Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 121 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



polis tak gentar untuk serbu kawasan mafia di kuala sep..

lirik ku tak bisa adista

umno kelantan tak kuat walaupun menang di pengkalan kub..

polis tak takut pada mafia

perjanjian air selangor pusat tak akan dibatal azmin

bekas pemandu zahida mengaku tak bersalah kes pecah ama..

tak salah pegang anjing

cute panda degil tak nak makan ubat

umno kelantan tak kuat walaupun menang di pengkalan kub..

peminat tak puas hati kekasih baru jep sepahtu

kurang latihan tak halang cheah suhaili raih emas di in..

gadis kecewa tak peduli peluk bekas kekasih ketika di h..

emma maembong tak hairan setakat pegang anjing

sentuh anjing tak haram pada islam nga kor ming

peminat tak puas hati kekasih pilihan jep sepahtu

mesej rakyat kepada anwar ibrahim yang ceramah dah tak ..

kurang latihan tak halang cheah suhaili raih emas di in..

peminat tak puas hati kekasih pilihan jep sepahtu

diorang ni dah tak tahu nak buat apa di gym

maksud sebenar perkataan bahlul yang ramai tak tahu

hamba seks tak tahan diperkosa isis rayu rumah pelacura..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,643

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,881
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • wake up call poem
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • tupperware puasa
  • islam itu indah
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)