu umpama gelas
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)