Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 88 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



satu dunia kagum tapi rafizi juga tak terfikir siapa la..

iklan raya atuk dari nissan best tak

hospital swasta tak berhati perut biar tiga beranak ter..

apa ke halnya sampai 3 hari kak mah tak bertegur dengan..

tolong bagi tau ayah budak ni pasal anak dia boleh tak

pm turki tak mau lagi bicara dengan obama

apabila anak awie komen tak suka ibu

pas tak iktiraf azizah anwar pembohong besaq

amacam khalid berani tak sahut cabaran ni

dah tiga hari rosmah tak bercakap dengan najib kesianny..

peserta realitiy show cari jodoh ini wajib tak pakai pa..

najib guna diplomasi rahsia capai persetujuan negara la..

pas tak setuju wan azizah drama tukar mb panjang lagi

macam macam perangai tak faham la remaja sekarang

pembeli tak puas hati rasa tertipu beli baju raya dari ..

khalid tak berharga sesen pun pada anwar

kita tak minat kolopir yang kecik ketot macam ni miera

pas tak iktiraf wan azizah sebagai mb selangor

khalid bongkak satu inci pun tak mahu mohon ampun kepad..

iklan raya adik tak makan saman curi perhatian

dah tiga hari rosmah tak bercakap dengan najib




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 670
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,127

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,436
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • peluklah si pengganas
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • rupa pokok kacang soya
  • wanita terjun dari tingkat dua

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • blog spammers sudah bijak
  • puisi terakhir imam syafie
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)