Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah 439 hits  

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah

Kerana sibuk sebaik sahaja mula cuti sekolah 2 minggu bermula 24 Mei saya telah pun lupa untuk kongsikan gambar sambutan hari guru peringkat sekolah SMKRTU pada 23 Mei yang lalu Tak banyak gambar yang di rakam kerana saya juga terlibat dengan aktiviti yan

Teruskan Membaca..



sambutan hari iada peringkat daerah kerian

walaupun terpalit skandal doping lee chong wei tetap le..

pas t ganu anjur sambutan hari hududullah 26 okt

wajarkah guru ini dikritik semata mata berkebaya seksi ..

9 gambar wajarkah guru ini dikritik semata mata berkeba..

wajarkah guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia i..

wajarkah guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia i..

jadual sambutan awal muharram peringkat kebangsaan 2014

guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia ini dikrit..

budak sekolah terikut pegang anjing 5 gambar

bahang sambutan hari malaysia peringkat kebangsaan dira..

tema majlis sambutan maal hijrah 2014 1436 h peringkat ..

murid dakwa di belasah di campak dalam longkang oleh gu..

wajarkah guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia i..

20 gambar pelajar sekolah agama diajar pegang anjing

wajarkah guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia i..

bahang sambutan hari malaysia peringkat kebangsaan dira..

wajarkah guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia i..

wajarkah guru cun yang menambat hati lelaki 1malaysia i..

panass guru dikritik kerana berkebaya ke sekolah

wajarkah guru ini dikritik semata mata berkebaya ke sek..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,587

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,387
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)