Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Cara Gajah Melahirkan Anak 681 hits  

Video Cara Gajah Melahirkan Anak

Assalamualaikum runners and readers Nak share video ni haa Cara Gajah melahirkan anak Sangat teruja tau aku menengoknya kikiki Series cakap tak pernah tengok gajah beranak Ni first time p s Haa amacam banyak gile air ketuban dia Macam air sungai mengalir

Teruskan Membaca..



ayda jebat bodek produser bukan cara saya

rakaman video pergaduhan antara penyokong pkr nak takbi..

video manusia hilang akal sepak teranjang anak kecil di..

video dibunuh labah labah ini keluarkan ratusan anak la..

video reaksi seorang ibu mengetahui anak hamil jadi vir..

video ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan..

ayah rakam video aksi anak dalam bilik mandi

video ibu bawak anak terjunam ke dalam longkang di ampa..

7 perbezaan ketara cara ibu ayah membesarkan anak

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

video begini cara yang digunakan penculik kanak kanak b..

senang kerja nak sental puting susu anak yang kotor ber..

hebat polis bantu wanita melahirkan bayi didalam kereta..

set penyusuan shaklee tips susu meriah sebelum melahirk..

7 koleksi anak patung yang pelik dengan kembar manusian..

panglima atm turun medan bersama anak muda di zon utara..

hebat polis bantu wanita melahirkan bayi didalam kereta..

tips memilih susu formula untuk anak

20 permainan tradisional yang sudah jarang dimainkan ol..

stacy rakan artis anak sabah anjur konsert amal




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • never date a person who
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • emak abah opah dan atuk
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati itu umpama gelas
  • monolog rasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)