Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 345 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..



musim assignment berlambak dan musim meroyan

nanti nantikan musim hujan di zaman persekolahan

doktor artis antara peserta kilauan emas musim kelima

ini 3 jersey manchester united musim depan buatan adida..

comment on kemenangan tipis barcelona dicemari insiden ..

aneh pulau seakan kura kura hanya akan muncul di musim ..

biodata peserta kilauan emas musim 5

jelmaan dewi musim bunga panas afiq m

kutub bumi kian menyongsang malaysia bakal jadi negara ..

bila craving durian pada bukan musim

penyerang barcelona setuju gabung inter milan musim dep..

anak sabah bakal gegar ceria popstar musim ketiga

musim denggi di putrajaya sabar je la

kemenangan tipis barcelona dicemari insiden paling peli..

filem animasi wajib tonton pada musim cuti sekolah tahu..

lihat gahnya majlis tepek bedak di muka pasangan pengan..

asal usul bedak muka penghalau roh jahat

bedak separuh botol

bedak arab kokuryu

bedak tanaka original

asal usul bedak muka penghalau roh jahat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 398
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • bufet berbuka di bangi golf resort

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • spisis kawan yang femes
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • cinta vs materialistik
  • 26 fascinating films about food
  • taman di dalam shoping mall
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • macam macam wau ada
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • puisi terakhir imam syafie
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)