Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah 417 hits  

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah

Kerana sibuk sebaik sahaja mula cuti sekolah 2 minggu bermula 24 Mei saya telah pun lupa untuk kongsikan gambar sambutan hari guru peringkat sekolah SMKRTU pada 23 Mei yang lalu Tak banyak gambar yang di rakam kerana saya juga terlibat dengan aktiviti yan

Teruskan Membaca..



ribuan hadiri sambutan hari kemerdekaan di kapit

video ucapan perdana menteri dato sri najib razak sempe..

sambutan hari merdeka tadika kakak

sambutan hari kemerdekaan ke 57

400 000 pengunjung banjiri sambutan hari kemerdekaan ke..

dendam 28 gambar peribadi guru peribadi disebarkan ke l..

miri tuan rumah sambutan hari malaysia 2014

sambutan hari merdeka sederhana tetap meriah

perubahan pada sambutan hari merdeka

dekat kampung aku ada sambutan peringkat kebangsaan rup..

gempar guru sekolah ppr lembah subang pj digelar lahana..

punca sebenar kes pelajar didakwa ditampar oleh guru ba..

teknik 7s hasilkan karangan hari guru

5 gambar kereta guru di bakar murid sekolah

guru lahir bayi di sekolah

pasangan pelajar buat perkara tak senonoh ketika majlis..

insyirah iman join koir merdeka peringkat sekolah

guru bersalin di sekolah 4 gambar

2 gambar punggung pelajar sekolah menengah kantoi oleh ..

sambutan hari raya di sekolah

tiga pelajar dakwa dipaksa lakukan seks oral oleh guru ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 401
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,359

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)