Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 146 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



najib umum umno tak bertanding di chempaka

rosmah tak dapatkan khidmat pendandan rambut rm1 200 ah..

hobi terbaru isteri saya cantik tak bahagian 52

tak suka la

insaflah muka dah comel tapi perangai tak berapa nak co..

misteri yang tak terungkai sehingga kini

sentuh al quran tak akan tukar anda jadi muslim

caliph buskers dihina kerana tak setuju himpunan kitala..

seri 1 1 temu roma tak gugat kedudukan juve di puncak s..

tengku adnan islam tak galak umat melakukan kezaliman

tak sanggup tunggu

makjemah kisah benar kehidupan engineer gaji besar tapi..

tak mungkin hadi digulingkan

tak ada suami yang mengaku dia takut isteri

tak boleh ke kau makan aiskrim negro tu diam diam

peranan suami ketika isteri mengandung agar isteri tak ..

pm dan tpm mahu isu sekolah tak berdinding diselesaikan..

untung laa suami tak marah bila isteri conteng kereta s..

keluarga anwar dengan rasa tak malunya muncul di istana..

diana rafar saya zamarul tak pernah bermusuh

diana rafar saya zamarul tak pernah bermusuh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,071

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,635
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • skandal puteri istana buckingham video
  • kelebihan simpanan emas
  • ada apa atas heli pad tu
  • mengenal deabetes cinta
  • punca sebenar tasha shilla dan hans putus c..
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bahaya ajinomoto
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • never date a person who
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)