Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah 473 hits  

Gambar Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah

Kerana sibuk sebaik sahaja mula cuti sekolah 2 minggu bermula 24 Mei saya telah pun lupa untuk kongsikan gambar sambutan hari guru peringkat sekolah SMKRTU pada 23 Mei yang lalu Tak banyak gambar yang di rakam kerana saya juga terlibat dengan aktiviti yan

Teruskan Membaca..



makjemah guru dibenar bawa pistol ke sekolah makjemah c..

guru dibenar bawa pistol ke sekolah

punca guru dibenarkan bawa pistol ke sekolah

sambutan maulidur rasul peringkat kebangsaan

guru muzik dari salah satu sekolah rendah kerajaan di t..

sultan nazrin hadir sambutan maulidur rasul peringkat n..

makjemah guru yang juga bekas model playboy berdepan hu..

3 gambar seksi guru tersebar handphone dicuri

gambar terkini bekas isteri jimmy shanley nursuhaila ya..

seorang guru yang juga bekas model playboy berdepan huk..

nutp minta kpm kaji semula elaun guru besar sekolah ren..

cikgu malaysia antara 50 guru terbaik di dunia cuma dia..

pertandingan memasak peringkat sekolah daerah kerian be..

penambahan sekolah dan guru agama masih diperlukan di s..

7 gambar fesyen gaun nipis izara aisyah di sambutan har..

kejohanan merentas desa peringkat sekolah tahun 2015

sistem pendidikan di peringkat sekolah di malaysia

guru dibenar bawa pistol ke sekolah

program aktiviti sambutan hari wilayah persekutuan 2015..

5 gambar guru 22 tahun ini jadi sasaran pelajar lelaki ..

doakan untuk tok guru nik aziz yang sedang nazak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 199
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,009

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,015
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • siapakah cikgu lawa ini sehingga ada bapa m..
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • lee kwang soo punca bandar vietnam sesak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • diari sedih seekor kucing
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)