Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah 395 hits  

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah

Kerana sibuk sebaik sahaja mula cuti sekolah 2 minggu bermula 24 Mei saya telah pun lupa untuk kongsikan gambar sambutan hari guru peringkat sekolah SMKRTU pada 23 Mei yang lalu Tak banyak gambar yang di rakam kerana saya juga terlibat dengan aktiviti yan

Teruskan Membaca..



guru sekolah antarabangsa rogol kanak kanak ditangkap

gambar main meriam di hari raya

guru baling kasut ke arah murid diarah tukar sekolah se..

tradisi ngabang meriahkan sambutan gawai dayak

guru terlampau keluarga pelajar kemuka saman sivil kepa..

fotografi tips terbaik tangkap gambar hari raya

aplikasi sokongan permohonan mengikuti program interven..

guru baling kasut ke arah murid diarah tukar sekolah se..

guru baling kasut ke arah murid diarah tukar sekolah se..

8 gambar nabila huda buat kejutan sambut hari jadi amy ..

ibu tikam guru di hadapan murid murid pra sekolah

ustaz amin sambutan maal hijrah 1434h peringkat negeri ..

serius cool solat hari raya aidilfitri di seluruh dunia..

9 gambar zizan razak sambut hari raya 2 dah ada gaya ja..

guru baling kasut ditukar sekolah

pengetua guru kongsi kemahiran tadbir sekolah

kekosongan jawatan guru sekolah rendah dan menengah

40 gambar fesyen dan ragam artis tempatan semasa hari p..

selamat hari raya moga moga tok guru dapat sejukkan ikl..

2 gambar akim stacy serta anak romantis di hari raya

koleksi gambar hari raya 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,897
Banner Aktif : 6,215

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,351
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • five steps to buying your new car
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • cara mudah kempiskan perut
  • romelu lukaku sah ke everton
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • four injured in keningau accident

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • aku penganggur
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • hati hati laman web hina islam
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)