Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 142 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



tak logik presiden pas jadi ahli pasma suhaizan

lirik lagu tak akan berhenti mencintaimu ady

kalau pm kita tak gila selfie tentu ramai tak tahu maca..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

ramai tak kenal siapa zamani sebenarnya

lirik lagu cinta tak pernah singgah hijau daun

rahib gadis tak sedar hamil

serupa tapi tak sama ulam raja rumpai miang mexico

frust tak dapat main badminton di dewan

harga baju tak masuk akal di warehouse sale

tak perasan anak tenggelam

rahib gadis tak sedar hamil

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

ketahui penyebab kenapa kulit muka kita nampak kusam je..

subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz terkejut ta..

hasrat sherry ibrahim jadi penyanyi tak tercapai

kalau cina nak berhabitat di kawasan melayu tak apa tap..

supaya ibu tak risau lagi rawatan ekzema untuk kanak ka..

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

hasrat sherry ibrahim jadi penyanyi tak tercapai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 656
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,960

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,771
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lindsay lohan kantoi gambar diinstagram
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • kisah malam pertama pengantin bodoh
  • video isteri mengamuk belasah wanita indone..
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • khasiat habatussauda
  • gambar gadis bertudung dah semakin gila sam..
  • video pekerja indon dibelasah isteri orang ..
  • tali bra putus artis panik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • jenis jenis jerawat
  • supermummy - miza harun
  • melayu boleh
  • spisis kawan yang femes
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)