Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 267 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



bedak thanaka bedak tanaka original harga borong

tahniah kepoh diumum sebagai juara bintang mencari bint..

tradisi kejam makan anjing untuk sambutan bermulanya mu..

kepoh juara bintang mencari bintang musim ke 2

sidang media dokumentari syahadah musim ke 9 di terengg..

isu musim ini stadium sultan muhammad ke iv sepi

kepoh juara bintang mencari bintang musim ke 2

kepoh juara bintang mencari bintang musim kedua

suarez mengaku akan ke barcelona musim depan

pemenang bintang mencari bintang musim 2

kepoh juara bintang mencari bintang musim kedua

musim panas pertama di stockholm sweden

musim gilabola football mad territory dah mula dah

arip juara kilauan emas musim keempat

penyakit musim world cup

buah buahan bagus ketika musim panas

senarai buah buahan bagus ketika musim panas

kosmetik popular di musim panas

isu semasa musim soalan troll di malaysia

pdrm sah juara liga perdana musim 2014

comment on kutub bumi kian menyongsang malaysia bakal j..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,880
Banner Aktif : 6,232

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)