Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 303 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



musim ibu berpantang ayah kat dapur baguette cheese

arsenal perkenal jersi terbaharu puma musim 2014 15

ceramah pakatan rakyat pd musim pru13 april 2013

maharaja lawak mega musim 2 episod 1

mh17 pasukan penyiasat ada 45 hari buat siasatan sebelu..

mh17 pasukan penyiasat ada 45 hari buat siasatan sebelu..

musim sejuk halang siasatan mh17

mh17 musim sejuk boleh sulitkan siasatan di lokasi naha..

musim sejuk sulitkan siasatan di lokasi nahas

real madrid untung rm2 37 bilion musim 2013 2014

tebus hampa musim lalu

siaran langsung musim haji dari mekah dan madinah 2014 ..

live musim haji 2014 dari makkah dan madinah

tm sasar jualan rm250 000 kad telefon prabayar musim ha..

sidang media dokumentari syahadah musim ke 9

musim sejuk halang siasatan mh17

mh17 usaha bawa baki jasad sebelum musim sejuk

gambar gambat menarik musim salji

am haji penempatan jemaah malaysia di arafah hampir sam..

upin ipin warna warni 2014 musim 8 episod 1

perak pilih jurulatih croatia untuk liga super musim de..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 214
Widget Aktif : 3,929
Banner Aktif : 6,616

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,452
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • jawatan kosong kkm
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • gempar wanita amuk di putrajaya lari dari h..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • di tubir bibir mataku
  • jangan ditangisi haid itu
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)