Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bertahun sudah ku menunggu dirimu 242 hits  

Bertahun sudah ku menunggu dirimu

Assalamualaikum Pemirsa Sejauh manakah LINE TELEFON boleh menjejaskan hubungan Mudah It goes like this Akibat line telefon yang durjana Antara aku dan dia wujud curiga Ku sms ku call tiada jawabnya Buat hati gundah gulana Akibat line telefon yang canggih

Teruskan Membaca..



madu ku

bangga air m di dada ku super duper haha

ke mana kan ku bawa diri

surat kepada ibunda ku tercinta

bangsa melayu terlalu baik hati bangkit lah wahai bangs..

pemansang muntang dikemujur enti kaul perintah enggau j..

pengat pisang buat teruna ku sayang

untuk apa ahli parlimen sabah sarawak jumpa ku li

padan muka blog penipu sudah ku sekat

ku sangka awek rupanya pondan

dia yang ku kejar

konspirasi jatuhkan najib di rumah ku li

beberapa bekas menteri dan veteran umno mengadakan pert..

maaf anak ku sayang abah tak pandai azan

ku sangka pakcik ini orang gila kisah benar

e novel ku pendam sebuah duka bab 46

dia yang ku jadikan suami rinsya chasiani

kemanjaan ayah ku

jiran ku loud speaker

lirik lagu ku pinang kau dengan bismillah

segmen ben ashaari impian ku seorang blogger




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,643

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,881
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • wake up call poem
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • tupperware puasa
  • islam itu indah
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)