Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

MUSIM BEDAK THANAKA 312 hits  

MUSIM BEDAK THANAKA

Assalamualaikum sekarang ni dah sampai musim bedak thanaka kan sejak Nora Danish jual bedak ni ramai perempuan nak kulit putih cam Nora Danish apa benda bedak Thanaka ni Thanaka ni nama kayu yang dipercayai boleh merawat kulit wajah kita kalau kat Myanmar

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 300
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,809

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,817
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saya ternampak
  • tip elak perut buncit
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • musibah dapat menggugurkan dosa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • bahaya ajinomoto
  • cerita semalam hot spring kah
  • melayu boleh
  • tanda tanda kanser payudara
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)