Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 342 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



am sektor pertanian siap sedia hadapi musim panas

motogp 2015 zulfahmi harap tuah musim baharu

musim 2015 peluang terakhir zulfahmi razlan

makjemah lepasan spm mohon elakkan 10 jurusan tidak ber..

sektor pertanian siap sedia hadapi musim panas

harga emas naik menjelang musim perayaan tahun baru cin..

4th day korea musim luruh 2014

rodgers akui tiket liga juara lebih hebat berbanding pe..

lirik lagu musim hujan musim kawin zivilia band

kanakkanak jadi beku pada musim sejuk

tips merawat ayam di saat pergantian musim

liga fam musim 2015 mampu memukau tontonan

video fenomena musim bunga landa bandaraya alor setar k..

musim bunga di kedah

musim bunga sakura di jepun dan korea

musim bunga seperti di jepun

makluman tempahan terhad untuk musim hari raya puasa

kanak kanak jadi beku pada musim sejuk

musim bunga telah bermula di kawasan utara

man united tiada penyerang 20 gol satu musim

man united tiada penyerang 20 gol satu musim




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 679
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 7,245

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,139,606
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • terkejut artis ini membuka hijab selepas fi..
  • lihat bagaimana perompak pecah masuk bilik ..
  • foto terkini lisa surihani perubahan mendad..
  • iklan galaxy s6 penuh aksi macam tengah ten..
  • benarkah wujud nabi adam sebelum nabi adam
  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • abang selimut cuba selamat gadis
  • sedihnya 10 foto sayu emma maembong bawa di..
  • lagi gambar jelas wanita yang gemparkan pet..
  • model cute majalah p layboy ini punyai mina..
  • kondom palsu di rampas
  • sayu cikgu putus hujung jari 3 gambar

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)