Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Permohonan Ke Kolej Vokasional Sesi 2013 1691 hits  

Permohonan Ke Kolej Vokasional Sesi 2013

Oleh kerana terdapat beberapa komen yang bertanyakan tentang kemasukan Kolej Vokasional sesi 2013 maka dengan ini aku ingin memaklumkan bahawa Kementerian Pelajaran Malaysia akan membuka permohonan ke kolej tersebut bermula pada 24 September 2012 hari Isn

Teruskan Membaca..



permohonan biasiswa yang dipertuan agong jpa sesi 2014 ..

permohonan program sarjana muda politeknik sesi septemb..

permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa dan maha..

permohonan kemasukan ke program sarjana muda politeknik..

permohonan program sarjana muda politeknik sesi septemb..

promosi permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa ..

promosi permohonan kemasukan pelajar ke kolej institut ..

permohonan ke program sarjana muda politeknik sesi sept..

permohonan biasiswa yang di pertuan agong sesi pengajia..

borang permohonan guru tabika taska kemas sesi 2014 onl..

promosi permohonan kemasukan pelajar ke kolej institut ..

permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa dan maha..

promosi permohonan kemasukan pelajar ke kolej institut ..

borang permohonan matrikulasi sesi 2015 2016 kpm

permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa dan maha..

permohonan kemasukan sarjana muda politeknik sesi septe..

promosi permohonan kemasukan pelajar ke kolej institut ..

promosi permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa ..

permohonan biasiswa yang dipertuan agong jpa sesi 2014 ..

permohonan kemasukan pelajar sebagai mahasiswa dan maha..

permohonan mengikuti program matrikulasi kementerian pe..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,886
Banner Aktif : 6,226

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,496
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • the plant pot that aims to keep you focused..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)