Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Cara Gajah Melahirkan Anak 665 hits  

Video Cara Gajah Melahirkan Anak

Assalamualaikum runners and readers Nak share video ni haa Cara Gajah melahirkan anak Sangat teruja tau aku menengoknya kikiki Series cakap tak pernah tengok gajah beranak Ni first time p s Haa amacam banyak gile air ketuban dia Macam air sungai mengalir

Teruskan Membaca..



kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

video begini cara yang digunakan penculik kanak kanak b..

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

7 perbezaan ketara cara ibu ayah membesarkan anak

video manusia hilang akal sepak teranjang anak kecil di..

rakaman video pergaduhan antara penyokong pkr nak takbi..

ayah rakam video aksi anak dalam bilik mandi

video ibu bawak anak terjunam ke dalam longkang di ampa..

video ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan..

video dibunuh labah labah ini keluarkan ratusan anak la..

video reaksi seorang ibu mengetahui anak hamil jadi vir..

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

wow batu mani gajah ini dijual rp 1 miliar

video wow gajah melukis gambar dirinya sendiri

aneh tikus ini mempunyai hidung seperti belalai gajah v..

lensa niring tekun permatang pauh berjaya melahirkan us..

telat melahirkan kate middleton akan diinduksi

kejam sumbat bayi dalam laci sampai mati selepas melahi..

hebat polis bantu wanita melahirkan bayi didalam kereta..

set penyusuan shaklee tips susu meriah sebelum melahirk..

hebat polis bantu wanita melahirkan bayi didalam kereta..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 295
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • blog spammers sudah bijak
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • aku penganggur
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tanda orang sayang dekat kita
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)