Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 157 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



jadi viral perkahwinan buat cara tak ada duit

kisah perkahwinan buat cara tak ada duit ini viral di m..

perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral

kisah najib yang bijaksana rugi kalau tak baca

perkahwinan buat cara tak ada duit ini viral di faceboo..

tak payah nak kencing la

djaka aku tak terbiasa lirik

jasa kerajaan umno bina rumah mampu milik rm500 000 nam..

tak jadi terjun bangunan kerana teh ais

tak layak nak ke syurga

bodoh tak bertempat gst diserang peniaga tamak dibiarka..

kemalangan kereta tahap kelakar tak ingat

tak jadi terjun bangunan kerana teh ais

prk rompin pas meroyan lagi bengang fitnah tak laku

lelaki ini tahu isterinya curang dalam diam dia buat ke..

t shirt pendemo pakai kena gst tak

kes tak halal di semua house food court

menteri kepala samseng nih tak lepas peluang peralatkan..

politik balas dendam menteri rasis kabinet cap ayam tak..

perkahwinan buat cara tak ada duit ini viral di faceboo..

gara gara kawan tak guna lelaki bergelumang najis 12 ja..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 145
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 7,282

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,149,199
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • alhamdulillah bn menang doa calon pas prkro..
  • keputusan rasmi penuh dan terkini prk rompi..
  • video remaja 18 tahun maut jatuh dari tingk..
  • gambar puak orang asli serata dunia yang mu..
  • dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh
  • gambar dato siti nurhaliza melawat anak man..
  • isteri curang mengaku berzina dua kali seha..
  • pemenang giveaway pertama merryfendy simple..
  • amira ceria jumpa siti nurhaliza keluarga t..
  • inilah kereta sultan paling rare yang ramai..
  • muktamar ulama ahli sunnah wal jammah sedun..
  • 3 gambar saya ke kelab malam untuk tenangka..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • tips nak jadi hotstufff
  • skandal pejabat
  • kisah nabi ismail a s
  • taman di dalam shoping mall
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)