Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah 476 hits  

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah

Kerana sibuk sebaik sahaja mula cuti sekolah 2 minggu bermula 24 Mei saya telah pun lupa untuk kongsikan gambar sambutan hari guru peringkat sekolah SMKRTU pada 23 Mei yang lalu Tak banyak gambar yang di rakam kerana saya juga terlibat dengan aktiviti yan

Teruskan Membaca..



guru sekolah terkejut anak murid hantar gambar bogel

che ta bertudung di sambutan hari lahir zain

kontroversi agama pelajar di sabah dipindahkan ke sekol..

tema hari guru 2015 guru membina ilmu menyempurnakan ak..

am sultan perak berangkat ke majlis sambutan tahun baha..

foto foto majlis sambutan hari lahir dato k

pelajar hantar gambar selfie bo gel kepada guru

foto foto majlis sambutan hari lahir dato k

karangan sambutan hari lahir saya

am sultan perak berangkat ke majlis sambutan tahun baha..

sambutan maulidur rasul peringkat kebangsaan

pelajar hantar gambar selfie boleng kepada guru

pelajar hantar gambar selfie b0gel kepada guru

am kadar tiket zoo negara untuk pelajar dan guru sekola..

kadar tiket zoo negara untuk pelajar dan guru sekolah d..

am kadar tiket zoo negara untuk pelajar dan guru sekola..

pengalaman singkat mengambil manfaat daripada tuan guru..

pelajar hantar gambar selfie boleng kepada guru

sultan nazrin hadir sambutan maulidur rasul peringkat n..

pelajar hantar gambar selfie b0gel kepada guru

muat naik gambar anak selepas 40 hari fizz fairuz




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,071

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,635
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • skandal puteri istana buckingham video
  • kelebihan simpanan emas
  • ada apa atas heli pad tu
  • mengenal deabetes cinta
  • punca sebenar tasha shilla dan hans putus c..
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bahaya ajinomoto
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • never date a person who
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)