Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Permohonan Ke Kolej Vokasional Sesi 2013 1825 hits  

Permohonan Ke Kolej Vokasional Sesi 2013

Oleh kerana terdapat beberapa komen yang bertanyakan tentang kemasukan Kolej Vokasional sesi 2013 maka dengan ini aku ingin memaklumkan bahawa Kementerian Pelajaran Malaysia akan membuka permohonan ke kolej tersebut bermula pada 24 September 2012 hari Isn

Teruskan Membaca..



comment on permohonan online kemasukan giat mara sesi j..

borang rayuan permohonan ke timur tengah sesi 2015 2016

comment on permohonan online kemasukan giat mara sesi j..

permohonan diploma kejururawatan usm sesi 2015 2016 onl..

cara permohonan upu ke ipta sesi 2015 2016 online

permohonan ke program pra diploma politeknik sesi jun 2..

permohonan ke kktm dan ikm sesi julai 2015 online

tarikh dan permohonan kemasukan ke ipta upu sesi 2015 2..

permohonan egtukar guru sesi jun 2015 online

permohonan ke program pra diploma politeknik sesi jun 2..

tarikh dan permohonan kemasukan ke ipta upu sesi 2015 2..

permohonan diploma kejururawatan usm sesi 2015 2016 onl..

permohonan pengajian ke timur tengah sesi 2015 2016 onl..

majlis pembubaran jpp ipg kba sesi 2013 2014

eksklusif sesi fotografi anak ke 2 norman hakim memey

semakan keputusan kolej profesional mara kpm sesi julai..

semakan tawaran ke tingkatan 6 sesi 2015 2016

permohonan asrama sesi jun 2015 polytechnic tuanku sult..

permohonan kemasukan ke ipg sesi 2015 2016

permohonan upu atas talian ke ipta sesi 2015 2016

permohonan pengajian ke timur tengah sesi 2015 2016 onl..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 748
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 7,219

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)