Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 90 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



tak sangka pemandu dan penumpang kereta ini masih hidup

tak beraya di kampung demi kucing

tak beraya di kampung demi kucing

budiman tak hadiri pelantikan ksad jokowi diminta hati ..

nenek maut hajat beli tembikai tak tercapai

aku tak boleh istiqomah

mati 1 tumbuh 1000 serangan israel tak bisa menghalangi..

cerita tentang timbalan yang hadi awang tak tahu

peletakan jawatan pm ukraine tak jejas siasatan

nasib baik atau tak nasib baik

tak selamanya kita kat atas

uncle nampak macam tak waras tapi mulia hatinya

tak ada masalah jual tudung walaupun saya belum bertudu..

bila rakan baru masak sesuatu yang tak disangka

haji hadi lupa daratan kata pkr tak kenang budi bab ana..

fizz fairuz mengelak tak mahu bayar hutang rm15 000

saya tak kisah safee

cerita selepas seminggu tak update blog

igp siasat sim kwang yung anak taukeh judi tak tidor lo..

bila dekat tak peduli bila jauh tercari cari

bukan salah ibu mengandung salah bapak tak pakai sarung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 297
Widget Aktif : 3,849
Banner Aktif : 6,263

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,552
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • 8 gambar nabila huda buat kejutan sambut ha..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • pesawat berpatah balik akibat ancaman penum..
  • takat lebur emas
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kisah hidup ustaz azhar idrus sebelum menja..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)