Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 289 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



pas rasis cuba tarik perhatian musim raya kosongkosong

hanya kenangan untuk isteri anak kapal mh370 musim raya..

ancelotti janjikan bale lebih dahsyat musim depan

bejarah musim raya

biodata ryzal jaafar ahli fear factor malaysia musim ke..

musim musim raya ni awas

musim panas kering hingga september

keindahan bunga di musim salji

ancelotti janjikan bale lebih dahsyat musim depan

jelajah pra musim hanya membazir masa wenger

panduan berbelanja ketika musim perayaan

jadual jelajah pra musim manchester united 2014

tiada catuan air di selangor di musim perayaan

jasa dan pengorbanan bomba tidak ternilai pada musim pe..

mourinho jamin lidahnya tetap tajam musim depan

koleksi gambar kemalangan jalanraya di musim raya

musim buah

alahai musim belum bermula manchester united sudah mula..

petua untuk mencari jodoh di musim raya

14 pelawak berentap dalam warna super spontan musim ket..

14 pelawak berentap dalam warna super spontan musim ket..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,468

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,893
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • muda mudi zaman sekarang salah siapa
  • others luahan hati wanita gambar selfie ber..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma
  • melayu kena buka minda
  • apple bakal melancarkan ipad baru dan os x ..
  • perginya seorang kekasih allah
  • nelayan berjaya tangkap sotong sebesar bas ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)