Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 323 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



gambar jersi baru jdt musim 2015

comment on tips percutian di musim sejuk by irra

comment on tips percutian di musim sejuk by siti travel..

comment on bercuti di korea musim musim di korea by ked..

umrah musim sejuk

bila musim hujan

isyarat musim

disember 2014 musim balik kampung kenduri kendara

mesti lihat musim sejuk di malaysia

malaysia bakal dilanda musim sejuk luar biasa

galeri foto perlawanan pra musim 2015 songkhla united f..

paulo rangel mengganas cipta hatrik aksi pra musim

jadual pra musim 2015 bagi pasukan trw

fenomena musim sejuk luar biasa dijangka berlaku di mal..

bocoran desain jersey adidas manchester united musim de..

jersi baru man united musim 2015 2016 depan

senarai penjaring terbanyak la liga sepanyol musim 2014..

keputusan la liga sepanyol dan carta kedudukan terkini ..

penduduk malaysia disaran sediakan baju tebal ekoran mu..

muizzuddin tekad lakar banyak kejayaan musim 2015

muizzuddin tekad lakar banyak kejayaan musim 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 561
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,956

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,021,069
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • gambar gadis bertudung dah semakin gila sam..
  • 6 gambar comel anak perempuan que haidar be..
  • tali bra putus artis panik
  • khasiat habatussauda
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • video pekerja indon dibelasah isteri orang ..
  • wow syahrini temani paris hilton liburan di..
  • 6 foto anak perempuan linda jasmine que hai..
  • fazura kantoi bercium di klia
  • respons zamarul hisham tentang isu pencerai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kembali menjadi burung pipit
  • taman di dalam shoping mall
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)