Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TEMUDUGA TAK TERDUGA 96 hits  

TEMUDUGA TAK TERDUGA

AssalamualaikumEntri autopublish lagi Hari ini insya Allah aku sudah berada di Kota Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah Korang doakan aku ye Sepatutnya hari ini aku akan ditemuduga untuk Skim N27 Tapi apakan daya aku memilih Akhirat dahulu dan kemudiankan

Teruskan Membaca..



buat cerita tak ubah persepsi lembab dan karat suhaizan..

gemuk tak sudah

pas selangor tak sediakan alternatif kalau sultan selan..

kecanggihan pesawat ababil 1 hamas yang ramai tak tahu

pakai telekung tapi bergambar tak senonoh

kek harijadi yang pelik 9 tak sanggup makan 17 paling m..

panas pakai telekung tapi bergambar tak senonoh

harapan mohd nafiizwan ke separuh akhir tak kesampaian

harapan mohd nafiizwan ke separuh akhir tak kesampaian

colbie caillat tak mahu anda memaksa diri untuk cantik ..

6 gambar aksi awek melayu tak ingat dunia bila mabuk

tembok pemisah israel antara palestin yang anda tak per..

tak suka drive jalan ni

awie tak boleh hidup tanpa anak anak

bukan taknak tapi tak reti

kek harijadi yang pelik 9 tak sanggup makan 17 paling m..

kekal timbalan presiden tetap tak layak jadi mb

dap tak malu mahu najib letak jawatan kononnya gagal ta..

tak menang tangan

kelakuan betty banafe di lokasi penggembaran yang pelak..

rita rudaini marah tak puas hati dengan tm




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 489
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,273

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 786,121
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelibat terakhir allahyarhamah hamfazlin da..
  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • sasha saidin jadi model di padang indonesia
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • gejala mati dalam tidur bahaya tidur mengha..
  • aksi kurang ajar lucah remaja perempuan mal..
  • 15 gambar emma maembong cantik bertudung
  • kisah gadis terjerumus dalam dunia pelacura..
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • pro mma fighter vs street fighter no rules
  • loji pemprosesan gas petronas meletup

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)