Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Cara Gajah Melahirkan Anak 490 hits  

Video Cara Gajah Melahirkan Anak

Assalamualaikum runners and readers Nak share video ni haa Cara Gajah melahirkan anak Sangat teruja tau aku menengoknya kikiki Series cakap tak pernah tengok gajah beranak Ni first time p s Haa amacam banyak gile air ketuban dia Macam air sungai mengalir

Teruskan Membaca..



cara download video youtube tanpa software malay

heboh beredar video anak anak berjilbab nyanyikan pujia..

bertemu ajal semasa melahirkan anak

tutorial cara pakai shawl gambar dan video

5 video cara pakai tudung bawal

video terbaru cara memakai jilbab selendang by mirza fu..

video terbaru cara memakai jilbab selendang by mirza fu..

video anak kecil hafal surah yasin hebat

wanita mengandung meninggal akibat melahirkan anak

rumah tangga cara untuk dapatkan anak perempuan mengiku..

cara membuat anak yang baik benar

cara seorang ayah sediakan sarapan unik setiap hari unt..

persiapan ibu ibu sebelum melahirkan

selamat melahirkan secara normal alhamdulillah

dah selamat melahirkan anak nombor 3

gajah miang belai kereta pelancong

macam macam suami saman isteri kerana melahirkan bayi h..

penumpang melahirkan bayinya dalam bas express

selamat melahirkan secara normal alhamdulillah

scha alyahya selamat melahirkan anak perempuan gambar

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,424

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,240
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • anak menteri kini bergelar duta
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • throwback biological clock is ticking
  • mini paceman adventure
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • 20 kelebihan wanita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)