Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 161 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



tak tahan asyik didesak ustaz bunuh janda

hati tak tenang amalkan doa ini

ibu tak sangka anak di bunuh tunang sendiri

ibu tak sangka anak di bunuh tunang sendiri

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

menakjubkan inilah 12 gambar masjid paling pelik sekali..

korang tak baik tuduh rosmah mansor sebagai sugar mummy

mak laa segala nya untuk akk mak sentiasa faham akak ka..

tak sempat berkahwin aidiladha ini

kejam tara hotak punya worang tak de manatang lain ke n..

dasyat debat awek tudung vs awek tak bertudung

nahas duke tak mengaku salah

tak sempat berkahwin aidiladha ini

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

m9 tak masuk ganti m9

ustaz bunuh janda anak empat depan sekolah agama kerana..

tak sempat nak balik kampung

wanita mesti baca kenali bahaya kentut rahim yang ramai..

dah tak reti nak buat muka excited

inilah respon mengejutkan seorang pemandu myvi selepas ..

sultan johor gst perkhidmatan kerajaan tak masuk akal




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 309
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • ciri ciri wanita solehah
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • supermummy - miza harun
  • macam macam wau ada
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • cinta terlarang
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)