Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 334 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



pembakaran jerami selepas musim menuai padi

inilah jersey persib terbaru 2015 untuk musim depan

perangkap laju banyak musim perayaan pandu cermat jiwa ..

taman cantik bertukar tasik di musim panas

najib zahirkan penghargaan pihak bertugas di musim pera..

jpj tganu kenal pasti 10 lalaun maut semasa musim peray..

ltdl 2015 pencapaian awal musim lonjak keyakinan andron..

peniaga diminta patuhi harga ikut skim kawalan musim pe..

jenaka musim bah

10 pemain muda untuk ditonton musim ini di liga super 2..

persatuan bola sepak kelantan kafa perlukan rm10 juta m..

ltdl 2015 pencapaian awal musim lonjak keyakinan andron..

sifat rendah diri melampau amylea af musim 3 hampir put..

bomba melaka siap sedia hadapi musim kemarau

rahmat allah disebalik musim panas

musim panas ekstrem akan melanda negara boleh bawa maut

mkl crimedesk polis lancar ops cegah jenayah sempena mu..

tips menghadapi musim panas di malaysia

tips untuk kekal sihat di musim panas

malaysia diramal bakal dilanda musim panas minggu depan..

sifat rendah diri melampau amylea af musim 3 hampir put..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 142
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 7,214

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,108,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • rupanya ini punca sebenar sekumpulan awek c..
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • wajah sebenar ayah benjy didedahkan
  • tak sangka inilah 6 kes murtad yang terkena..
  • kenapa perempuan muda suka kahwen lelaki tu..
  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis cun ..
  • benjy berdepan hukuman mati mandatori
  • wanted lelaki melancap dan kotorkan pakaian..
  • video yang tidak bertamadun ini di kecam he..

  • wajib baca :

  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)